Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 855
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, пак съм аз, писах с ЧХГ 4.68 на девети ден на 2 бластоциста. Днес на 11 ден ЧХГ 5.58. Не разбирам, хем расте хем е изключително мега ниско.....
това е в сивата зона и дори не мога да кажа,че е растеж

Съжалявам!

За симптомите като върна назад доста спокойна съм била предвид,че най-вече ми растеше корема и по едно време тя зарита, по-скоро съм била много щастлива и търпелива...
Радвайте се и бъдете позитивни!Има трудности,има загуби,но има и леки бременности и прекрасни бебчета!🥰🍀

# 631
  • София/Севлиево
Това е чиста биохимична.Моят беше 7 и нещо,след 48 часа 8 и нещо и след още 48 бе паднало на 1 и нещо и дори ми дойде цикъла,въпреки че бях на максимална доза прогестерон.

# 632
Момичета благодаря за подкрепата!
При мъжът ми нещата са добре. Яйцеклетките са хубави, защото вече сме с донорски. Правила съм биопсия на матката точно в Надежда. При д-р Стаменов са ми 3 от абортите. Накрая и той вдигаше рамене и не знаеше какво става. Сега съм в клиника в чужбина, там се сменя донорката на всеки опит, но и там вече имам 2 аборта. Взимам кански дози лекарства: фраксипарин всеки ден за всеки случай, нищо че нямам тромбофилия. Прогестерон на инжекции и вагинално, правиха ми вливки преди трансфера за сваляне на имунитета/НК клетките са ми в норма/ и какво ли още не, но не се получава. Ходих и при Сигридов, той ме накара да правя някакви допълнителни изследвания, които се правят с кръв от цикъла, но и там беше всичко наред.
Просто няма обяснение. Всички доктори, с които съм се консултирала казват, че не се знае от какво е. Ще ми се да знам, че има момичета като мен, които са успели за да знам дали да продължавам или да се отказвам вече.
Знаете ли за някоя тема, която се обсъждат случаи като моя?
Съжалявам за негативния пост.
Дано всички, които чакате да се похвалите с положителни тестове!

Доц.Конова - за нея съм чувала, че има специализации за аборти;
Преглежда в Плевен и веднъж седмично или месечно в Пловдив.

# 633
Привет момичета, чета ви обаче все не събирам смелост да пиша. Възхищавам ви се как някои от вас имат сила да продължават напред, честно давате ми кураж и на мен, знам че не съм сама.
Разказвам моя опит, имаме дъщеря на 10г., като тя се изразява "нормално бебе"Rolling Eyes,  от пет години се борим с неизяснен стерилитет, след 1 -вата процедура имах категорично отрицателни тестове. След втората на 16/11 с трансфер на 3 петдневни топчици, направих кръвен на 02/12 (16-ти ден)ЧХГ 345, днес 04/12 (18-ти ден) второто ЧХГ 459, явно, че нещата не са ОК, ще си изчакам прегледа, за се уточним дали ще ме кюртират или чакаме да се изчистя сама. Но се чудя кое е по-добре - категорично разочарование от веднъж или да се терзая сега...
Стискам палци на всички чакащи, аз ще се включа за ЗЕТ, надявам се януари Blush

# 634
  • София/Севлиево
Здравей,Жоржи.Историята на форума познава доста вече мисля бебета,на които в началото на бременността майките са имали такова недобро нарастване на чхг.Така че не отписвай опита,а ако можеш се изследвай още веднъж след 48 часа.Кой знае-може това да е твоето коледно чудо ❤️
Чак когато чхг почне да пада,чак тогава може да мислиш за нов опит.Но от сърце ти пожелавам да се развият добре нещата и ти да си поредното форумско чудо Hug

# 635
Елислава, благодаря за положителните мисли, на теб също пожелавам едно коледно чудо, нали след седмица трябва да разбереш Simple Smile
Аз не съм от тези хора с чудесата за съжаление, преди дъщеря ни имам една такава спонтанна бременност с бавно нарастващо ЧХГ, закрепихме я някак до 12 г.с. и после сърдечната дейност спря, същото сме го играли и след нея. Така че съм се нагласила за ЗЕТ Grinning

# 636
Здравей. Така беше и моето. На 8 ден на 5дневно беше 8 , на 10 ден беше 10.
Казаха ми биохимична и са спирам лекарствата. Цикълът ми дойде с 10 дни закъснение.
Здравейте, пак съм аз, писах с ЧХГ 4.68 на девети ден на 2 бластоциста. Днес на 11 ден ЧХГ 5.58. Не разбирам, хем расте хем е изключително мега ниско.....

