Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 557
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Някои пък влизат само да разяснят колко нелепици си пишем, ами не ги четете! Имаме въображение, съчиняваме си, нали така?! 😁
Аз твърдо смятам, че лаптопът е там дето го дири Боксьора и искаше щанга. Въпросът е кой ще го намери пръв.
Лора ритуално изгори следата от греха, беше ми смешна.
Ива с нейните изкуствени "ехо и бейби"добре, че ѝ разредиха появите.. Сега когато го играе примерна съпруга не е интересна 😄
Симо е прекрасно момче, дойде неговото време с Вики, дано я вкара в правят път.
Велин, е няма такъв смешко! Като в детската градина, ще разваляме нещата да имат нужда от нас, смехотворно.Още си настоявам, че Мая трябваше да го изрита.
Борис най-накрая започна да действа смело, стига се крил като страхливец и е подлога на брат си (или кучка, както го каза той).

# 436
  • Пловдив
Хора...забравяте за какво отиде Боксьора в бара...да си вземе лаптопа! Отиде да го търси в изкуствената камина, която обаче беше запечатана/зазидана с нещо...и именно затова му трябваше щанга. Няма как да е у Вики, че и сериал да гледа на него Simple Smile Та той не и даваше да го пипне.

Тоя Радо мнооого брутален..бетер Денис.

# 437
  • София

Ама първо утоли жаждата по Драго, нали ?

“За да се пребориш с изкушението, трябва да му се отдадеш” - нали? 😉
Драго й размъти главата и вместо да се шизофреняса / да не казвам като кого 😉/, Лора пристъпи към действие, което засега има ефект. ( Абе, не е 100%, защото си избиваше дяволите с тичане 😂)

# 438
Ох, сетих се - от анонса за днес, дето Велин съобщава на Снежа, че сградата е готова, тя говори точно като служителка в обредна зала! И същата мазна изкуствено усмихната гримаса като на тези жени, дето обявяват гражданския брак в съвета за сключен!

# 439
  • София
Велин е пълно куку! Да си даде сметка какво иска. Така “ развали” сифона, че и двете клявки могат да го оправят. 😂

# 440
Велин е пълно куку! Да си даде сметка какво иска. Така “ развали” сифона, че и двете клявки могат да го оправят. 😂
И той може да иска да си утоли жаждата, да пребори изкушението като му се отдаде...
😂
Защо Лора да е объркана, а той като е мъж да е куку. И двамата са нещастници  ..

# 441
Споко, двете клявки толкова ще се изплашат, че веднага ще го извикат.
Много як Симо, дано му се получи с Вики! Мисля, че ми я най-свежия образ в сериала.

Много странно да му зазидат стената на Боксьора, докато го няма.

Това барбекюто, много функционана вещ стана. И уред за унищожаване на документи, ако нямат, може да си го ползват. Мен ми е интерсно къде е къщата на Борис и Лора, докато гореше, се виждаше някакъв паркинг.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 12:01 от galia_m

# 442
  • София
Не мога да разбера защо Велин толкова иска да е около Снежа, та той си има прекрасна съпруга.. дете, своето семейно щастие. Там.. е било пито - платено.

С това барбекю.. ще ме побъркат, едва ли в реалния живот някой си гори всичко там и после си приготвя и храна. Ама налЕ - като на филм.

Симката пръска и е на върха на щастието - все по близо до своята любима.

Ива... нещо свила опашката, ама да видим до кога.

Тази Гери ми е много глупава и противна...

# 443
  • София
Лора е толкова нелепа, че нямам думи да я опиша. След като толкова мрънкаше, че Борис не й бил разказал за Лина, тя защо не сподели за Драго. Нали е толкова честна......само не мога да разбера как очаква, че ще преглътне Борис изневярата с Драго за втори път.

Защо няма един свестен образ на жена в този сериал? Толкова ли е трудно да обрисуват една честна и категорична жена! Мая ми се струва единствената нормална, въпреки чудатостите си.

За мен Борис и Калин са най-добрите образи в сериала. Калин-праволинеен, верен и честен приятел, а Борис въпреки всичките си недостатъци се опитва да постъпи правилно. Пък и в живота всички сме със своите силни и слаби черти на характера. Предпочитам да общувам с Борис изтъкан от несигурности си, отколкото с Драго-самозабравило се леке, което се мисли за голямата работа.

# 444
Мен Черкезов много ме забавлява - страшен образ.
- Търсите го...ама той беше тука, в ей тая килия Grinning

# 445
  • Пловдив
Мен Черкезов много ме забавлява - страшен образ.
- Търсите го...ама той беше тука, в ей тая килия Grinning
+1...много добри реплики имаше, да.

# 446
Борис постави две флашки на бюрото на Черкезов!
 Синята мисля че беше флашката на Драго, след нея постави още една, на която пишеше ЛИНА.
 Не споря, но и не ми се връща да гледам отново! Едва ли ще сложи две флашки с една и съща информация!
Едната флашка е с видеото за изнудване на онзи от РЗИ, на чиято жена трябваше Борис да я даде по поръчка на Драго. Но Борис видя жената с двете деца пред входа и се отказа да й даде видеото с мъжа й. А другата флашка е със записите с Лина, които му пратиха на самия него.

# 447
Това се изясни вече ✌

# 448
Коментар на половинката , която не гледа редовно ..: "Страшните БОП-аджии тичат с пистолетите из заведението, на престъпника , дето едната вечер беше с жената на единия , а предните две с жената на другия.. остави, но и единия му е брат. Абе страшни мъже  и авторитети са за мафиота!"

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:26 от Наоми

# 449
Коментар на половинката , която не гледа редовно ..: "Страшните БОП-аджии тичат с пистолетите из заведението, на престъпника , дето едната вечер беше с жената на единия , а предните две с жената на другия.. оставин, но и единия му е брат. Абе страшни мъже- овторитети са за мафиота!"

По- точно не би могло да бъде описано !

Лора на какво отгоре държи такава реч ?
Ако някой не те вълнува, не отиваш посред нощите в леглото му да му се предлагаш.
Човекът я помоли най- любезно - тръгни си, прибери се вкъщи, не ми причинявай това, а тя, от нямане на чувства към него, взе, че остана.

Общи условия

Активация на акаунт