Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 512
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Вече видяхме как реагира Мая първия път. Затвори се в себе си и сигурно се надяваше, че това е единичен инцидент, ще й иска прошка и ще отмине. Но ще разбере, че нещо се е случило с Велин и вече не е човека когото познава. Така и не разбрахме какво толкова се случи, че пак посегна към чашката.

# 586
Е, видя, че няма измъкване и ще пере парите на Драго, преди това Снежа го отблъсна и е споделила с него.

# 587
Ако е само очевидното той сам си го причини, но не очаквах да е чак толкова лабилен и това да е само причината. Тогава си заслужава неизбежните последствия.

# 588
Е, как да няма бивши алкохолици, тук в Бг може и да няма, защото хората не се лекуват, а и май не го смятат за проблем...
Но това по света е лечимо, също като наркотиците. Но Велин е лабилен е ясно, то е като да избягаш в друг свят, но отключва демони. Тази болест май ходи само при мъжете... или поне по-често се случва. Може би пък отговорностите да са му дошли в повече..
Тъжно ми е за семейството му. Мая е добра съпруга... жалко.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 18:45 от ~Канела~

# 589
А дали Драго не остави нарочно недопитата си чаша?

# 590
Може и да е нарочно,но как му каза като на малко дете-издънил се е нещо,да се поправи.Оплакали са му се и той да му се скара,кой е родителя в случая?!Изобщо Драго обича да дърпа конците и всичко да е под негов контрол.

# 591
Не мисля, че Драго остави нарочно чашата.
А и да го е направил няма значение.
Велин не е малко дете и сам трябва да се контролира и да носи отговорност за действията си. Виждаме, че и без алкохол агресира, не му е проблемът в пиенето.

# 592
  • Пловдив
Драго май само на майка си помага. На Велин уж подаде ръка финансово да му помогне, пък изглежда, че нарочно  го завлича на дъното.

# 593
Мисля, че не беше нарочно. Дойде Радо и двамата си тръгнаха с Драго, а той видя един пръст останал в чашата от двойното на Драго, опита само да го подуши, но не устоя и го изпи.

# 594
Драго май само на майка си помага. На Велин уж подаде ръка финансово да му помогне, пък изглежда, че нарочно  го завлича на дъното.

Не му е подал ръка, за да му помогне, а за да си пере парите от наркотиците.

# 595
Велин установи пълен контрол над Мая-вмени и  чувство за вина , за да може тя да оправдава всеки удар. Тъпак !

# 596
Велин установи пълен контрол над Мая-вмени и  чувство за вина , за да може тя да оправдава всеки удар. Тъпак !
В случая по-правилното е тъпаЧКА.

# 597
Мая ме разочарова. Когато го следеше реших, че е бойна мацка и не си поплюва тя пък излезе страхливка.
На Калин започна да го втриса-горкият, а още нищо не е видял. Искам Ива и Драго зад решетките.

# 598
Абсолютно!
Е на това му се вика психически тормоз,изживявала съм го!!Яко я мачка Велин.Имам усещането,че тя ще се възпротиви когато той посегне и на Вики.Толкова се надявах,че ще я представят като силна жена.

# 599
Аа не! Първият път вината беше у Велин, вторият път и по натам е на Мая...
Има много други начини човек да покаже неодобрение, негодувание или разочарование от партньора си. А не да го събаря на земята докато му го казва.

Агенцията на Снежа прибира жени, дето са в смъртта опасност, но насилие е всякакво физическо или емоционално посегателство и унижение каквото е при Снежа, но тя го допусна... те дори не говорят за това! Тя се извини като сгрешило дете, а той доби сила над нея и сега ще я мачка постоянно. Има разлика между нервен е, изморен е и агресивен нещастник.
Знаех си, че той е настоявал тя да не работи..

Общи условия

Активация на акаунт