Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Лора беше смешна!

Нищо не ѝ било трепнало 🤣 тя върви като муха без глава

# 391
В моите очи Лора категорично не е жена, която мъж да си прибере вкъщи... Камо ли с брат си да се кара. Думи и действия нинаква покривност. Нито е красива, нито забавна...

# 392
Щом е била толкова силна любов с Драго защо Лора е спала пред вратата на Борис? Защо се е унижавала и потъпквала достойнство и себеуважение, за да си го върне обратно?
Ако толкова обичаше Драго нямаше да се върне при Борис на колене след това,
Според мен тя обича Борис в истинския смисъл на думата, обича почти всичко в характера му, с такъв мъж се чувства сигурна, защото е по-праволинеен и уж стабилен в нейните очи. Изключваме това, което тя скоро разбра, че след  “смъртта” на брат си е започнал да взима антидепресанти. Тя и Борис някак се допълват. Ако си спомняте в първите епизоди, преди появата на Драго доста се гушкаха с Борис и как му се хвърляше да го целува и да му се радва на партито в градината им. Обичаха се тези хора със сигурност. Но явно й е скучно с Борис от време на време, има нужда от тръпка от нещо “диво” - тя го каза пред Ива веднъж. И затова Драго й е някакъв гъдел според мен. По-малкият влюбен брат, плашещо емоционален, до сълзи влюбен в нея, романтичен, готов на всичко, страстен. Така й говореше в спомените им там от преди да влезе в затвора. Тя има нужда повече от Борис и го обича, но от време на време й липсва емоционалността и страстта на мъж като Драго и хоп... ето ги двамата заедно са всичко, което тя иска. Така си го представям. А и Лора като я описват в информация е някакъв по хвърчащ човек и такива са склонни понякога на разни увлечения нестабилни. Ама тук драмата идва от това, че е с двама братя, които вече явно вечно ще се състезават...

# 393
А Симката изби рибата 😃 голям талант е това момче 👍

# 394
Много беше жлъчна Лора, уцели го в сърцето, но постъпките и доказват точно обратното!

# 395
За мен пък Лора си играе чудесно ролята, харесва ми и като жена. Хубава жена ми е Йоанна.

# 396
Къде ли е лаптопа на Боксьора? Май у Вики. 🤔

# 397
Вече се чудя какво й харесват и двамата на тая Лора! Баси тъпото държание! И угризения като на 17 годишна девойка?!?
Аз отдавна се чудех на това, но истината е, че и двамата братя не струват.

# 398
Велин какво му има ... развали мивката, за да може да се върне отново там, да се види със Снежа?

# 399
  • София
Абсолютно! Намери си повод, за да може тя да го извика!Лаптопът може да е на вилата! Нали бяха там и от там го прибраха ченгетата... ама той пък не влезе ли в бара да го търси точно.... много странно

# 400
Дали лаптопа не е у Радо?

Ако е бил във вилата, полицаите щяха да го вземат. Ако е при Вики, тя щеше да го даде на Борис. Остава Радо.

# 401
Или Симката да го е прибрал някак. Надявам се. Борис пак ще се предава. Да видим тоя път как ще се измъкне.
Драго е мега гнусно парче. А оная горила,охрана ли му е,какво ли,направо карикатура. 😁

# 402
  • sf
Екстра си е горилката. С една ръка се справи с Борис. 🤣

# 403
Дали лаптопа не е у Радо?

Ако е бил във вилата, полицаите щяха да го вземат. Ако е при Вики, тя щеше да го даде на Борис. Остава Радо.
Е, защо тогава ще разпитва дали някой знае къде е? 🤔 - за Радо говоря.

# 404
Май лаптопа е във Вики.

Общи условия

Активация на акаунт