# 637
Жоржи, не отписвай все още опита. Имала си 3 бластоциста, може примерно две да са се хванали и едното просто да е спряло развитие. Рано е да го отпишеш, ти си имала големи шансове за многоплодна с толкова бластоциста.

# 638
teri__90 благодаря ти и аз много исках две вързопчета, винаги съм си мечтала за 3 деца, а годинките ми напредват и някак вече не остава време. Но аз няма да се откажа, печелят само смелите Heart

# 639
Добро утро момичета
Мисля че моят втори  инвитро опит приключва днес 11 ден от трансфер уринарен тест - отрицателен даже мисля да не пускам днес кръвен, а да изчакам датата на която ми казаха 08.12.2020
Незнам дали е възможно да се покачи нещо до тогава
Вече мисля да сменя клиниката и доктора незнам вече какво да правя
Желая ви успех на всички и дай Боже повече положителни резултати и сбъднати мечти

# 640
Ренета, лично аз бих пуснала кръвен още днес, за да знам има ли смисъл да приемам още 4 дни хормони или няма.

# 641
Waterviolet на мен и двата пъти ми дойде на 11 ден след трансфер на тридневни независимо от лекарствата. Така че, да, възможно е. Друго не мога да коментирам, още не съм стигнала до док да умуване какво и как. И двата ми опита бяха кръгла нула, никаква следа дори от опит за имплантиране.

# 642
Аз имах дори бременност лятото до 8г.с. След ЗЕТ беше, явно със свеж трансфер не става.

# 643
Здравейте, мили дами! Чета ви от доста време и научавам много полезни неща, но сега се реших да пиша, защото съм в шах. Моят трансфер, свеж, с донорска яйцеклетки, беше на 20.11. Два петдневни бластоциста с чудесно качество. Малко трудно премина първите три дни, защото имах силно гадене и главоболие. На пети ден от трансфера имах много силни болки в кръста и място не можех да си намеря, болки и придърпвания ниско долу и гърди като камъни. После всичко постепенно затихна и сега са налице събуждането в четири часа всяка сутрин и виенето на свят, придърпване в яйчниците от време на време... Нищо кой знае какво. Тъй като ми поставиха 3 последователни инжекции Овитрел на 20, 23 и 26.11, доки ми каза да пусна кръвен утре на 07.12, можело на 06, но на 07 било още по-сигурно, за да се изчисти и последния Овитрел. Тази сутрин реших вече да направя информативно уринен, но сутринта направо щях да се пръсна. Направих един Клиър с първа урина - категорично отрицателен. Въпреки това, без почти да съм пила течности, направих още един с втората и на първата минута се показа тънка, макар и бледа, напълно розовееща втора черта. Виждала съм достатъчно изпарителни, тази си розовее. На 16 ден от трансфера съм, утре така или иначе ще направя кръвен, но се питам дали е възможно да се отчете на втора урина, а на първа не? Напълно съм ошашкана... На някой случвало ли му се е нещо подобно? Благодаря и стискам палчета на всички ви 😊

# 644
Единствения вариант да не се побъркате до утре, когато ви излезе живот и здраве резултата от кръвния е да направите още един домашен тест. Погледнете хубаво каква е била чувствителността на двата теста, аз правих едновременно с една проба два теста - един с чувствителност над 25 и един с по-ниска и се виждаше разликата в наситеността на чертите определено.
Пожелавам ви много хубав резултат!

Общи условия

Активация на акаунт