Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, да ви попитам на вас пускали ли са ви прогестерон в деня на трансфера? На мен този път Да - и резултата е около 900nmol/ml . ( как ви се струва?)

Успех и късмет на всички 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 !

# 181
Мили момичета, знам колко боли при отрицателен тест, но като човек минал през години борба, десетки изследвания, вливки, инсеминации и 5 трансфера в 3 клиники, мога само да ви кажа- не се отказвайте. Някои успяват от първия път, други от трети, пети, дори десети, продължавайте, пробвайте всичко, сменяйте лекари, ако трябва, търсете ппичини докато се случи вашето чудо, а то ЩЕ се случи ❤❤❤ Една мама от форума ми каза, че само, който се е отказал не е успял ❤

# 182
Момичета как ви се вижда стойност 42.97 на 9ти ден след трансфер на 2 тридневни емриони. За първи път получавам резултат различен от 0

# 183
Момичета как ви се вижда стойност 42.97 на 9ти ден след трансфер на 2 тридневни емриони. За първи път получавам резултат различен от 0

Много обнадеждаващо 😁
Стискам палци.

# 184

Многоо добре. Повтори след 48ч.
Моят беше 35 на ден 8 на 5дн.Ембр. и сега съм в края на 6м.

# 185
Здравейте, момичета, получих си епикризата след трансфера, никъде не пише обаче за качество на емброиончета, пише:
27 яйцеклетки, годни за оплождане 25, от тях нормално оплодени 19.
Ембриотрансфер на 02.10.2020 на 2 ембриона.
Замразени 8 на 02.10.2020
Замразени яйцеклетки 0
Унищожени яйцеклетки-2 поради лошо качество
Унищожени цитати/ ембриони 15поради неправилно развитие.
След това е назначената терапия, но никъде не пише с какво качество са емброиончета.

# 186
Здравейте, момичета, получих си епикризата след трансфера, никъде не пише обаче за качество на емброиончета, пише:
27 яйцеклетки, годни за оплождане 25, от тях нормално оплодени 19.
Ембриотрансфер на 02.10.2020 на 2 ембриона.
Замразени 8 на 02.10.2020
Замразени яйцеклетки 0
Унищожени яйцеклетки-2 поради лошо качество
Унищожени цитати/ ембриони 15поради неправилно развитие.
След това е назначената терапия, но никъде не пише с какво качество са емброиончета.

И на моята не пишеше. Питах ембриолозите конкретно какво качество се водят.

# 187
Аз си отписвам и този трансфер. Тази сутрин след малка нужда получих такива силни спазми в матката, към яйчниците, чак до слабините. Не можех да се изправя от болка, дори да седна. Но шпа не помогна. Поне 40 минути ме държа. Зачудих се да не е имплантация, защото усетих и ровене в матката, но като ме удари пак на втори пас ми заприлича много на болката, точно преди цикъл при биохимичната.
Та го отписвам този опит и хубавите ембриончета още от трети ден от трансфер. Ще си пия лекарствата, ама нямам надежда.
Дано е някоя чудо като на момичетата, които пишат, че са имали ужасни болки, съжалявам че направих свеж трансфер, а не ги замразихме.

# 188
Момичета, да ви попитам на вас пускали ли са ви прогестерон в деня на трансфера? На мен този път Да - и резултата е около 900nmol/ml . ( как ви се струва?)

Успех и късмет на всички 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 !
Kari_Di,сигурна ли си,че това е резултатът ти,защото стойността е като за последния триместър на бременността.В деня на трансфера би трябвало да е до около 60nmol/l (или 20 ng/ml,което е другата мерна единица ).
Провери пак да не е някаква грешка и говори с твоя лекар.Успех.

teri_90, Аз самата,затова вчера избрах да си пусна ЧХГ в Synevo,нямаше никой и за 2 мин.минах,само че чаках резултата до 5:30 вечерта.Моят тест също беше назначен чак за 10 ден след трансфера,но аз исках да знам дали си заслужава да продължавам да се тровя с изкуствени хормони,затова отидох още на 8ми ден,защо да продължавам да ги взимам като е ясно още на 7ми ден на 5 дневен ембрион станало ли е или не.Всеки сам решава,но тези хормони съвсем не са безобидни и за мен е неоправдано да си объркваме организма,имитирайки бременност с изкуствени хормони като е ясно,че няма такава.

# 189
Всъщнаст сега видях, че мерната единица е nmol/ l   на литър, а не на милилитър както съм писала по  - горе , което пак е високо.
Ще проверя - дано не са се прецакали нещата от самото начало Sad . С тия хипер високи единици.

# 190
Здравейте момичета.Тотално съм объркана.Пункция на 16.10,трансфер на 18.10 на 5бр ембриона.На 19 ден от трансфер си пуснах чхг и резултата е:
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
                  бета ЧХГ/HCG + b        <0.100               mIU/ml                        0 - 1                     ECLIA
Имам си кървене вече 5дни,обадих се на доктора след теста и той каза да спирам клексана и утрогестана,но да си отида на деня на теста да си пусна пак и да ме прегледа,което беше вчера.Пускам вчера чхг и резултата е:

Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
бета ЧХГ/HCG + b                          <2.00                   mIU/ml                   0 - 1                            ECLIA
Когато ме прегледа  по думите на доктора се виждат две захванати ембриончета и жълто тяло,като едното казва че не му се вижда ок и сигурно се разпада.Бях в шок,плача от дни че вече всичко е приключило,а той ми казва че има ембрион.Питам го не са ли много ниски тези стойности,а той ми казва че на 3 седмици е рано още и да отида след 10 дни пак ,тогава ще стане ясно .За кървенето ми каза да не се притеснявам.Нямам никаква представа какво се случва и какво да мисля.Това ми е 3 опит,на първия,на 21 ден от рансфер,чхг 1500,захванат 1 ембрион и в същия ден обилен кръвоизлив и до там,втория нищо не стана.

Има ли шанс изобщо сега да се развие

# 191
Здравейте момичета.Тотално съм объркана.Пункция на 16.10,трансфер на 18.10 на 5бр ембриона.На 19 ден от трансфер си пуснах чхг и резултата е:
Хормони
                  бета ЧХГ/HCG + b        <0.100               mIU/ml                        0 - 1                     ECLIA
Имам си кървене вече 5дни,обадих се на доктора след теста и той каза да спирам клексана и утрогестана,но да си отида на деня на теста да си пусна пак и да ме прегледа,което беше вчера.Пускам вчера чхг и резултата е:

Хормони
бета ЧХГ/HCG + b                          <2.00                   mIU/ml                   0 - 1                            ECLIA
Когато ме прегледа  по думите на доктора се виждат две захванати ембриончета и жълто тяло,като едното казва че не му се вижда ок и сигурно се разпада.Бях в шок,плача от дни че вече всичко е приключило,а той ми казва че има ембрион.Питам го не са ли много ниски тези стойности,а той ми казва че на 3 седмици е рано още и да отида след 10 дни пак ,тогава ще стане ясно .За кървенето ми каза да не се притеснявам.Нямам никаква представа какво се случва и какво да мисля.Това ми е 3 опит,на първия,на 21 ден от рансфер,чхг 1500,захванат 1 ембрион и в същия ден обилен кръвоизлив и до там,втория нищо не стана.

Станислава, кой е този лекар виждащ ембрион при ЧХГ под 2? Трябва стойностите да са 1,000+, за да се види нещо и пак не е сигурно. Не знам каква е целта, но според мен ви дават напразна надежда. Много съжалявам и виртуални прегръдки!

# 192
Реших, че аз нещо грешно виждам, защото съм през телефона, но и двата резултата са отрицателни. Кой е този лекар и в коя Клиника?

# 193
Хормони

Хормони

Станислава, кой е този лекар виждащ ембрион при ЧХГ под 2? Трябва стойностите да са 1,000+, за да се види нещо и пак не е сигурно. Не знам каква е целта, но според мен ви дават напразна надежда. Много съжалявам и виртуални прегръдки!
Доктор Минко Еврев Света София

# 194
Прави са момичетата. При ЧХГ над 1000 се вижда нещо. И защо е върнал 5 ембриона :О :О :О
Съжалявам, но са отрицателни резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт