RYANAIR - 18

• 45 545
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Ами не се разбира, поне преди полета де Grinning
По принцип няма да отменят един-два полета, защото са полупразни, може да отменят целия юни например...

# 136
Мисля, че няма да има проблем точно за юли. Народът чака и ще бъде като отвързан да пътува.

# 137
Здравейте! Мисля да пътувам за 2 месеца,но личната ми карта изтича в началото на август,а планувания обратен полет е по-късно. Дали ще мога да се върна с изтекла лична лична карта?

# 138
  • София
Има достатъчно време да я смениш преди пътуването.
То не е сигурно дали РЕ ще те качат ако остава 1 месец до изтичането и. Пред мене  не допуснаха 1 момче до буса за самолета. Обясняваше, че има задгр. паспорт с дълъг срок, но не се трогнаха. Това на Т2 - SwissРort обслужва полетите.
Опашки за сега няма, става бързо в РПУ-то, не е скъпо. Става и по-бързо от определения в сайта срок.
А ако паспорта ти важи след изтичането на ЛК може да пътуваш с него. Аз само с паспорт летя.

# 139
Хм, сега забелязах, че на бордната карта, а и в самата резервация, ами никъде не пише терминала. Аз ли нещо не виждам?  Терминал 1 ли трябва да е?

# 140
На Т2 бяха преди, до къде летите?

# 141
На Т2 бяха преди, до къде летите?

До Рим

# 142
  • sf
Най-сигурно е да се проверява на сайта на летището.

# 143
На Т2 е Рим

# 144
Aisha, мисля да пътувам сега,а да се върна след,като е изтекла. Тоест,на връщане към БГ,може ли да има проблем ми беше питането... БГ гражданин,дали може да се прибере с леко изтекла лична карта. Някой има ли опит?

# 145
Мисля, че ще е проблем. По-добре я смени.

# 146
  • София
https://www.mfa.bg/bg/covid19map   
тук има списък с държави, които признават изтекла лк.
Не споменаваш за къде ще пътуваш, но го погледни.
Лично аз бих си я сменила преди пътуването за да не стане проблем и да отнеса голяма глоба.

# 147
Авиокомпаниите изискват валиден документ за самоличност и могат да откажат бординг, дори да не е проблем на границата.

# 148
Ако ви се е случвало - в какъв срок са ви връщали парите за отменен полет? Получих мейл, в който пишеше че до 5-7 работни дни ще отнеме по сметката, от която съм платила, но минаха над 2 седмици.

# 149
Здравейте имам следния въпрос,но нали нямам много опит в търсенето на сайта,та да питам.Искам да направя резервация на мен и детето,но на мен ми трябва багаж от 20 килограма и си го избирам ,но в цената излиза че и на детето има 20 килограма,бихте ли обяснили по подробно къде да цъкна и как да направя така че и двете да имаме различни билети.Кога съобщават дали за самия самолет изискват тест.Благодаря

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 15:05 от kamelia_1313

Общи условия

Активация на акаунт