Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 549
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Абе то излиза,че Лора и Борис са някви с 0 самочувствие и си го вдигат,като се плющят и после ревът. Нещо такова излиза и се обвиняват един друг. Ама после нищо им няма, не знам изкуствена работа.

# 451
  • пустинен пъпеш
Много убедителноДраго изигра сцената как докато държеше сметка на  Борис къде е бил вечерта,започна да говори самият той къде е бил тогава,но не се доизказа след като Борис отговори,че не го интересува.Спести му за идването на Лора,с което действията на мафиота са подмолно последователни,и се въздържа да натрие носа на брат си полицая,за да го направи изненадващо и болезнено в по-късен етап.А и самият Драго няма как да е уверен в бъдещите действия на Лора

# 452
  • Другата България
Боксьора отиде в бара за доказателства, не каза, че отива за лаптопа.
Той не ходеше никъде без него.
Продължавам да мисля, че е във Вики.

# 453
Той беше с тях в къщата, когато бягаха и е във Вики сега, не е в бара мисля.

# 454
На моя Любимец Черкезов съвсем ще му прилошее довечера, като изгледа записа на флашката “ Лина “ 😆😆😆

# 455
  • София
За мен пък Лора си играе чудесно ролята, харесва ми и като жена. Хубава жена ми е Йоанна.
Тъкмо щях да питам, само аз ли харесвам Лора?
Не е ясно в миналото с кой от двамата какви точно отношения е имала - дали е била с Борис или Борис си е мислел, че е  с нея, а очевидно тя да е искала Драго.
Ок, после се е събрала с Борис, ама и той пък не спря да натяква, че я бил прибрал, все едно е прибрал някой парцал от улицата! Даже и след като Лора изгледа записа с Лина и му поиска сметка, той ѝ хлипаше и подсмърчаше и накрая пак запя старата песен, как ѝ бил простил и как я прибрал. За мен той е изключително слабохарактерен! Абе направо се държи като плужек!

Иначе много ми харесва как тук всяка развива свой собствен сценарий и всеки един от тях ми се струва възможен Simple Smile Последното, което четох, че Калин може да е човек на Денис - ми що пък не! Сетих се за "Дяволското гърло", как до последно не се знаеше, кой извършваше убийствата и накрая се оказа единия брат, който си изглеждаше напълно нормален човек, пък всичко имаше много далечна предистория

Динамичен е филма, дразнят ме само късите епизоди!

# 456
  • Пловдив
И защо да е у Вики...?
Арестуваха го и полицаите тр.да са иззели всичко. М не...не мисля. Спомена, че точно в лаптопа има доказателства и точно заради него отиде в бара. Така мисля аз.

# 457
  • София
Освен Радо да е зазидал лаптопа в камината и така да държи компромати за Денис.
И аз това си спомням - Боксьора каза, че трябва да влезе в бара за доказателства, а те са в лаптопа.

# 458
  • Пловдив
Освен Радо да е зазидал лаптопа в камината и така да държи компромати за Денис.
И аз това си спомням - Боксьора каза, че трябва да влезе в бара за доказателства, а те са в лаптопа.
м да...нали отиде баш там, пипна и разбра че е зазидано и поиска щанга.

# 459
  • Другата България
Според мен Боксьора имаше друго предвид, като каза за доказателства.
Не лаптопа, той си е отделно.
И беше с тях в къщата в гората.
Няма как да е зазидан.
Във Вики е лаптопа, така пък мисля аз.
Ще видим, той ще се появи.

# 460
За мен пък Лора си играе чудесно ролята, харесва ми и като жена. Хубава жена ми е Йоанна.
Тъкмо щях да питам, само аз ли харесвам Лора?

И аз я харесвам Йоанна. Даже я следвам в инстаЧудесно си играе ролята, на място,без да преиграва или да не й достига. Също ми харесва и Велин като актьор, хубаво играе, досега не го познавах, за първи път го виждам в този филм. Разсмя ме сцената когато попита жена си до кога ще ми се сърдиш и тя му пльосна книгата 100 години самота. Беше интересно. И тя играе добре.

# 461
# 462
Mного ми е забавен Черкезов,жалко,че го дават толкова рядко.Един от любимите ми образи на този етап.Няма негова реплика,която да не буди кикотене у мен.

Актьора ми е много познат,но не се сещам откъде.Някакви идеи,филми негови?

# 463
Mного ми е забавен Черкезов,жалко,че го дават толкова рядко.Един от любимите ми образи на този етап.Няма негова реплика,която да не буди кикотене у мен.

Даниел Ангелов Simple Smile

# 464

Гледала съм го във Връзки и Ние, нашите и вашите.

Общи условия

Активация на акаунт