Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Progestan са ежедневни инжекции. Тези, които се бият на 5 дни, са Proluton depot (турски).
Сръбските са Progesteron depo.

# 481
  • София
Protestan не е депо.

Пролутон е депо 500 или 250 мг, бие се веднъж седмично.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 12:31 от melinda11

# 482
Благодаря, момичета за бързия отговор:wink:

# 483
Момичета, какво ще кажете за този тест. Сутринта е правен на Пункция +14, днес теоретично би следвало да дойде цикълът.
Имам си болки във гърдите и не ме боли коремът по никакъв начин.
Обаче отчаянието ми идва от там, че със предната ми бременност теста на този етап беше със вече доаста наситена чертичка.
Чак утре ще разбера резултатите от кръвен. А до тогава ще се пръсна от притеснение дали не е ранен аборт това чудо.
След обяд пак правя Клиарблу дигитален, той ме поуспокои преди два дена понеже тогава пак бяха почти незабележими четричките.
Тази е една идея по забележима.

# 484
  • София
Бисквитке, аз виждам четричките!  Flowers Four Leaf Clover

# 485
Там са Мелинда, но ще откача понеже не се насищат като предния път, а си седят све такива мижавки...много ме е страх да не се прецака нещо, през юли преживях вече един аборт.Fearful

# 486
  • София
Знам колко е гадно. Но пък имаш чертички! Горе главата и стискай зъби в чакане! Heart

Стискам палци от сърце!

# 487
Бисквитка, аз също виждам двете чертички.
Моят първи положителен тест изглеждаше по подобен начин, бледа чертичка, но чхг беше над 400 в същия ден.

# 488
Бисквитка, аз също виждам двете чертички.
Моят първи положителен тест изглеждаше по подобен начин, бледа чертичка, но чхг беше над 400 в същия ден.
Много се радвам на положителни резултати, честито и повече положителни емоции.

# 489
Здравейте момичета. Следя ви доооста отдавна и ето, че дойде време и аз да се запиша. На кратко на 41години съм и имам три неуспешни опита по фонд. Първият беше дълаг протокол и завърши с биохимични. Смених клиниката и започнахме на ново. Втори опит къс протокол и резултата отрицателен. Трети опит дълаг протокол но преди него цяла година събира яицеклетки. Събрах едва 6 оцеляха 2 върнахме ги и резултата отново 0.Днес преключи моя последен 4 опит на естествен цикъл. Събрах само 2 яицеклетки от четири пункци оплодихме ги, а сме с мъжки фактор и на 16.11 ми беше трансфера. Днес резултата кръвният тест е 190.33.Гледам и не вярвам дали ви се струва достатъчно като за 10 ден.

# 490
Тихичко честито:hugs:

# 491
Здравейте момичета. Следя ви доооста отдавна и ето, че дойде време и аз да се запиша. На кратко на 41години съм и имам три неуспешни опита по фонд. Първият беше дълаг протокол и завърши с биохимични. Смених клиниката и започнахме на ново. Втори опит къс протокол и резултата отрицателен. Трети опит дълаг протокол но преди него цяла година събира яицеклетки. Събрах едва 6 оцеляха 2 върнахме ги и резултата отново 0.Днес преключи моя последен 4 опит на естествен цикъл. Събрах само 2 яицеклетки от четири пункци оплодихме ги, а сме с мъжки фактор и на 16.11 ми беше трансфера. Днес резултата кръвният тест е 190.33.Гледам и не вярвам дали ви се струва достатъчно като за 10 ден.
Денят на трансфера не се брои тоест днес ви е 9ти ден.Относно чхг всеки организъм отделя различно количество хормон...Пожелавам ви от все сърце след 2 дни да се е удвоил!!Успех и до финал!♡

# 492
Направих си тест - уринен . Не го направих на първа урина  но е много отрицателен, а утре ми е деня за кръвен тест Cry и ми е толкова тежко , боже.

# 493
  • София
Здравейте, момичета. Следя ви от доста време и пожелавам успех на всички ви по дългият път, по който сме поели. Предстои ми ЗЕТ и докторът ме посъветва да си потърся инжекции прогестерон депо от Турция, Сърбия или Македония, но забравих да снимам опаковката, която ми показа. Единственото, което запомних е че ще трябва да ги бия през пет дни. Ако някоя от вас си бие такива инжекции дали ще може да ми изпрати снимка на опаковката. Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса ми не е за тук.

Това са сръбските,които се бият през 5 дни.Могат да се намерят и в Македония.

# 494
Какво съвпадение и на мен ми беше последния опит по фонд, 13 ден съм след трансфер и утре ми е чхг то. Честно казано малко мее е страх. Имала ли си някакви усещания след трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт