Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 559
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
Флашката, на която пише "Лина", са записите на Боби и Лина от нощта на убийството.
Това е флашката на Драго/Денис, за Лора.

Лаптопа е при Вики.
Не знам как, но съм сигурна, че е при нея, и силно се надявам да го даде на Борис.
Нещата обаче започват да се поразплитат.
Най-сетне, най-после, о, чудо и триста дяволи, Борис реши да каже истината и на Черкезов.
Крайно време беше.
От промото на края на серията ми се стори, че отива при конкуренцията на Драго, за да каже, че именно той ги натопи за онази сделка с наркотиците, дето ги хванаха.
Сега, много са ми филмите и сериалите, ама не бих се изненадала ако този Черкезов го внедри като информатор или нещо подобно, за да стигнат до Топал чрез наркосделките му.
Нещо ще се завърти тук, зависи Борис какво и колко ще разкаже на Черкезов.
Това развитие ми харесва.

Симката - страхотен. Калин може и да не разбере за бара.

Лора. Едно страшно объркано същество, което не знае кого лъже. Най-вече себе си.
Не знае кого иска, защо го иска, кога го иска и най-вече - до кога го иска.
Не мисли кого и защо наранява.

Велин. Някакъв тъпанар, подобие на мъж, също със сбъркано мислене.
Тези май цялото семейство са сбъркани.....

А, бебето. Залагам, че е на Боби. Сигурна съм, че е негово
Драма трябва да има и тук обаче. Той ще реши, че е на Драго. Ще шитне Лора, тя ще страда, а как ще реагира Драго - ще разберем в сезон №2.

# 421
  • София
Борис постави две флашки на бюрото на Черкезов!
 Синята мисля че беше флашката на Драго, след нея постави още една, на която пишеше ЛИНА.
 Не споря, но и не ми се връща да гледам отново! Едва ли ще сложи две флашки с една и съща информация!

# 422
 Синята мисля че беше флашката на Драго, след нея постави още една, на която пишеше ЛИНА.
 Не споря, но и не ми се връща да гледам отново! Едва ли ще сложи две флашки с една и съща информация!
Много си мигала явно. Точно втората флашка е тази, която гледа Лора.👍

# 423
  • Другата България
Е какво да връщаш и какво да спориш, двама човека ти обясняваме едно и също.
Едната флашка беше тази, която му даде Драго.
С компромат за жената с двете дечица, жената на шефа на РЗИ, която Боби трябваше да ѝ подхвърли, когато върна изпуснатото нещо на детето. Тогава той НЕ ѝ я даде и реши да я предаде на Черкезов. И да предаде и себе си.
Когато му я даде, постави на бюрото, му каза какво има на нея - че е компромат и е трябвало Боксьора да свърши тази работа.

Втората флашка, на която пишеше "Лина", е флашката на Драго за Лора, на която са Борис и Лина в хотела.
Затова и каза на Черкезов - "Това съм АЗ".
Още ли не е ясно?

# 424
"Много си мигала явно" е новият форумен лаф!

# 425
  • София
БрЯх, как ме нахранихте... Докато съм писала са публикували няколко човека, не съм прочела преди да постна!
Доста пъти и аз съм разяснявала неща, докато други са "мигали" и без да съм била рязка!

# 426
  • Другата България
Стига де, не съм била рязка, поне аз, ако така звучи - извинявай.
Наистина съвсем добронамерено писах.
Не виждам някой да те е "хранил", това с мигането верно е много яко.
То и на мен ми се случва, ама сега уж гледах.

# 427
Защо ли ми се струва, че Радо е инсценирал смъртта на Боксьорчето само за пред Топал (понеже нали той го търсеше за да го очисти), а всъщност да го е ударил само леко зад врата и да ни заблуждават и нас - зрителите, като го дават в безсъзнание и с това бледо лице? Знам, че е невъзможно, но такъв сценарии ми се завъртя в главата Grinning Grinning Grinning

# 428
  • Другата България
Защо ли ми се струва, че Радо е инсценирал смъртта на Боксьорчето само за пред Топал (понеже нали той го търсеше за да го очисти), а всъщност да го е ударил само леко зад врата и да ни заблуждават и нас - зрителите, като го дават в безсъзнание и с това бледо лице? Знам, че е невъзможно, но такъв сценарии ми се завъртя в главата Grinning Grinning Grinning
Много сме, силни сме!
Казах аз, че тук сме събрани готови сценаристи за още поне три сезона.
Това предложение ми харесва.
Предположение тоест.

# 429
И аз се извинявам, ако е прозвучало като заяждане.
Иначе и аз мигах доста днес, та благодаря на Мери, че ми изясни за първата флашка. 😜🤗

# 430
  • София
И аз явно много мигам, защото се чудех какви са тези деца и жената 😄, явно не съм чула пак части от разговорите им. Добре че сте вие. И на мен ми хрумна дали не може да се прави на умрял Боксьора, но едва ли. Тогава защо Радо трябваше да го заплюе като вече Денис не гледаше, при затварянето на вратата на буса.

# 431
  • София
Как нападате Лорчето - пиша се за неин адвокат 😉
Днес тя направи две символични неща:
1. Изгори роклята на грехопадението.
2. Заряза гривната в апартамента на Драго.
Тя направи своя категоричен избор.
...засега...

# 432
Мигате, та пушек се вдига! 😆
Симо и Виктория хрупаха пуканки на кревата, и гледаха "All inclusive" на... какво?! На лааааптооооп!
От какъв зор тоя акцент, ако това не е ЛаптопЪТ.
Симо се мушеше навсякъде в бара, сигурна съм, че той го е открил и го е "скрил" у Вики. А може и това да е била основната му цел - някак да отмъкне лаптопа. В началото като ходеше там с Вики, нали пак имаше случка с лаптоп когато Лина го отмъкна за малко. Симо беше там и явно е видял реакцията на Боксьора когато Лина се върна и му го връчи с въпроса "това защо се размотава тук" или нещо такова. Боксьорът се сепна и отговори нещо грубо докато си прибираше лаптопа нервно.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 04:34 от Анонимен

# 433
Тази тема е пълна с нелепости.
Калин бил дясната ръка на Драго.
Борис пиел антидепресантите от смърта на брат си(преди няколко епизода каза 5г)
Лаптопа,на който гледаха сериала бил на боксьора (и как му разбиха паролата и ей така ще си гледат филми на лаптоп,издирван от полицията?)
Каква била флашката с надпис ЛИНА(същата тази флашка,която раздели Борис и Лора за 7-8 епизода)..

Както се казва на български, Get me out!

# 434
Как нападате Лорчето - пиша се за неин адвокат 😉
Днес тя направи две символични неща:
1. Изгори роклята на грехопадението.
2. Заряза гривната в апартамента на Драго.
Тя направи своя категоричен избор.
...засега...

Ама първо утоли жаждата по Драго, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт