Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Аз от няколко дни усещам нещо като леки менструални болки, но ги игнорирам. Отдавам го на всички хормони и лекарства покрай процедурата. Тази вечер обаче няколко пъти си усетих десния яйчник. Не е пробождаща болка, по-скоро пулсираща и непостоянна. Нямам такива усещания преди цикъл обикновено. Може ли да е хубав знак?

# 226
Не цитирайте така дълго, защото трудно се чете.
Някой бе писал за много силни болки по 40 мин ...моите бяха за кратко по 5-10 мин, невероятно силни за мен, но пък именно в тях вярвах и се оказа, че доведоха не до цикъл, а до бебче.Вярвайте докато не е доказан отриц.резултат.

# 227
Момичета как ви се вижда резултат от чхг  1ви път на 10ти ден 42,97 на 12ти ден 72,84 прогестерона ми е 129,1

# 228
Здравейте. Вчера ми беше трансфера. Но в момента съм по-притеснена от факта,че резултатите от изследването за тромбофилия са положителни. Едното е че не усвоявам нормалните форми на витамините и трябва да приемам метилирана форма, а другото е мутация 4G/5G. Докторът вчера ги видя и единствено което ми каза беше да пия метилирана фолиева киселина. Днес не позачетох повече и се поинтересувах и направо се стреснах. Било задължително да си бия Фраксипарин или Клексан. Писах имейл на доктора и той ми каза в деня на теста да му се обадя и ще се разберем. Четох че трябва допълнителни изследвания,които се правят само в Геника, отделно че трябва да посетя други специалисти. И тъкмо си мислех че мъките и тичането по пътища и болници свърши. Теста трябва да го направя другия вторник, т.е 8-ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Оплаках ви се.

# 229
  • София
Бони, не се шашкай. И с фраксипарин, и с допълнителни изследвания има неуспехи, както и без всичко това им успехи.

Стискам палци! ❤️

# 230
Има жени, които разбират, че имат тромбофилия чак в 5 месец. Важното е, че знаете и че при бременност ще вземете мерки

# 231
  • София/Севлиево
Момичета как ви се вижда резултат от чхг  1ви път на 10ти ден 42,97 на 12ти ден 72,84 прогестерона ми е 129,1
Бих го повторила след 48 часа...

# 232
При мен нещата приключиха. Вторият резултат е по-нисък от първият...
За час за коментар дори не мога да се свържа...Много съм разочарована. За пореден път. 
Останаха ми инжекции: 1 Прегнил, 1 Еугест, 2 Клексана.
Зарзио без 1 деление- но него ще трябва просто да метна в коша, защото вече съм ползвала иглата.
Имам и повече от половин опаковка Циклогест. Ако ще бъдат от полза но някой мога да ги дам или пратя.
Дано повече момичета се похвалите с добри новини. Коледа наближава Blush

# 233
Много благодаря! ❤️[/b]
Бони, не се шашкай. И с фраксипарин, и с допълнителни изследвания има неуспехи, както и без всичко това им успехи.

Стискам палци! ❤️

# 234
Здравейте. Вчера ми беше трансфера. Но в момента съм по-притеснена от факта,че резултатите от изследването за тромбофилия са положителни. Едното е че не усвоявам нормалните форми на витамините и трябва да приемам метилирана форма, а другото е мутация 4G/5G. Докторът вчера ги видя и единствено което ми каза беше да пия метилирана фолиева киселина. Днес не позачетох повече и се поинтересувах и направо се стреснах. Било задължително да си бия Фраксипарин или Клексан. Писах имейл на доктора и той ми каза в деня на теста да му се обадя и ще се разберем. Четох че трябва допълнителни изследвания,които се правят само в Геника, отделно че трябва да посетя други специалисти. И тъкмо си мислех че мъките и тичането по пътища и болници свърши. Теста трябва да го направя другия вторник, т.е 8-ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион. Оплаках ви се.
Не се притеснявай толкова много ...може да не се наложи фраксипарин или клексан.И аз съм с мутация хетерозигот PAI 4G 5G и съм само на 1 таблетка Натаспин дневно.Всичко е наред с бебчо за сега в 27-28 седмица съм.Остави доктора ти да си прецени и да ти назначи терапията😊Важното е,че сте направили изследването и сте наясно какво да следите.

# 235
При мен нещата се развиха по възможно най-неприятния начин.
Пункция на 12.10, трансфер на 17.10 първо ЧХГ 31, второ 77, а девет дни след второто 1113. Днес на прегледа се установи извънматочна бременност. В 6г.с. съм.Утре вечер ще ме приемат, а в петък предстои лапароскопия за премахване на тръбата. Много ме е страх! Това ще ми е трета пълна упойка от юни месец насам, защото ми е второ инвитро.Казаха, че ще огледат и другата тръба. Ако се наложи и нея ще отстранят. Не знам на кой свят съм...страх ме е...Изследванията ми за хламидия, уреа и микоплазми са отрицателни. Предпочитам да беше отрицателен теста Sad

# 236
  • София
За час за коментар дори не мога да се свържа...Много съм разочарована. За пореден път. 
Зарзио без 1 деление- но него ще трябва просто да метна в коша, защото вече съм ползвала иглата.
Имам и повече от половин опаковка Циклогест. Ако ще бъдат от полза но някой мога да ги дам или пратя.
Съжалявам ! И от сърце Ви пожелавам следващият път да имате успех и да гушнете своята рожбичка!

# 237
Аз съм със същата мутация и нямам назначена терапия освен един аспирин протект и то не за мутацията, а заради многото хормони, които приемаме по време на процедурите. След положителен тест се прави друго изследване мисля и тогава окончателно се вижда дали ще трябва фракси или не. Успех!

# 238
  • София/Севлиево
Алба и Чери много съжалявам.Чери,всичко ще е наред,но трябва да си спокойна.Винаги ми е било чудно как при инвитро става извънматочна.Нали уж вкарват ембриона в матката,как тъй стига до тръбите?
Аз от утре би трябвало да стартирам стимулацията.Също съм с 4G/5G и мутация за неусвояване на фолиева киселина.Докторът каза,че ще съм само на АП и съм склонна да му се доверя,т.к.терапията с Фракси преди не ми помогна..

# 239
При мен нещата бяха така при втория ми опит. На втория тест ЧХГ беше по-ниско. След това се започна да се удвоява на 48ч. По-добре направи още един тест след 48ч. Не спирай лекарспвата без да се консултираш.

Общи условия

Активация на акаунт