Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 887
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Да аз го пия също,той май малко е по слаб..не знам... пих и Натаспин и правих инжекции Фраксипарин при първия трансфер

# 151
Момичета вас болели ли са ви гърдите в периода след пункцията до трансфера , та дори и след него? ( за свеж ). Чудя се дали е нормално или са ми мръднали хормоните? Оффф сега започвам да се вглеждам във всичко, а не трябва Simple Smile .

# 152
Момичета вас болели ли са ви гърдите в периода след пункцията до трансфера , та дори и след него? ( за свеж ). Чудя се дали е нормално или са ми мръднали хормоните? Оффф сега започвам да се вглеждам във всичко, а не трябва Simple Smile .

Мен май още в края на стимулацията започнаха да ме болят зърната и не са спирали. Хубавото е, че като че ли мъничко са ми наедрели гърдите 😃

# 153
момичета на вас казват ли ви с какво качество са ембриончетата преди ЕТ и с каква оценка?

# 154
момичета на вас казват ли ви с какво качество са ембриончетата преди ЕТ и с каква оценка?

На мен ми каза ембриоложката. Аз съм в Адела. Каза ми че и двата ембриона след размразяване,понеже бях ЗЕТ са първо качество,единия е с 8 клетки другия с 10клетки и даже са започнали да се сливат клетлите(незнам какво значи),но бяха доволни като външна оценка били супер,но дали ще се имплантират Божа работа.

# 155
На мен предходния път нищо не ми казаха. От 3 замразени  1 се размрази, но подробности не. Я

А на вторият трансфер ми казаха, че  едните са Топ качество а другите добри. И в двата случая ми дадоха снимки.

# 156
Kari Di, има фото протоколи и при замразяване, и при размразяване. В тях пише изрично пише брой клетки, етап на развитие и качество на ембрионите.

# 157
Да по принцип когато ви дават епикриза, там трябва да пишат колко ембриона и с какво качество ( АА, АВ, ВА,ВВ и тн) за трансфер и колко за замразяване

b][/b]

# 158
Добро утро,момичета.За мен,за трети път дойде денят на истината,току що дадох кръв в лабораторията.Не се чувствам късметлийка,нямам никакви по-особени усещания или оплаквания.Дано пък резултатът ме изненада 😄.Желая успех на всички,дано има повече + тестове.

# 159
Добро утро,момичета.За мен,за трети път дойде денят на истината,току що дадох кръв в лабораторията.Не се чувствам късметлийка,нямам никакви по-особени усещания или оплаквания.Дано пък резултатът ме изненада 😄.Желая успех на всички,дано има повече + тестове.

Добро утро и от мен.
И аз днес дадох кръв. Дай Боже да имаме късмет, а и не само ние, а всички които го искат!

# 160
Здравейте, момичета, включвам се в тази тема за пети път. Вчера ми беше трансфера на два бластоциста.
Тази нощ се събудих от болки в матката, които много бързо изчезнаха. Пих Но-шпа. ". Не мога да преценя дали просто са се излюпили ембрионите и са се закачали или тялото се е опитвало да ги отхвърли. След свеж трансфер трудно се различава кое за какво боли.
Има ли успели след подобни болки?
При първия ми опит имах ужасно силни болки в матката в продължение може би на седмица. Толкова силни, че докторът ми изписа Профенид, а после и Аулин. После отшумяха. И бременност определено имаше.

# 161
Дай боже,да са положителни резултатите на двете момичета от сърце ви го пожелавам

# 162
Успех, момичета. Сигурно в момента счупвате сайта за резултати с "рефреш" бутнона. Моят мъж все ми казва: "Стига си рефрешвала, пусни си филм, успокой се" -_-

# 163
На мен датата за кръвен ми е 12.11, но сутринта направих един ранен уринарен. Води се за една седмица преди датата на цикъла, която ми е 14 по календар. Еми, нямаше и следа от втора черта. Миналия понеделник върнахме два петдневни, все си мисля, че ако е станало щеше да покаже. Ще си пусна и кръвния като дойде деня, но май загубих надежда...

# 164
Tommy, днес ти  най-ранния ден за кръвен тест на петдневни. Ти къде уринарен си тръгнала да правиш. На този ден или кръвен, или нищо.
Но то вече човек го е страх да иде един тест да си пусне с този Коронавирус

Общи условия

Активация на акаунт