Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен аз съм 11 ден след трансфер,  на 2 ледчета достигнали бластоцист на 5 ти ден. В началото имах неразположения даже на или 4 ден леко зацапах, но спря беше бледо кафяво. След това имах болки нискокато мц. гърба също мн ме болеше и от 10 не усещам никакви силни болки. Тоест намаляха и досега се чудя какво се случва в корема ми. Притеснявам се малко, защото искам положителен резултат и в същото време съм спокойна, защото няма да ми е първия трансфер. Но все пак и нямам никакви болки в гърсите преди имах, когато имах един положителен резултат.
Miroslava Yonkova, а защо не правиш тест, минали са достатъчно много дни от трансфера?

И аз от вчера отново съм в редиците на чакащите. След неуспешния ЗЕТ предния месец /биохимична бременност/, този месец дозите на лекарствата след трансфера са ми бая завишени, дано това помогне да се случи трайно бременност.
Предпочитам кръвния и да не бързам с тези тестове.
Знам само, че не трябва да се отказваме

# 466
Здравейте отново момичета и аз да се наредя сред вас😊
От днес започна и моето чакане отново поставиха ми 2 двудневни точици и чакането започва
Има ли някоя от вас която да е с двудневни  и положителен резултат?
Незнам защо но малко съм притеснена за това,юни ми беше 1-ят опит който завърши с биохимични пак с двудневни
Стискам палци на всички ви и нека има повече +++++++

# 467
Дано всички сме с +++++++ резултати, аз в петък съм на чхг. Дано Боже всичко е наред.

# 468
Мирослава, при 5 дневни ембриони категоричен резултат от кръвен тест има още на 9 ден, безсмислено е да чакаш толкова дълго. Желая ти успех, както и на всички момичета, които чакат ден за теста Simple Smile

# 469
Момичета, днес имам леко зацапване и бодеж. 5-и ден след трансфер на два 5-дневни ембриона. Чета, че това може да е както положителен, така и отрицателен знак. Тези от вас, които са имали такова зацапване, ходили ли сте на преглед или си чакате докато стане време за кръвен тест за бременност?

# 470
  • Ловеч
Момичета, днес имам леко зацапване и бодеж. 5-и ден след трансфер на два 5-дневни ембриона. Чета, че това може да е както положителен, така и отрицателен знак. Тези от вас, които са имали такова зацапване, ходили ли сте на преглед или си чакате докато стане време за кръвен тест за бременност?
Здравейте, и на мен днес ми е пети ден на две петдневни ембриончета. И аз като Вас се чудя за това зацапване, защото аз го нямам и това ме побърква.
Според изчетеното в интернет-една трета от жените го имат, така че - за хубаво е.

# 471
Аз съм имала зацапване в месец с имплантация и в месец без, както и липса на зацапване в месец с имплантация и в месец без. Сигурна съм, че зацапванията не са били поне при мен имплантационни, защото всеки път след прием на Аспирин имах такова. При мен терапията антикоагулант + аспирин не даде добър резултат, затова спирах аспирина. Добре е да се наблюдаваш дали е еднократно или след няколко дена ще се повтори. Ако се повтори, се спират антикоагулантите, докато спре зацапването и след това се коригира терапия.
Има и много жени с имплантационно кървене, така че може и да е това, но просто исках да отбележа, че след трансфер е добре да се следим, защото сме натъпкани със сумати химии и тялото ни реагира понякога.
При лекар се ходи, ако се засили зацапването или ако е постоянно, тогава може да се предпишат по-високи дози Прогестерон или да се промени терапия с антикоагуланти.
Еднократни зацапвания не са нито повод за радост, нито повод за притеснение, защото никой не знае защо се е появило. Съответно и липсата им също не е повод за радост или притеснение.
Само ЧХГ може да е повод за радост и притеснение.

# 472
Благодаря ти, Тери. Ако се повтори или засили, ще търся преглед. Нямам такъв опит досега и не знам кое би било навременна или прекомерна реакция.

# 473
Идвам да се похваля, че моето чхг днес е 1332. На 02.11 имах трансфер на два петдневни ембриона, на десети ден чхг беше 5.8, а на 16 ден - 81. Плоден сак не успяхме да видим ясно, ще пробваме пак в петък. Малко ме притесни това, но се успокоявам, че е рано, защото съм сигурна, че при мен имплантацията е била по-късно. Имплантационно зацапване имах на 16 ден.

# 474
Идвам да се похваля, че моето чхг днес е 1332. На 02.11 имах трансфер на два петдневни ембриона, на десети ден чхг беше 5.8, а на 16 ден - 81. Плоден сак не успяхме да видим ясно, ще пробваме пак в петък. Малко ме притесни това, но се успокоявам, че е рано, защото съм сигурна, че при мен имплантацията е била по-късно. Имплантационно зацапване имах на 16 ден.

Томи не искам да бъда рязка, но бременност с толкава ниско ЧХГ не може да протече нормално. На моята несполучлива бременност на 20 ден ЧХГ ми беше 16 000.  Дано да бъркам, не съм лекар все пак, просто споделям от опит.

# 475

Томи не искам да бъда рязка, но бременност с толкава ниско ЧХГ не може да протече нормално. На моята несполучлива бременност на 20 ден ЧХГ ми беше 16 000.  Дано да бъркам, не съм лекар все пак, просто споделям от опит.

Здравейте,
при мен ЧХГ също растеше бавно. На 20-ти ден от трансфера беше 968IU/L, а на 22-ри ден докторът не видя нищо.
Вчера бах на преглед и ембрионът се развива добре, малко изостава, но пък нараства пропорционално спрямо предишния преглед, който беше на 30-ти ден от трансфера.

Пожелавам и при теб да се развят добре нещата, Томи.

# 476
И аз не съм сигурна дали е ок, доста е ниско за тази седмица, а гледаха ли тръбите, силно стискам палци да е в матката и да се развие здраво бебче

Аз не съм имала зацапване никога, имах биохимична и след това нормална бр.с никакво зацапване,гадене и проблеми извън норма🍀

# 477
Гледаха тръбите. Видя се нещо като сакче в матката, но не беше достатъчно ясно според лекарката ми, а иска да е на 100%. Зацапване имам от деня на имплантацията, т.е. десетина дни вече. Пазя се, взимам си лекарствата и се молим да се получи.

# 478
Здравейте, момичета. Следя ви от доста време и пожелавам успех на всички ви по дългият път, по който сме поели. Предстои ми ЗЕТ и докторът ме посъветва да си потърся инжекции прогестерон депо от Турция, Сърбия или Македония, но забравих да снимам опаковката, която ми показа. Единственото, което запомних е че ще трябва да ги бия през пет дни. Ако някоя от вас си бие такива инжекции дали ще може да ми изпрати снимка на опаковката. Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса ми не е за тук.

# 479
Силвена, на мен ми сложиха еднократно турския вариант - Progestan.
Биха ми го мускулно, малко е болезнен.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:54 от АурораБореалис

Общи условия

Активация на акаунт