Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 706
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Коя е тази клиника, Суджуче ?

# 376
Хей, хора. Днес ми беше теста. Сега ми излязоха резултатите. Ден 7 след трансфер на 5дневен ембрион. БеЗ да броя деня на трансфера. И резултатът е 7.01. Направо се отчаях. Прекалено е нисък, нали? Мислех в четвъртък пак да пусна да видя дали се усвоява. Според вас има ли надежда?

# 377
Хей, хора. Днес ми беше теста. Сега ми излязоха резултатите. Ден 7 след трансфер на 5дневен ембрион. БеЗ да броя деня на трансфера. И резултатът е 7.01. Направо се отчаях. Прекалено е нисък, нали? Мислех в четвъртък пак да пусна да видя дали се усвоява. Според вас има ли надежда?

# 378
  • Стара Загора
Коя е тази клиника, Суджуче ?
Д-р Явор Владимиров

# 379
На мен ми беше 6.36 чхг.на 8 ден след трансфера. Доктор каза ми спирай с поддръжка, имала имплантация, обаче спряло развитие((

quote author=Lubi.Boni link=topic=1266477.msg41765981#msg41765981 date=1605639578]
[/quote]

# 380
Никога не бих спряла лекарства без да направя втори тест. Особено толкова рано след трансфер. По книга ЧХГ започва да влиза в кръвта от 6ия ден, ама животът не следва правила

# 381
На мен кагато ми връщаха тридневния не ми казаха нищо за качество (цамразен). А при свежия трансфер на петдневни, казаха че връщат два много добри бластоциста и замразяват три добри. Но...да ви кажа днес 9 ти ден след трансфер уринарния ми показа 1 черта. Утре пускам кръвен.

# 382
От личен опит -връщат некачествени Е само за да има трансфер.Според мен качествен Е не се захваща защото има някакъв проблем с лигавицата.
Аз не съм чувала за родила жена с лош ембрион.

Много е важно от къде човек си набавя информацията.

# 383
Жалко, че няма тема където да качваме снимките на трансферираните ембриончета. Ако не бяха всички таблици и класификации, които четох цял следобед нямаше да знам, че са ми пробутали късна морула за бластоцид днес. Иначе другото си беше приличен бластоцид.
Моля се имплантационният ми прозорец да е поне още 2 дни , че и двечките да имат някакъв шанс.

# 384
Cinnamon къде видя таблици и класификация да видя и моят ,какъв е мисля че ще е полезна информация и за другите ,какво казват не им вярвам и аз също ,като теб

# 385
Здравейте момичета, имам казус: в клиниката, в която съм от години и имам вече 5 опита с по 2 Е ми казват винаги, че са  с хубаво качество. Отидох в друга клиника, показах снимките и ми казаха, че са качество С (ако категориите са А,В и С) и няма големи шансове за бременност с тях, да се ориентирам към донорски Я. На 40 год. съм и имам желание за още едно мнение, което да наклони везните, дали да се отказвам вече да пробвам с мои. Мислите ли, че има някой ембриолог, който би се съгласил да му изпратя снимките на имейл и да си каже мнението? А вие къде гледате тези таблици, където се преценява качеството на ембрионите?

# 386
Ако някой има възможност да даде линк за тази таблица ще е от полза на много от нас Simple Smile

# 387
Сандра, на немски намирам много информация, на английски предполагам има още повече.
Описани са обаче главно морфологични белези на емриончето. Например: 3 дневно емрионче е добре да е със 8 бластомера, ако са по малко се развива бавно.
Бшастомеритте трябва да са еднакви по големина, да няма гранулки и малки вакуолки между тях и ситиплазмата да не е мътна. Това се води първо качество.
Ако.отговаря на гормите критерий, но има 10 до 25% гранулки е 2 ро качество, но пак със много добри шансове за имплантация. При мен беше такова 3 дневното и пак се имплантира.
Шанс за импламтация има при всяко от едно до четвърти качество, но при четвътро е най малка.
Писах много, но като се опитах да кача сникмки на някой от табличките м и то съсвем обощаващ и се оаказа, че са големи снимките😕.

Милото, малко по късно ще се опитам и снимките и линковете да кача. Мисля,че ще е много интерено за всички тук.Blush

# 388
  • София
Grading day 3:

Grading day 5:

# 389
И аз се включвам Wink 3 ден след трансфер (за първи път ми е Simple Smile). Момичета, как се оправяте с констипацията? Наливам се с течности, ям сини сливи, сега от клиниката ми казаха да включа Дуфалак. Аз си имам лениви черва по принцип и използвам в редки случаи мини клизмичките МЕЛИЛАКС. Сега дори и това не помага както трябва. А и ме е страх да напъвам.

Общи условия

Активация на акаунт