Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Моят тест днес на 10ти ден от трансфера показа 5,5.
Казаха все пак да направя още един в сряда. Но...не знам да се надявам ли на нещо?

# 166
Аз със сигурност бих направила. Над 5 значи има имплантация. Дали расте или пада, трябва да се провери.

# 167
Мда, но съм и на Прегнил през ден.

# 168
Мда, но съм и на Прегнил през ден.

Alba Rosa, нисичко е доста но задължително проверете поне още един път. Тогава ще стане ясно.

Момичета, аз съм на утрогестан повече от 20 дни вече и започва едно зацапване съвсем леко - розово и еднократно през последните няколко дни. Дали може да е раздразнение от поставянето на прогестерона? Нямам болки или по-обилно кървене.

# 169
Една приятелка беше бременна с кървене от Утрогестана, но пък и 20 дена вече си е дълъг период. На мен след единия трансфер на 16-ия ден започна да ми зацапва вече, а бях с Прогестерон 20 в този ден. Съответно след три дена ми дойде.

Та и двете са възможни.
Взимаш ли аспирин? Аз от него зацапвам и вече не го взимам след трансфер.

# 170
Една приятелка беше бременна с кървене от Утрогестана, но пък и 20 дена вече си е дълъг период. На мен след единия трансфер на 16-ия ден започна да ми зацапва вече, а бях с Прогестерон 20 в този ден. Съответно след три дена ми дойде.

Та и двете са възможни.
Взимаш ли аспирин? Аз от него зацапвам и вече не го взимам след трансфер.

И аспирин приемам, да. Не мисля, че е нещо притеснително, съвсем минимално зацапване. След два дни съм на преглед да видим точицата и ще се консултирам по този въпрос, но искам да съм спокойна до тогава.

# 171
О ти си бременна, значи не е цикъл. Според мен е от Аспирина. По принцип препоръката е в деня със зацапване да не се приемат антикоагуланти, но щом не е притеснително кървенето, сигурно ще потраеш още два дена. Ако се засили, се прави почивка от разреждащите кръвта.

# 172
Здравейте мимичета!
И аз се включвам отново. След 1 петдневен ЗЕТ в петък на 10 ти ден трябваше да правя пиклив беше отрицателен, както и до вчера.
Днес вече ми закъснява с 1 ден и се чудя дали е възможно да е от утрогестана.
Както и да е .. вече нямам нерви с тези пикливи тестове утре в самолета и за Бг на кръвен, а в сряда имам час за първичен преглед при др. Владимиров.
Избрали сме на него да се доверим.
Това ми беше последното ембрио тук така, че аз продължавам напред😊
Желая много радост и ++ тестове на всички. Кураж момичета 🥰

# 173
Записвам се с първия неуспешен опит.. Sad а толкова бях сигурна, че ще стане, но здраве да е.. Ще се молим следващият път да се получи.

Успех момичета!!!

# 174
И аз се записвам с неуспех. Вече мисля за подаване на док към фонда за втори опит, не останаха ембриони за замразяване 😐 и се надявам да може още Януари да можем да стартираме. Успех на всички 🍀😇
Записвам се с първия неуспешен опит.. Sad а толкова бях сигурна, че ще стане, но здраве да е.. Ще се молим следващият път да се получи.

Успех момичета!!!

# 175
Момичета, ще се борим до последната яйцеклетка!

# 176
Днес явно не ни е ден момичета,няма и 1 положителен тест.Аз се записвам с трети пореден нулев(0,100) резултат.Този път го приех по-спокойно,някак от самото начало на трансфера не го усещах като Моя опит.Бях решила още преди трансфера и ще си следвам плана,3-4 месеца ще правим опити за бебе без АРТ специалисти и модерни техники,пък ще видим какво ще стане.Оставям ви поне до февруари като на всички желая повече късмет и положителни ЧХГ резултати.Успех в тежката борба,"загубихме битка,но все още имаме шанс да спечелим войната"!

# 177
kremkaramel, знам че не помага много, но аз имам три трансфера и все ме гледаха онези грозни нули от теста. На четвъртия трансфер поне имах биохимична. Има светлина в тунела. Но знам колко черно ми беше след третия нулев резултат, затова ти го пиша

# 178
момичета, този ноември нещо не тръгна добре! хайде един хубав положителен тест да се появи, че малко да разсее тази нулева прокоба!
стискам ви палци, пожелавам ви вяра, спокоствие и подкрепящи мъже!
аз ще почивам 1 месец и ще се моля за една хубава Я на ЕЦ, само това мога да си позволя в момента....

# 179
Момичета, а сега къде ходите да си правите тестове. В моята клиника ме карат чак на 16 ден, ако ида по-рано, ще ми се скарат и няма да ми пуснат тест.
Чудя се колко е опасно в момента обикновените лаборатории, пълно ли е с болни. Вие ходите ли в обикновени лаборатории?

Общи условия

Активация на акаунт