Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 6

• 68 455
  • 821
  •   1
Отговори
# 585
Да, слага се и контраст, в повечето болници се заплаща (по принцип не трябва, но в частните за какво ли не може да ти вземат пари). Майчин дом работят с Токуда, затова там ви пращат. Аз съм оперирана в Майчин дом и комисията ми беше от Токуда.

За ЯМР си има пътека със хоспитализацията на 1 зона. На мен през 2 месеца ми правят по този начин. Дори и да и дадат направление за ЯМР, няма да стане толкова бързо, ще чака и одобрение от каса и не знам си какво още и ще си мине поне месец.
Благодаря ви! А какво ще рече на "1 зона". И колко дни е престоя в Токуда за ЯМР?
Мерси,

# 586
В случая малък таз, това ще е зоната и на майка ви! 3 дена, но ако сте от София няма да лежи, ще си е пуснат в къщи, просто ще се води, че е там! Само на 3тия ден сутринта трябва да отиде да се отчекира, но това ще ви го обяснят на място.

# 587
В случая малък таз, това ще е зоната и на майка ви! 3 дена, но ако сте от София няма да лежи, ще си е пуснат в къщи, просто ще се води, че е там! Само на 3тия ден сутринта трябва да отиде да се отчекира, но това ще ви го обяснят на място.
Благодаря ви от сърце! Много сте мила, желая ви само хубавини!

# 588
Благодаря! Успех и на майка ви! 🙂

# 589
Здравейте, отново искам да попитам нещо. Възможно ли е да направим стадирането в Токуда като си го заплатим, за да не чакаме дълго или стадирането е заедно в една пътека с роботизираната операция? Като говорих с доктора, останах с някакво такова впечатление, че ако ида и си платя в Токуда за ЯМР и стадиране, после трябва да платя и роботизираната операция.

# 590
Различни пътеки са си, едното няма общо с другото. Като си заплатите ЯМР, пак ще си доплатите за операцията.

# 591
Различни пътеки са си, едното няма общо с другото. Като си заплатите ЯМР, пак ще си доплатите за операцията.
Благодаря! Значи да действам и да запазвам час. Предполагам, че трябва да звъня в отделението за Образна диагностика?

# 592
Благодаря! Значи да действам и да запазвам час. Предполагам, че трябва да звъня в отделението за Образна диагностика?
Да в образна!

# 593
Момичета посткастрационене синдром дадоха ми 50%за една година и другите заболявания които имам общо 64%  но специално за това 50%

Здравейте Невена, аз съм с доброкачествено образование, с премахнати матка и яйчници. Подадох документи за телк и сега ми изпратиха писмо в което пише да се явя през септември и да нося и епикризи от стационарно лечение - оригинал + копие. Аз обаче не мога да разбера това епикризата от болницата с окончателната диагноза след като е излязъл хистологичния резултат  ли е или нещо друго, защото епикризата съм я представила с другите документи когато подавах за телк, защо ще ми я искат пак? Вашата телк комисия къде беше, аз трябва да отида в онкологията на ул. Пловдивско поле. В колко екземпляра трябва да се представи производствената характеристика защото някъде четох че трябва 1 екземпляр, другаде, че трябват два екземпляра и не знам колко да искам от личен състав като я попълнят. Решението веднага ли го дават или го изпращат служебно където сме подали документите за телк и си го взимаме от там? Как протича самото явяване пред телк, само гледат документите и се произнасят или какво? Извинявай за тъпите въпроси, но ми се иска да съм малко по-подготвена и да знам горе долу какво да очаквам.

# 594
Здравейте,
Някой може ли да ми каже как мога да получа хистологичния материал от Майчин дом вместо майка ми. Каква е процедурата?

# 595
Аз представих епикризата от болницата искаха ми още преглед от гинеколог и онколог и една трудова характеристика. Не ме преглеждане само разглеждаха документи  и стоях права като на разпит.

# 596
Здравейте,
Някой може ли да ми каже как мога да получа хистологичния материал от Майчин дом вместо майка ми. Каква е процедурата?
Отиваш на 4 етаж с епикризата за да видят номера и по лесно да намерят материала. Дават ти го, подписваш се в една книга и когато искаш го връщаш.

# 597
Здравейте,
Отиваш на 4 етаж с епикризата за да видят номера и по лесно да намерят материала. Дават ти го, подписваш се в една книга и когато искаш го връщаш.

Мерси,

# 598
Забравих да ти кажа, че работят до 14 часа.

# 599
Забравих да ти кажа, че работят до 14 часа.
Благодаря ти, истински ангел си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт