Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 854
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Единствения вариант да не се побъркате до утре, когато ви излезе живот и здраве резултата от кръвния е да направите още един домашен тест. Погледнете хубаво каква е била чувствителността на двата теста, аз правих едновременно с една проба два теста - един с чувствителност над 25 и един с по-ниска и се виждаше разликата в наситеността на чертите определено.
Пожелавам ви много хубав резултат!
Благодаря, но нямам друг тест, а нямам възможност да отида да си взема, така че славно и полека ще си полудява до утре 😁 Каквото е писано все пак. А иначе двата теста бяха еднакви и пишеше, че са с чувствителност над десет, но не съм ползвала такива преди... Винаги си има разлика. Искрено благодаря 💗

# 646
  • Пловдив
Снимай ги и прикачи да видим Wink

# 647
Как ставаше номера с при качването само, че не си спомням?

# 648
Как ставаше номера с при качването само, че не си спомням?

Когато тръгнеш да пишеш отговор и отгоре има разни бутончета, избираш 5тото, което е като снимка. От там си избираш снимката от телефона и потвърждаваш. Би трябвало да стане. Simple Smile)

# 649
Ето го напълно отрицателния...

А тези са на втория... Трябва малко да се увеличи обаче, не ми е много добър фокуса 🙄 Дано сега се виждат.

# 650
  • София/Севлиево
На втория се вижда много хубава,макар и бледа ,черта.Пожелавам утре голямо чхг ❤️❤️❤️

# 651
На втория се вижда много хубава,макар и бледа ,черта.Пожелавам утре голямо чхг ❤️❤️❤️
Благодаря сърдечно! От вашите уста в Божиите уши! 💕

# 652
  • Пловдив
Вторият тест е положителен!
Стискам палци за добър развой;)

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 18:36 от casablanka

# 653
Елислава има ли новини. Мисля те. Стискам палци. 🤰🍼🍬

# 654
  • София/Севлиево
На 9-ти ще разберем.И аз вече нямам търпение,нямам и симптоми Simple Smile Ама дано е за хубаво.

# 655
Ели, правилно ли съм разбрала, че щеше да чакаш 14 дни след трансфера? Имаш ли ЧХГ инжекции? Чудя се защо толкова дълго изчакват в тази клиника. Знам, че при Владимиров почваше от 7-ми ден.
Аз едва ли ще ви зарадвам, вчерашния домашен си беше отрицателен, на 10-ти ден след трансфер (т.е. 15-ти ден от О). Сега пуснах кръвен, за да съобщя някаква стойност в спешния. Нямам надежди, но ви благодаря за подкрепата!

# 656
  • София/Севлиево
Манди,а я си представи че чхг те изненада приятно...
Колкото до мен-в документите ,след трансфера пишеше тест след 14 дни,което се пада в събота, докторът каза на 9-ти,което е 11-ти ден.Имам Овитрел 250 единици бит два дни преди пункцията и два Декапептил-а(не си направих труда да прочета какво има в тях, защото и без това се бях спихнала,да не се напрягам излишно).

# 657
Здравейте, тази сутрин ми е 11 ден след трансфер на 3 дневно, утре ми е деня на кръвния, но не издържах и направих няколко домашни и съответно е отрицателен 😒

# 658
Аз днес официално приключих и с второто инвитро
Ето и моите резултати от ЧХГ
9 ден от трансфера 26.62
11 ден 9.45
12 ден много бледа черта на шуарчек което е много странно
13 ден 3.32
Незнам какво да правя вече
Късмет на всички ви дано имате много положителни резултати

# 659
  • София/Севлиево
Съжалявам за неуспехите.
Хайде някой вече да размаха положителен тест да повдигнем малко настроението в темата,а не да е толкова минорно.Освен мен и Туити чакаме ли още някой да се отчете тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт