Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 560
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Е справил се,като на филм. А и Борис кой ли не го би-боксьора на два пъти го сваля,Драго.. 😂

# 406
  • София
Дали лаптопа не е у Радо?

Ако е бил във вилата, полицаите щяха да го вземат. Ако е при Вики, тя щеше да го даде на Борис. Остава Радо.
Е нали и Радо го издирва? Разпита персонала, пита и Симката (Симо беше много сладък "виждал съм го, да, много пъти..." кърти направо)
Ако е останал във вилата, те ченгетата си го прибраха боксьора, не е задължително да са правили оглед на къщата! Може да е под леглото или в някой шкаф...
ПП да, може да е останал в багажа на Виктория, след като Борис я отведе от вилата... ама пък останах с впечатлението, че боксьора търсеше лаптопа в бара... или това, че изпрати барманката за щанга е било предлог да я разкара от там, за да сложи "бръмбари"!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:14 от placebo7

# 407
Радо първо отиде на вилата да търси и чак днес питаше Симо знае ли къде е лаптопа. Не би трябвало да е в Радо. От друга страна още се питам какво търсеше Симо в бара толкова дълго и дотук безцелно. И как така изведнъж реши да се разкара. Има нещо, не е било само безцелно разнасяне на каси.

# 408
Да, вярно, че и той го търси.

Викито странно реагира, когато чу, че търсят лаптопа.

Целта на Симката да работи в бара беше да бъде до Вики и да я предпазва от тъпотиите ѝ, нали Борис му заръча да я наглежда.

# 409
  • София
Точно така, Симо бдеше над Симона в бара!

# 410
Вие се вълнувате за лаптопа, а аз за Лора.
Няма такова объркано същество!
Прави се на фатална с Драго, после обяснява как иска щастие.
Ми 'земи отидИ на психолог да ти подреди малко главата! Стига си го играла хубавата Елена в Троя!

# 411
При Вики е лаптопа.
Да пуснем анкета на кого е бебето? Залагайте

# 412
Освен наистина Боксьора да е скрил лаптопа в бара там някъде около камината или каквото се опитваше да отвори и му трябваше щанга, но барманката умело пропусна да спомене на Радо какво точно е търсил Боксьора в бара.

# 413
  • София
Така... Боксьорът търсеше лаптопа в нещо като шкаф/камина зад бара, за това искаше щанга да го отвори 😉
Eвала на Лора - закла го...

Симката беше върхът! 😂

# 414
Поне браво на Борис, че отиде при Черкезов. Може би няма да му каже, че Денис му е брат, но колкото повече продължава да крие, толкова повече се оплита в мрежите на Денис, така че и това е нещо.
Явно сега ще опита да играе с другия мафиот, който Денис натопи.

# 415
  • София
Много неприятен ми става Драго, все повече мяза на тъмен балкански субект. Лора лъже себе си най-вече, а дали си вярва... Не ми е неправдоподобна, противоречията са част от нейния образ.
Надеждата и на мен ми е в Симо.

# 416
Така... Боксьорът търсеше лаптопа в нещо като шкаф/камина зад бара, за това искаше щанга да го отвори 😉
Eвала на Лора - закла го...

Симката беше върхът! 😂
И Вики сигурно е видяла (някога), къде го крие?🤔
Ама Радо пък защо не навърза нещата? 🤔
Когато се появи да убие боксьора, каза - разбрах, че търсиш щанга. Ми да беше се сетил. 😜

# 417
  • Велико Търново
ПП да, може да е останал в багажа на Виктория, след като Борис я отведе от вилата... ама пък останах с впечатлението, че боксьора търсеше лаптопа в бара...
Вики какъв багаж е имала? Да не би като я отвлякоха да са я предупредили да си нагласи някой сак?
Ако лаптопът е бил във вилата, там трябва да го е занесъл самият Димитър. Което ме съмнява да е било така, защото тогава защо ще го търси в бара? Освен ако не е търсил нещо друго, пък да е метнал великите бопаджии.
Единственият вариант никой да не знае къде е лаптопът, наистина е той да е у Симо. Който пък просто се прави на леко ударен пред Виктория.

Ами Ива? - само ти и Симо сте истински. Да я ожали човек!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:39 от DamaPika

# 418
  • София
Поне браво на Борис, че отиде при Черкезов. Може би няма да му каже, че Денис му е брат, но колкото повече продължава да крие, толкова повече се оплита в мрежите на Денис, така че и това е нещо.
Явно сега ще опита да играе с другия мафиот, който Денис натопи.

Въпросът е какво има на флашката ЛИНА
Синята беше тази, с която Драго го изнудва! А бялата с надпис Лина?
Те нямат никакви доказателства с какво се е занимавала Лина. Флашката, която тя му даде беше празна!

По начина по който Виктория погледна Симо, когата той И каза, че издирват лаптопа на боксьора ми подсказва, че тя знае нещо! Въпросът е, че ако се окаже в нея, то беше тъпо боксъора да го търси в бара(освен ако това не е било претекст той да влезе там)
Другия вариант е Виктория просто да знае къде го е скрил боксьорчето!
Лаптопът е важен, защото той е единственият шанс Борис да се оневини за убийството на Лина!
ПП Дама Пика, права си, тя нямаше багаж, защото беше отвлечена, забравих! Значи или е останал във вилата, или Виктория или пък Симо знаят къде е скрит!

# 419
  • Велико Търново
Въпросът е какво има на флашката ЛИНА
Синята беше тази, с която Драго го изнудва! А бялата с надпис Лина?
Те нямат никакви доказателства с какво се е занимавала Лина. Флашката, която тя му даде беше празна!
Е как какво? Флашката "ЛИНА" е това. Която Драго остави в книгата на Борис и която Лора намери, а впоследствие и видя. Със записа на Борис и Лина в хотела преди да влязат в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт