Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 720
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Значи да ви кажа моя филинг вече ме избива на смях... след бавно покачващото се ЧХГ, в събота пуснах още едно (в неделя нямаше как да ида) и резултат 227, викам си супер, пада идеално ще съм готова за ЗЕТ. Днес пак по препоръка и на двамата ми лекуващи док пускам ЧХГ, и оп 316 ... ни така, ни така, единия ми док каза, че иска туморни маркери да се изследват (Crazy)  другия го чакам какво ще каже, съвсем се шашнах Grin

# 661
  • София/Севлиево
Ти с колко върнати ембриона си?Щото много странно се получава...

# 662
Ти с колко върнати ембриона си?Щото много странно се получава...
С три петдневни, наистита се шашнах, чакам да ме викнат преглед да видиме каква е тази лудост.

# 663
  • София/Севлиево
Много са ти върнали.Нищо чудно в началото и повече от 1 да се е хванал.Лошото е,че чхг трябва да е над 1000,за да се види нещо.Хубавото е,че може и да се вдигне,кой знае.Моята бременност с тризнаците я почнах с чхг 125 на ден 7,но то растеше повече от добре.Обаче имаше проблем с единия-изоставаше в развитието си,и покрай него не успяхме да спасим и другите.Върнаха ми два ембриона,единият реши да се раздели на две...Сега връщаме само по 1 точно за да избегнем многоплодна бременност,която май не мога да износя (а много искам близнаци)...

# 664
  • София
Аз приключих с този опит - на 2-ри декември ЧХГ-то беше 30 (9 ден след трансфер на 2 петдневни снежинки). Днес 7-ми декември ЧХГ-то е само 75. Лошото е, че докато ми дойде цикъл и не съм сигурна ще успея ли да направя още един ЗЕТ преди Коледа, а не знам в Щерев по празниците дали ще има кой да направи трансферът, ще почива ли репродуктивното отделение, няма ли - някой да има информация?

# 665
  • София
Приятелки, здравейте отново!
След неуспешен опит през октомври се завръщам отново в темата с трансфер от днес.
Кратък обзор на неуспешния опит : 10 фоликула, 6 оплодени, 3 трасферирани на 4ти ден, останалите 3 - бракувани на 5ти ден поради негодност.
На тази база докторката ми реши да действа този път с намалена стимулация, като в резултат се образуваха целените 5 фоликула.
За нещастие на пункцията в петък се оказало, че 3 от тях са се спукали, та извадили само 2.
Оплоди се 1 и ми го трансферираха днес, на ден 3, с отбелязване от ембриолога, че е с леко забавено развитие, но продължавало да се дели, поради което било годно за трансфер.
Дали ще се окаже един малък, но силен и упорит боец като татко си - много се надявам!
Стискам на всички палци за успех!

# 666
  • София/Севлиево
Пожелавам ти да е твоят боец.Моят пък на ден 4 избързваше и бе почти бластоцист...

# 667
baby пожелавам ти от сърце да е твоя боец 😍
Елислава и аз много искам близнаци за това с док обсъдихме, че е ок да върне три... имаме още три снежинки и май ще правиме трансфер на по едно, вече. Но сега ми е важно да разберат какво се случва, защото с тези туморни маркери ми настръхна козината 😬

# 668
При мен всичко приключи в 6с.+5.Оказа се кухо и вместо със снимка се прибрах с 8бр. хапчета.Имаме още един замразен и сигурно ще започнем новата година със ЗЕТ.Дано се случи следващия път.
Бъдете силни момичета и успех.

# 669
Мили момичета, колко дни след трансфер отдавате на релакс, ако може така да се каже, казвал ли ви е нещо доктора след трансфер, защото на мен нищо не са ми казвали до сега. Предните 2 пъти след трансфер по 10тина дни сигурно много се пазех, повече съм лежала, гледах да не пътувам, каму ли да кихна или да се изкашлям /шегичка/ JoyJoyJoy
Таа..мисля на следващия трансфер да си почивам около 2 дни и дори да си ходя на работа.

# 670
Stella прегръщам те (Hug)

Orangee и след двата трансфера направо си отивах на работа още същия ден, мисля след следващия да си взема поне седмица почивка.

# 671
Здравейте момичета. Минавам да се отчета. Леко съм притеснена, днес мина първият преглед след теста. Оказа се, че е останало един ембрион. Видя се плоден сак, но по размери изостава с 3 дни в 5сед +1.На снимката от ехографа пише 5сед+3дни.Леко се обърках, не знам какво да мисля

# 672
Здравейте момичета. Минавам да се отчета. Леко съм притеснена, днес мина първият преглед след теста. Оказа се, че е останало един ембрион. Видя се плоден сак, но по размери изостава с 3 дни в 5сед +1.На снимката от ехографа пише 5сед+3дни.Леко се обърках, не знам какво да мисля

3 дни напред или 3 дни назад - няма никакво значение. Не може да вървят всички по един калъп. Не се притеснявайте. Това е нещо нормално.

# 673
Джери Благодаря за отговора 😍

# 674
Джери Благодаря за отговора 😍

За нищо. Успех до финал! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт