Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 796
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, четох, четох, не намерих...
Накой пробвал ли е Francis Kurkdjian Baccarat Rouge?
Да и ми стои превъзходно, няма йод, болници, бинтове и всичко от което настръхвам.Екстракта ми е много любим, явно обичат кожата ми.Flushed
Благодаря ти много ♥️
Траен ли е при теб?

# 256
  • Бургас
Да, много е траен.Една страхотна съфорумка ме запозна с него.KissTwo Hearts

# 257
  • До сърцето...
... а и е на голяма промоция. в нотино. Оригинални да там нали?

Има отделна тема за онлайн сайтовете - https://www.bg-mamma.com/?topic=1265046.255

# 258

Ето го.....брутално ми отвинти главата от първо помирисване.....❤❤❤

# 259
Снощи ММ ми отмъкна La Belle et l'Ocelot by Salvador Dali. Simple Smile
Заяви, че това вече е негов парфюм и няма да има нищо против понякога да се пръскам и аз, но ако може по-рядко. Simple Smile
Говорехме си за парфюми и алкол, и кои парфюми с какъв алкохол асоцираме.
Скрит текст:
Разговора тръгна от телефонен разговор по-рано през деня. Обади се да ме пита, държа ли коняка ми да е Хенеси, защото намерил 20 годишен Плиска. Отговорих му, че все едно да го пратя да ми купи парфюм на Kilian и да ми се прибере с Ален Мак. Simple Smile Но пък ако е сигуран, че е добър нямам против да пробвам, не съм снобар все пак, но си искам и Хенеси-то Wink
Та, покзвам му аз в кои от парфюмите ми усещам конячен аромат, и че Le Roy Soleil by Salvador Dali  ми напоня на аромата и вкуса на тъмна бира Лефе. Beers
Докато ровех в шкафа се сетих, че не съм му показала Оцелота. Рядко с него говорим за парфюми, а на мен ми е много приятно защото има неподправени реакции и точни коментари.
Първо се възхити на опаковката, а в бутилката направо се влюби и сам без да го моля (обикновено се боря като с мечка да го накарам да тества) го помириса и пръсна на китката, сам без принуда! Flushed
ЕЙ, цяла вечер се души и не спиря да повтаря, че това е парфюма! И накрая отсече, че това вече е негов парфюм! Simple Smile
А, как му стои, не е истана просто! Няма нищо общо с това, което е върху мен. Върху него се разтапят едни смоли, едни опушени дървеса, един сладък тамян се стели на талази....и си има типичното мъжко звучене. Направо му завидях. Smirk

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:22 от Sysly

# 260
Фрагрантика скриха сякаш статистиката кои други хора имат даден парфюм, кои са го имали или е сигничър и прочие. Това на мен ми беше интересно и съм разочарована. Тренда дето са го нарисували е безсмислен и заема твърде голямо място а за сметка на това мястото където искаш да отбележиш че имаш даден парфюм е сбутано под самата картинка и направо е трудно откриваемо, не съм очарована от сайта.

за мен Ф. стана почти неизползваема
няма най-хубавата секция - пирамидата според потребителите
за това пък рекламите се сливат с безсмислени неща като "парфюми от същата марка" и "хората харесват също и" и пред погледа е каша от бутилки
и за да не е само мрън, тази сутрин съм с жоли мадам - чувствам се царствена по пижама Grinning

# 261
  • Чукарландия

Бел Sparkling Heart трябва да ми дадеш контакти на учителя ти по математика, искам и аз да се науча така да броя до 10!

Много съм добра, нали? 🤣🤣🤣
Също така съм отличник по събиране и умножение. 😂

SODT: La Nuit Trésor à la Folie Lancome.
Наистина à la Folie. 💜

# 262
  • София
Много съм добра, нали? 🤣🤣🤣
Също така съм отличник по събиране и умножение. 😂
Много!
Събиране и умножение с натрупване, знам, и аз в тази дисциплина съм най-добра Stuck Out Tongue Winking Eye

# 263
  • Пловдив
А къде изчезна олфактивната група на всеки парфюм във Фрагрантика? Много добре се ориентирах по нея, дали изобщо да обръщам внимание на дадения аромат. Не са ми достатъчни само нотките 😀

# 264
  • София
Като цяло подправковите са ориенталски и "трудни" за мен в някои от съставките си. Харесвам и имам парфюми с подправки. Не са много и основно гледам, че са с червен и черен пипер.
Van cleef & Arpels Ambre Imperial - първият, който изплува в мислите ми, след като прочетох темата. Тук има червен пипер, Тонка и ванилия. Чудесен топъл и излъчващ. Червеният пипер усещам в Elle YSL и Twilly poivre. Черният пипер в Sensous noir Estée Lauder.
И после - Shalimar Guerlain, L'Ange Noir Givenchy, класическото Twilly Hermes, Armani Privé Bleu Turquoise и Ricci Ricci Nina Ricci.
От мъжките си спомням само за незабравимия Fahrenheit.
Солта не знам дали се брои, но и такъв тип парфюми харесвам. Като си гледам парфюмите - шипровите са ми най-любими.
Ако имам само 500 лв. за парфюми и нямам никакви други, ще намеря още 100 жени със същата сума, които харесват Midnight poison и ще отидем да си поръчаме на дизайнер да ни направи такъв. Ще го кръстим Immortal Midnight poison. Не знам възможно ли е, само си фантазирам Joy

# 265
Аз не откривам във Фрагрантика къде са брандовете по азбучен ред. И това ли е махнато? Искам да видя всички с дадена буква и не знам как. Азбука за търсене няма отгоре като преди...

# 266
  • София
Азалия, може би така?
Ако правилно съм разбрала...

# 267
Правилно си разбрала, обаче при мен не излиза така. И като стигна до designers, трябва да избера кое от трите под това да ми отваря и там пак не е по дизайнери. А бутонът designers отваря само тези три подкатегории, самият той не отваря страница.
Това десктоп или мобилна версия е, да погледна и на лаптопа, на телефона е така

Скрит текст:
Десктоп е май. Затова там става, на телефон не или аз просто не се справям.

# 268

за мен Ф. стана почти неизползваема
няма най-хубавата секция - пирамидата според потребителите

Мисля, че потребителската пирамида е според големината на изобразената нотка. Най-първоначално имаше скАла под всяка картинка, в последствие това беше заменено от различна големина на квадратчетата. Поне аз така си навързах визията, може и да греша Simple Smile И да, супер неудобно е

Виж ветивер, амарето и др колко са големи, а розата и жасмина са в дъното на пирамидата

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 13:55 от Фръц!

# 269
Разликата може и да не направи впечатление, не се откроява особено... Абе, скапаха го тоя сайт, това е истината. Имаше дребни неудобства и преди, но беше по-функционално, по-прегледно и по-удобно! Сега е ужас.

Общи условия

Активация на акаунт