Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Момичета някоя от Вас прокървявала ли е в някой от опитите си и ако да как се е развил опитът?
Аз съм на 90% че нещата приключиха за мен но все пак си търся сламка за която да се хвана...😊
Прокървих на шести-седми ден на свеж трансфер,в последствие направо си ми дойде и правих все пак тест,биохимична.Ако е еднократно може да е имплантанциооно.

# 76
  • София
Здравейте момичета. Днес съм 7 ден след трансфер на 2-5 дневни ембрита
Сутринта препишках един тест и се появи мнооого бледа втора чертичка,не издържах до дата на теста и отидох да се боцна. Е резултата е 49.84mlu/ml
Та как ви се струва? Второ ин витро ми е. Първото беше чиста 0.
Супер е резултатът, тихичко честито!

# 77
  • София/Севлиево
Съжалявам за неуспехите.Следеащият път ще се получи!
Фифи тихичко честито!
Аз при ЗЕТ номер 3 прокървих още докато ми връщаха ембрионите, естествено резултатът бе напълно отрицателен.Впоследствие се оказах с множество сраствания,които пък произтичаха от двата ми кюртажа от 2016.Направих хистероскопия и повече не съм имала проблеми (като изключим,че от два трансфера единия бе кръгла 0,а другия БХ)...

# 78
Здравейте момичета, аз от известно време се чудя нещо относно имплантацията по дни, както е дадена в началото на темата:

Какво се случва след трансфер на пети ден?
Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

Ден 1: Обвивката на бластоциста започва да се пука.

Ден 2: Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и
започва да се закача към маточната стена.

Ден 3: Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

Ден 4: Имплантацията продължава.

Ден 5: Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие
ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

Ден 6: hCG започва да навлиза в кръвта.

Въпроса ми е следния-при повечето инвитро опити, доколкото знам се прави асистиран хечинг, това нали е точно, за да се пропука обвивката на ембриона и той по-лесно да се излюпи. Така че според моите разсъждения така се спестяват първите 2 дни. Питала съм док. и ми е казал, че имплантацията на 5 дневен се случва от 24 до 48 часа след трансфера. Може би за това още на 6-7 ден може да се засече с положителен тест. Вие говорили ли сте с вашите лекари по този въпрос?

# 79
Благодаря ви. Стискам палци на всички. Дано ви се сбъдне най-съкровенното желание. 🤞

# 80
Сега ще чакам да ми дойде и ако на втори ден от цикъла всичко е наред с мен и хормоните ще ги върнем още този месец. А относно твоето прокървяване, да знаеш, че една приятелка имаше такова и въпреки това всичко беше наред. Влиза два пъти в болница и то със стабилно кървене и пак се оправиха нещата. По принцип тя си слагаше инжекции прогестерон и мисля, че с тях се закрепи положението. Надежда винаги има!
loranholl-Благодаря ти! Малко директно ще прозвучи но ако нямаш резерв по-добре се запиши за донорска Я, защото тия стимулации са жива мъка (поне за мен), а времето минава ли минава. Докато чакаш пак можеш да си пробваш но поне ще знаеш, че имаш и резервен план. Просто този план е 8000 лв. за съжаление.
Споделена мъка-половин мъка😭.И аз приключих днес с втория си трансфер. На 12 ти ден Чхг 0,19. Имам две на студено, ще бързам да ги стопля. ♥️♥️🙏🙏🍀🍀.
Много съжалявам
А веднага ли можеш да пробваш  или ще трябва да изчакаш ?

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:51 от IRusinova

# 81
Момичета някоя от Вас прокървявала ли е в някой от опитите си и ако да как се е развил опитът?
Аз съм на 90% че нещата приключиха за мен но все пак си търся сламка за която да се хвана...😊

Теди, ако кървенето е слабо и кафеникаво, има шанс, но ако е с прясна и червена кръв трябва задължително да се вземат мерки и да се свържеш с доктора си.

# 82

Теди, ако кървенето е слабо и кафеникаво, има шанс, но ако е с прясна и червена кръв трябва задължително да се вземат мерки и да се свържеш с доктора си.

Много е слабо , но е бледо червено. Предния опит пак така стана ,свързах се с клиниката и ми казаха да не се притеснявам че било нормално ( В Англия  съм )  Та няма смисъл и да се опитвам. Утре ще отида да си пусна един кръвен, макар да знам какъв ще е резултатът...

# 83

Много е слабо , но е бледо червено. Предния опит пак така стана ,свързах се с клиниката и ми казаха да не се притеснявам че било нормално ( В Англия  съм )  Та няма смисъл и да се опитвам. Утре ще отида да си пусна един кръвен, макар да знам какъв ще е резултатът...

Стискам палци, утре тестът да е положителен и с високо ЧХГ.

# 84
Добро утро момичета. Аз дадох своята кръвчица и сега започвам да чакам 🤞🤞🤞🙏🙏🙏

# 85
Леко чакане и късмет пожелавам. Че на мен тези дни са ми най-инфарктни докато чакам резултата.
Даже съм замислила да си направя някакъв по-разнообразен план за деня с разни неща, които ме разсейват, за да не проверявам резултата през 5 минути.
Вие как сте в този сополив сезон иначе?
Аз постоянно се боря с някакъв гърлобол, откакто мина трансфера.

# 86
Ех, Димитричка, в теб ми е надеждата. Не се отчайвай! Стискам палци да видите ембрионче със сърчице на следващия преглед.
Аз също стартирах с ниско ЧХГ, на 10 ден 30, след два дни 77. Прегледа ми е на 11.11, нямам никакви симптоми. Не се чувствам бременна. В същото време имам надежда и вяра. Решила съм в неделя сутринта да пусна за последно кръвчица, за да се подготвя психически ще го бъде ли или не. Това неведение и чакане ме побърква. Пия хапчета, бода се, обикалям като луда аптеките, защото Фраксипарин и Клексан няма, а съм с тромбофилии. Имам нужда от искрица надежда, за да си вдъхна сила за борба. Мъжът ми е убеден, че всичко ще е наред. Страх ме е от разочарованието му ако пропадне опита.
И въпреки всички терзания този опит е крачка към успеха, дори да не се развие тази бременност, разбрахме че имаме шанс за забременяване.
Стискам палци на всички ви днес за голееееми ЧХГ-та Simple Smile

# 87
Мен нямаше сила да ме накара да не праверявам през 5мин и да рефрешвам страницата ...пулсът ми бе на 200...разбирам много добре.Докато чаках развитието им си правех дълги разходки до морето,ходих на изложба за котки,на музей, всячески търсех зр занимания,но дойде ли Денят на истината ...само това ми бе в ума.Резултат имах към 11часа, а само мъжът ми знаеше,че съм пуснала кръвен.

# 88
приключих аз момичета

# 89
Sil Paradise много съжалявам мила 😔
Аз съм следващата.  Току що дадох кръв . Не очаквам повече от 0 така че съм подготвена.
Зацапването си продължава, така че пуснах и прогестерон,че се съмнявам , че не го усвоявам добре . Резултатите ще ми излезнат след около 4 часа.

Общи условия

Активация на акаунт