Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Там са Мелинда, но ще откача понеже не се насищат като предния път, а си седят све такива мижавки...много ме е страх да не се прецака нещо, през юли преживях вече един аборт.Fearful
Ще се наситят, Синамон!
И аз правя тестове всеки ден и сравнявам колко са наситени. Ще се побъркам вече

# 496
Здравейте, момичета.
Днес ми беше трансферът, от след обяд се появи някаква кашлица. Само това, нищо друго нямам. Зимата често получавам такива кашлици и фарингити, от печки, климатици и изсушения въздух. Дразни ме и ме кара често да кашлям. Взех си осцилококцинум, но едва ли ще помогне. Притеснявам се и от това често кашляне и напрягане на корема. Утре ще се свържа с докторката, но какво мога да смуча за гърлото, за успокоение и овлажняване?

# 497
  • София
Здравейте, момичета.
Днес ми беше трансферът, от след обяд се появи някаква кашлица. Само това, нищо друго нямам. Зимата често получавам такива кашлици и фарингити, от печки, климатици и изсушения въздух. Дразни ме и ме кара често да кашлям. Взех си осцилококцинум, но едва ли ще помогне. Притеснявам се и от това често кашляне и напрягане на корема. Утре ще се свържа с докторката, но какво мога да смуча за гърлото, за успокоение и овлажняване?

И аз така кашлях в първите дни след трансфера.Помогнаха ми най-обикновени лукчета с евкалипт.

# 498
Аз това се чудех дали може лукчета или Кофлет. Ще пробвам, благодаря!

# 499
Направих си тест - уринен . Не го направих на първа урина  но е много отрицателен, а утре ми е деня за кръвен тест Cry и ми е толкова тежко , боже.
И моят уринарен и в деня на кръвния беше силно отрицателен, но кръвния отчете 21.08. След 1 ден вече и на уринарния имах едва забележима бледа чертичка. В кръвта е по - висока канцентрацияга от уринатя. 🍀🍀🍀 Късмет !

# 500
Патенцето,идеално е чхг

# 501
Здравейте отново и от мен. Понеже не намерих нищо в нета разчитам на вас 🙏Та в 5с+3 бях на преглед. Докторката каза, че ЧХГ и прогестерона са супер и видяхме плоден сак, но до него имаше малко събрана кръв в матката. Отговорът на докторката беше, че това е нормално и не било опасно. Според вас нормално ли е и има ли за какво да се притеснявам? ( за сега нямам кървене) Благодаря предварително ❤️🙏❤️

# 502
Днес е моето чхг дано нещо излезе. Иначе отново разочарование. Ще се помоля.

# 503
Здравейте, момичета.

Исла джуниър е за деца, но са ми до изписвали по време на стимулация. Исла касис е за възрастни и в листовката пише, че няма противопоказания при бременност. Много е приятно и на вкус и наистина облекчава сухата кашлица.

# 504
Здравейте момичета. Следя ви доооста отдавна и ето, че дойде време и аз да се запиша. На кратко на 41години съм и имам три неуспешни опита по фонд. Първият беше дълаг протокол и завърши с биохимични. Смених клиниката и започнахме на ново. Втори опит къс протокол и резултата отрицателен. Трети опит дълаг протокол но преди него цяла година събира яицеклетки. Събрах едва 6 оцеляха 2 върнахме ги и резултата отново 0.Днес преключи моя последен 4 опит на естествен цикъл. Събрах само 2 яицеклетки от четири пункци оплодихме ги, а сме с мъжки фактор и на 16.11 ми беше трансфера. Днес резултата кръвният тест е 190.33.Гледам и не вярвам дали ви се струва достатъчно като за 10 ден.
Какво съвпадение и на мен ми беше последния опит по фонд, 13 ден съм след трансфер и утре ми е чхг то. Честно казано малко мее е страх. Имала ли си някакви усещания след трансфера.
Преди теста нямах НИКАКВИ симптоми, дори бях убедена че ще отрицателен.

# 505
  • Ловеч
Здравейте, днес ми е 7 ден след трансфер  на две пет дневни ембриончета и усещам страшно напрежение в матката. Преди 2 дена вечерта имах силна болка, за около 2 минути и след това само тежест, която имам още от стимулациите. Имам тежест в гърдите и болезнени зърна, които ми се струват постоянно изпъкнали.
Нямам зацапване и силно се надявам, защото ми е втори инвитро опит.
Предишния път бяха три дневни и опита беше неуспешен. С тежък мъжки фактор  и тубарен сме.
Някой усеща ли подобни неща и дали може да са симптоми?

# 506
Супер, Бени, благодаря. Прочетох листовката, идеални са. Точно за сухо гърло и суха кашлица търся 🤗

# 507
Здравейте, днес ми е 7 ден след трансфер  на две пет дневни ембриончета и усещам страшно напрежение в матката. Преди 2 дена вечерта имах силна болка, за около 2 минути и след това само тежест, която имам още от стимулациите. Имам тежест в гърдите и болезнени зърна, които ми се струват постоянно изпъкнали.
Нямам зацапване и силно се надявам, защото ми е втори инвитро опит.
Предишния път бяха три дневни и опита беше неуспешен. С тежък мъжки фактор  и тубарен сме.
Някой усеща ли подобни неща и дали може да са симптоми?
Имах в началото ниско долу болки даже леко ми пулсираше матката или корема нз точно но отмина доста бързо и зацапване имах точно за няколко минути и силно се помолих на глас на Господ и спря стана чудо.

# 508
Да се помолим заедно и моето е днес, стискам палци Hug

# 509
Да се помолим заедно и моето е днес, стискам палци Hug
Супер ще се моля и за теб и за всички момичета.

Общи условия

Активация на акаунт