Под Прикритие нов сезон - сезон 6 🔥

• 100
  • 9
  •   3
Отговори
  • Галифрей
Новият сезон на Под прикритие се завръща по БНТ! Всяка събота от 22:00

Главен сценарист: Ваня Николова
Сценарий: Борислав Захариев, Димитър Митовски, Слави Ангелов
Режисьор: Виктор Божинов
Оператори: Мартин Чичов, Антон Бакарски, Радослав Гочев, Георги Гвоздев
В ролите: Павел Иванов, Захари Бахаров, Мариан Вълев, Михаил Билалов, Александър Сано, Владимир Пенев, Кирил Ефремов, Йоанна Темелкова, Юлиан Вергов, Радина Кърджилова, Веселин Калановски, Велина Георгиева, Климентина Фърцова

Креативен продуцент: Димитър Митовски
Изпълнителни продуценти: Магърдич Халваджиян, Силвестър Йорданов, Велина Щърбакова
Делегиран продуцент: Миладин Гергов, БНТ

# 1
  • София
Благодарско за новата тема. Simple Smile

Ами да си пожелаем добър сезон.

Мислите ми преди старта от старата вече тема:
https://bg-mam.ma/p/923993/51619941

# 2
  • София
Надявам се да е интересно. Забелязвам, че хората са станали супер негативни и вече трудно да има успех каквото и да е. Старите сезони хванаха едно по-различно време, в което зрителят не беше толкова критичен.

# 3
Благодаря за темата!
Е що така го няма Бойко, такава хубава заявка даде и много добре си изпълни ролята. Има нишка за него, отношенията с Ния там беше интересно. Трябва си и любов не може само "вафли, перуки и @урви".😁
Чакам с нетърпение, нямам супер очаквания каквото - такова, но все пак познати герои, жанр ще се върнем малко в онези смутни времена.

# 4
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Нямам търпение да започне!
Очаквам да ме грабне отново!

# 5
Благодаря за новата тема!

Не съм скептик, но ме е страх да не е много зле и да ми развали спомените и положителното чувство от старите сезони. Факт е, че сериала беше хит в едно друго време, колко и да е близко, така е и далечно вече. Но да видим! Пожелавам ни да е страхотен сериала и да се изкефим на макс!

# 6
Не очаквам нищо и се надявам да не е много зле.
Ще ми липсва много Ерол, ако го няма.

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 19:32 от densi

# 7
  • Street of Dreams
Бойко наистина беше супер, много добре си изигра ролята на хилаво и спокойно лошо момче.
Надявам се да няма незаслужен хейт - наистина хората станаха много недоволни от всичко, но все пак от своя страна не мога да взема новите двама главни актьори насериозно, все още. Ще видим утре.

# 8
  • Другата България
И от мен благодаря за новата тема.
Ще гледам, както вече казах, и ще разчитам на спомени и на вас, ако някой персонаж ми е “непознат“.

# 9
  • Галифрей
Нов трейлър

Общи условия

Активация на акаунт