Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
На Ивка почна да ѝ пари под опашката!

# 481
Кое те наведе на тази мисъл, че е полицай?Или аз съм мигнала, уж гледах..
Обаче Велин и Драго със сигурност са баща и син, еднакви гадняри.
Ива е крайно време да я хванат, а така и Лора имала глас!

# 482
Не ми е ясно за какво е харчила Ива парите. Изкарваше доста с Денис, а е крала и от Лора.

# 483
На Ивка почна да ѝ пари под опашката!
Ще й запари, когато Калин разбере, надявам се. Как му каза, че той и Симо само били истински.... А за Калин кое е истинско в живота и на кого може да вярва и разчита освен на себе си...
Пф а колко ужасно е да се работи с Лора, изобщо не знам как Ива, която мечтае да е водеща се е съгласила да работи подчинена на една жена, дори не са някакъв колектив.

Тоя Велин .... Не знам как да коментирам, освен че лудостта на синовете му явно е наследена от него. Абе какво му стана изведнъж...

# 484
  • София
Нещо не разбрах.
Новото момче на Топал полицай ли е, което Радо го заведе?
Денис има сделка с някого, който обаче познава и до този момент е работил само с Боксьора. Боксьора, обаче го няма... (това беше още когато Боксьора се криеше)
Радо каза"имам човек, дето му знам и кътните зъби", Драго му каза-"доведи ми го и аз да се запозная с тях"! Дали е ченге- не е ясно! Като цяло, "играта" на Радо е малко неясна!

# 485
Не ми е ясно за какво е харчила Ива парите. Изкарваше доста с Денис, а е крала и от Лора.

Нали плати на Роси, за да мълчи за онзи случай.

Велин става все по-противен.

# 486
Абе Вики е била по-глупава отколкото си мислех ...ама тоя въпрос с клипчетата май е проблем на доооста съвременни тийнейджъри. Става по-зле с тия технологии, егати простотията.

А на мен не ми се гледа насилие и то толкова късно, Велин ме плаши... И защо ще скубе Мая??? Гадост

# 487
В този сериал почти нищо положително не се случва, така че насилието си е в реда на нещата.
Не знам обаче как така Борис и Калин изобщо не се сетиха да поискат снимки на момичета от агенцията, след като знаят, че Драго се е свързал с тях нарочно.

# 488
На сценаристите им е трябвало претекст Симо и Вики да се насочат и те да търсят лаптопа на Боксьора. Вече разбрахме, че не е у тях както някои очакваха. Най-лесно е било уж да изтрият нещо, но за мен е абсурдно Боксьора да си е позволил да държи лично видео от такъв характер на служебен компютър, където пазеха компроматите. Не беше случайно, че барманката не каза какво е търсил Боксьора на Радо, а той забрави за щангата. Сега само тя знае къде може да е лаптопа.

# 489
  • София
Тестът на Денис беше добър, но Радо го разгада. Дали ще му светне , че Радо е подучил новия как да реагира. Защо не реагира така веднага след като му даде пликчето?
Лора започва да влиза в ролята си на собственичка - къде бля досега...
Радо ми е енигма.
Каква тайна на Снежа е пазел Велин?
Мая ще експериментира казаното от Снежа 😉 Горката Мая!

# 490
  • sf
Мисля, че тайната на Снежа е , че едното дете не е на Велин. Според мен Борис. Може да е била бременна, когато са се хванали с Велин и той да е приел детето.

# 491
Това би обяснило характерчето на Драго.

# 492
  • София
“Ако не бях жена на брат ти, пак ли щеше да ме искаш толкова.”
“Ти затова ли ме искаш, защото съм брат на мъжа ти”

Тия двамата много си отиват... Ох! 😢

# 493
Аз май бях писала преди, че и според мен е по-логично Борис да е "чуждото" дете. От там и тази "любов" от родителите му.
А от думите на Велин - всички да разберат каква си - Снежа дали не е била " лека жена"? 🤔
Забременява и среща Велин.

# 494
  • Пловдив
А Велин що да я прибира Снежа...? Да се е влюбил?

Нещо с тоя лап топ не ми се връзва...как е бил с тях на вилата/това не го помня, но вие го кадвате/ и после се озовава в апартамента на боксьора? Уж...поне според Вики...и нали Драго заповяда на Радо да отиде там? Даже го смъмри кво чака още, полицията да го изпревари ли? И нищо...

Общи условия

Активация на акаунт