Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 532
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
В "Революция Х" също участваше.

# 466
Всички забравиха за Гаврилов, но аз все си мисля, че ще изкочи от  някъде и ще помогне да хванат Денис. Grinning

# 467
Всички забравиха за Гаврилов, но аз все си мисля, че ще изкочи от  някъде и ще помогне да хванат Денис. Grinning
Е, то подчинените му не го споменават, та ние ли? 🤔 🤭 😂

# 468
Вярно го забравиха, изчезва шеф на ГДБОП, те си назначиха заместник, разпитаха жена му и готово. Никой не го издирва, нищо не разследват 😁

# 469
  • Пловдив
Според мен шефът на ГДБОП отдавна го сполетя съдбата на Боксьора. Може би след като се разплете всичко, ще споменат, че тялото му е открито някъде и за смъртта му вина носи Драго и неговите главорези.

# 470
И според мен е мъртъв.

Радвам се, че ще разберем какво крият Снежа и Велин, любопитно ми е тяхното минало.

# 471
  • София
Гаврилов няма да го намерят, ако са го потопили в бидон с натриева основа. Може само някой да признае за убийството му.
Башар Рахал пак бастисаха героя му рано-рано. 😉

# 472
  • София
Mного ми е забавен Черкезов,жалко,че го дават толкова рядко.Един от любимите ми образи на този етап.Няма негова реплика,която да не буди кикотене у мен.

Актьора ми е много познат,но не се сещам откъде.Някакви идеи,филми негови?
В "господин Хикс и морето" беше директор на гимназията! Там отново играеше и Калин Врачански!

# 473
Леле колко много сериали изброихте и всички български. Не съм гледала нищо освен Дяволското гърло, Дървото на живота и този... Simple Smile
Дори Йоана Темелкова за пръв път я виждам, всъщност всички освен Калин Врачански и Влади, и майката  не са ми познати.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 21:47 от ~Канела~

# 474
В "господин Хикс и морето" беше директор на гимназията! Там отново играеше и Калин Врачански!
Уж го гледах внимателно "Господин Х и морето" но нямам спомен Даниел Ангелов да е играл там, а само Врачански и то в две роли. Директор играеше в "Ние, нашите и вашите". Директорът в първия сериал беше Светломир Радев.

# 475
  • София
Уж го гледах внимателно "Господин Х и морето" но нямам спомен Даниел Ангелов да е играл там, а само Врачански и то в две роли. Директор играеше в "Ние, нашите и вашите". Директорът в първия сериал беше Светломир Радев.
Всъщност  да, не е в господин Х и морето, точно в  "Ние, нашите и вашите" е директорът! Извинявам се, Сега проверих!
Аз пък точно защото не ме грабна сериалът и не го гледах редовно! Само ако хвана сцена с "лилавия"!

# 476
И типично по български музиката в началото на сериала е открадната от друг европейски сериал - Черно езеро!
И няма да е само това!
Потрес!

# 477
Eeee... Този Велин... Стар мераклия се оказа... Все си мислех, че само гали мъжко его... Ама той не, иска си Снежа

# 478
Много ми харесаха момчетата от екипа. Евала! Ще го измъкнат някак,макар той да не е съгласен.
Яд ме е,че Калин не надникна в компютъра на асистентката,да види Роси и да се светне. Ей това ми е най-чаканото! Да разобличат Ива.

# 479
Нещо не разбрах.
Новото момче на Топал полицай ли е, което Радо го заведе?

Общи условия

Активация на акаунт