Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Вики доста се уплаши, но и на мен ми е странно...все пак чак такъв егоист и повърхностен човек да я представят. Нищо не я трогна и разтърси, нито когато щеше да "пее" на онзи чичко, когато Драго я измъкна, нито сега...
Само за смъртта на Лина беше шокирана и я даваха че страда. Просто поне да дадат че се затваря малко в себе си, че е разтревожена не само заради снимките... все пак един човек, който е бил в живота й се оказва престъпник и после умира. А може пък това да е начин да оцелееш емоционално ... нейното.

# 526
Нищо странно няма.
Даже потребителка по назад писа, че е имала подобен случай.
Като се срещнеш реално със смъртта, чувството изчезва. Изтрезняваш.

# 527
Вики може би не осъзнава напълно какво се случва, все пак винаги някой и спасява навреме кожата и вероятно не може да почувства на сто процента последствията от действията си.

# 528
  • София
Сега ако Мая не изгони Велин влива директно в графата малоумни жени и ще търси убежище при Снежка!

# 529
Не са ни разкрили напълно историята на Снежа и Велин, но очевидно са преживели сложни отношения щом срещите с нея отключват отново най-тъмните страни от същността му, които е смятал, че е надживял и погребал в миналото. Дали Мая ще има достойнство и смелост да се измъкне навреме от това, което и слепите виждат, че ще се случи при тях ще видим много скоро.

# 530
  • София
Естествено, че вече "любов" няма, от Вики към Боксьора, но нещо поне като по-дълбока емоция да беше показала. От самото преживяване, отвличането, всичко някак го претупаха. Това имах предвид.

# 531
И аз съм изненадана от никаквата реакция на Вики. Може би щеше да е по-различно, ако мама и тате знаеха за тази любов. Пък то само Симо.
Това с Велин ме срази. Майчето ще му плати тя.

# 532
  • София
Според мен живеят в дома на Мая, защото се спомена, че баща и е финансирал бизнеса на Велин. Дано Мая му събере багажа и го изрита.

# 533
И аз съм изненадана от никаквата реакция на Вики. Може би щеше да е по-различно, ако мама и тате знаеха за тази любов. Пък то само Симо.
Това с Велин ме срази. Майчето ще му плати тя.

Нали и те научиха, че Боксьорът ѝ е бил гадже.

# 534
  • София
Другото странно е как Вики, която уж много обичаше Боксьора, не страда изобщо за него. Вярно, че доста кофти им бяха последните мигове заедно, но някак не ми е достоверно. Нито заради самото изживяване, нито заради евентуалната му смърт...
Ама Виктория не знае, че Боксьора е мъртъв! Само ние знаем и Радо и Денис!

Плюс това тя дълго време биеше отбой и не вярваше, но пък Борис и Симо действаха дълго и методично!
И колкото и да не им вярваше се понатрупаха някакви неща...
 Тя няколко пъти го видя с разни девойки, Симо И показа снимки как са се награбили с барманката в тоалетните, Боксьора преби едно момче на паркинга пред очите И, нащмърка се пред нея, после бащата на Симо (и колега на брат и го привика на разпит в полицията, пред очите И, после Боксьора я отвлече, натъпкана в багажник(това за едно 15 годишно момиче е стрес от където и да погледнеш), За малко да удуши брат И....
Всички тези събития няма как да не се отразят на мнението И и Виктория да прозре, че Боксьоре не е "нейният човек" както казват най-близките И хора!
 А и все пак да не забравяме, че това е някакво младежко влюбване, платонично на този етап (май не е имало секс между тях, въпреки че тя сега с тези клипчета, дето се притесни за тях...???)
Така че според мен няма нищо странно! В повечето случаи при тийнейджърите бързо идва, бързо си отива...

# 535
Е как да на знае. Снощи Симката и каза.
И секс е имало, клипчетата да не са на вечеря?!

# 536
О, боже! Платонично влюбване... сериозно ли? Като оставим настрана най-вече какъв тип е боксьора, те толкова време заедно платонично ще се държат само за ръце ли? 
Имаше много намеци, че са двойка в истинския смисъл на думата.

Но тук се чудехме не дали още е влюбена, а защо не й те отрази цялата тази история, а все още е разглезена кифла, а не вглъбена в себе си тийнейджърка, една идея по-смирена..

# 537
  • София
Симо И каза, че Калин и Борис са го изпуснали... той може и да е избягал (такова намерение имаше!)  За мен, те(Симо и Виктория) не знаят, че е мъртъв!
До сега в сериите не са дали ясна индикация, че е имало секс...  Дори да не са давали ачик-ачик, все щяха да покажат поне нещо завоалирано!
Ок, може би думата "платонична" не е точната дума, но пО скоро Виктория и Боксьора все нещо им пречеше да си изконсумират връзката... Точно за това Боксьора въртеше барманката, защоте Вики не му "пускаше"!

# 538
Вики и боксьора са правили секс със сигурност, а тя преди него също вероятно. Показаха още първите серии, когато се натискаха на дивана и тя си свали блузата. После в къщата като беше отвлечена от него и Борис и Калин слушаха разговора, боксьора й каза "най-хубавото е че сега можеш да викаш колкото поискаш докато го правим или тоя път ти ще ме караш аз да викам."
Отделно на тия клипчета, които я притесняват, мислите че гледат луната и четат приказки ли?
А и тя е на 16 и са от доста време заедно....няма нужда да показват нещо по така, за да е ясно. Но индикации имаше...

# 539
  • София
Ок, сигурно са правили секс! Аз само нахвърлях фактите, защо според мен, Виктория не рони крокодилски сълзи по Боксьора!  Това за секса ми беше последния довод (и то под въпрос, заради притеснението от клипчетата на Виктория) , но есенцията беше, че на такива като нея бързо им минава и че все пак е "сглобила" пъзела Що за стока той!

Общи условия

Активация на акаунт