Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 551
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Е, нали имаше сцена с интимности?
май си мигнала Simple Smile

# 361
Ми може 😃
ще прегледам пак епизодите, когато имам време, не знам защо ми се върти в главата, че имаха секс сцена...

# 362
Ми може 😃
ще прегледам пак епизодите, когато имам време, не знам защо ми се върти в главата, че имаха секс сцена...
Имаха. Ама преди 3-4 епизода. 😜🤗

# 363
Лорчето е специална и овулацията ѝ трае месец.😂

# 364
Добре, значи не съм сънувала 😂

Аз мисля, че всичките тия неща се развиват в рамките на няколко дни, така че е достатъчно кратък интервал, за да има съмнения.

# 365
  • София
Като чета коментарите.. и някои от евентуалните сюжети си ги представям. Много сте добри. Grinning

Ох.. тъпо ми е за боксьорчето, ама то се очакваше, а този Радо ще ми дойде доста интересна и потайна личност.

Лора беше ясно, че ще отиде в ръцете на Драго, толкова е безхарактерна, че няма и накъде, пък и човек се връща там, където е бил щастлив.

Калин си ми е супер симпачитен и се надявам да не му развалят образа. Симо ми е интересно как ще се измъкне там.. къде се набута.

# 366
Лора е имала бурна любов с Драго, той влиза в затвора и уж умира там, с което Лора погребва някъде дълбоко чувствата си към него и се утешава с Борис.
Сега Драго оживява и нейните чувства логично изплуват веднага - тя не го е забравила, просто си е мислела, че е мъртъв. Колко дълго време можеше да стои далече от него ?
Въпросът е сега какво ще направи - дали ще постъпи достойно, напускайки Борис или ще продължи да се държи и за двата клона, което е много долно според мен.

# 367
  • Пловдив
Аз се чудя Борис дали ще разбере за поредната глупост на Лора? Или тя ще му каже сама и ще заяви гордо, че са квит...?
Уж му бе простила, а пак хвана грешната пътека...

# 368
Щом е била толкова силна любов с Драго защо Лора е спала пред вратата на Борис? Защо се е унижавала и потъпквала достойнство и себеуважение, за да си го върне обратно? Била е гладна и безработна ли? Все някак е щяла да оцелее, пък и друг мъж да си намери 

Щом толкова го обича Драго още веднага щеше да се върне, той нали я иска, сега също може да тръгне с него...  кое я спира, няма дете от Борис, достойнството и честта също не са й пречка- тя никога не ги е притежавала.
Ако толкова обичаше Драго нямаше да се върне при Борис на колене след това, от уважение към паметта му дори,  а и просто емоционално и физически нямаше да може.
А сега ако обичаше Драго щеше да отиде при него заради себе си и своята любов/страст, а не защото получи записа на Борис.

# 369
Канела, нямаше да има филм, ако всичко беше станало така Grinning

# 370
Лора в нощта, в която отиде при Драго беше сама и самотна за пореден път. Мисля, че беше направила вечеря за двама, защото на масата имаше прибори за нея и Борис, въпреки че знаеше, че той няма да се прибере, пиеше по странен начин виното и погледът и говореше, че нещата с Борис не вървят, той отново го няма, а тя има пълноценна връзка с него само в мислите си. Самотната вечер сякаш отключи в нея чувства дълбоко спотаявани (към Борис или Драго, може и към двамата) и май заради тези неща отиде при Драго в ролята на фатална жена, уж. Това е моята версия за случилото се.

# 371
Това с Драго и забременяването го бяхме пророкували още преди седмици; Да видим сега как ще излезе от ситуацията Лора? Ще се опита ли да заблуди мъжлето си или ще си махне? Ако не знаеш от кого е детето, а толкова го искаш няма ли да се махнеш и от двамата?!

# 372
Лора в нощта, в която отиде при Драго беше сама и самотна за пореден път. Мисля, че беше направила вечеря за двама, защото на масата имаше прибори за нея и Борис, въпреки че знаеше, че той няма да се прибере, пиеше по странен начин виното и погледът и говореше, че нещата с Борис не вървят, той отново го няма, а тя има пълноценна връзка с него само в мислите си.
[/quote
Вечерята я беше направил Борис. Каза й, че съжалява, че няма да може да остане цяла вечер с нея, защото отива на работа. След като тя му зададе неудобния въпрос, знаят ли в управлението, че е бил с Лина и разследват ли го, и спомена Драго, той се врътна като обидена ученичка и веднага излезе, без да вечеря с нея.
И ти си мигнала Joy

# 373
Това с Драго и забременяването го бяхме пророкували още преди седмици; Да видим сега как ще излезе от ситуацията Лора? Ще се опита ли да заблуди мъжлето си или ще си махне? Ако не знаеш от кого е детето, а толкова го искаш няма ли да се махнеш и от двамата?!
Да бе и да го гледа сама? При все че единият е бащата .... и тя уж обича и двамата. Просто да си беше избрала, а не винаги да го играе наранена, а да се чука едновременно и с двамата.

# 374
Да го гледа с този на който е; Но тя едва ли ще знае от кой е.

Общи условия

Активация на акаунт