Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Моят пореден опит приключи с мисед в 10-та седмица. Това ми е 5-и аборт.  Знам, че въпросът ми не е точно за тук, но има ли някоя от вас, която е успяла след няколко аборта?

Поздрави и успех на всички

Правила ли си някакви изследвания? Тромбофилия, имунология?

Каквото се сетиш. Генетични, имунилигични, генетични изследвания на ембрионите преди трансфер и след аборт. Всичко е наред. Вече не знам какво да правя.

# 616
Здравейте,
Моят пореден опит приключи с мисед в 10-та седмица. Това ми е 5-и аборт.  Знам, че въпросът ми не е точно за тук, но има ли някоя от вас, която е успяла след няколко аборта?

Каквото се сетиш. Генетични, имунилигични, генетични изследвания на ембрионите преди трансфер и след аборт. Всичко е наред. Вече не знам какво да правя.

Много съжалявам!
Няма ли някакво обяснение от доктора? Ако всичко е наред каква е причината.. :/

# 617
А при мъжа как са нещата? В една клиника ли са трансферите? Доктор сменихте ли?
И аз съм с 3 трансфера и три аборта. Два в 6 г.с. и последния в 8 г.с. Едва след третия неуспех един доктор ме накара да погледна от друг ъгъл и да направим по-подробни изследвания на мъжа ми. До сега все при мен се търсеше причина за неуспеха. По- скоро аз си я търсех. Докторите си действат по стереотип.
Здравейте,

# 618
Съжалявам, Деси! Дано намерите причина.

За замразен трансфер не искат ковид тест. Явно само за пункция и др.

# 619
Деси, явно сте имали и ПИД, та аз клоня към имунологични проблеми. Познавам две момичета с няколко аборта и успех след това. При едната проблемът беше качество на яйцеклетки, но при теб го изключвам при ПИД. При другото момиче правиха имунилогична биопсия в Надежда и я лекуваха след това с нещо.

# 620
Чела съм добри отзиви за дрСигридов при аборти.

# 621
Скрит текст:
Здравейте отново и от мен. Понеже не намерих нищо в нета разчитам на вас 🙏Та в 5с+3 бях на преглед. Докторката каза, че ЧХГ и прогестерона са супер и видяхме плоден сак, но до него имаше малко събрана кръв в матката. Отговорът на докторката беше, че това е нормално и не било опасно. Според вас нормално ли е и има ли за какво да се притеснявам? ( за сега нямам кървене) Благодаря предварително ❤️🙏❤️
Здрасти аз съм 20 ден след трансфер с положително чхг на 14 ден направен, имала ли си някакви симптоми аз нищо не усещам само леко в яйчниците като лека болка нищо особено нее, но абсолютно нищо нямам никакви симптоми за да усетя бременност.
Ами аз получих хиперстимулация 5 6 дни след трансфера и бях 1 седмица в болница. Иначе явните симптоми дойдоха в 6г.с ( повръщане и виене на свят)
Скрит текст:
Здравейте,

И според мен трябва биопсия. Ако има инфекция и бактерии по лигавицата трябва да се лекува.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 09:09 от AnMary

# 622
Здравейте отново и от мен. Понеже не намерих нищо в нета разчитам на вас 🙏Та в 5с+3 бях на преглед. Докторката каза, че ЧХГ и прогестерона са супер и видяхме плоден сак, но до него имаше малко събрана кръв в матката. Отговорът на докторката беше, че това е нормално и не било опасно. Според вас нормално ли е и има ли за какво да се притеснявам? ( за сега нямам кървене) Благодаря предварително ❤️🙏❤️
Здрасти аз съм 20 ден след трансфер с положително чхг на 14 ден направен, имала ли си някакви симптоми аз нищо не усещам само леко в яйчниците като лека болка нищо особено нее, но абсолютно нищо нямам никакви симптоми за да усетя бременност.
Ами аз получих хиперстимулация 5 6 дни след трансфера и бях 1 седмица в болница. Иначе явните симптоми дойдоха в 6г.с ( повръщане и виене на свят)
Нз какво да мисля чхг то ми беше високо, това при мен се случва за пръв път от 6, 7 години борба за бебе. И се зарадвах, но винаги търся симптом, да знам, че е още мн рано, но аз съм си такава, защото усещам и най малката промяна в тялото си. Та за това търся симптом, а след като нямам за сега такъв  постоянно се съмнявам.

На 12 този м. трябва да видим плоден сак. Дано се види.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 09:11 от AnMary

# 623
Мирослава, само няколко страници по-назад за пореден път съм написала, че симптомите изобщо не са важни: след трансфер и до ден днешен имам основно и само ПМС болка, предимно следобяд и вечер, като постепенно след положителния те започнаха да нарастват гърдите ми. Нищо друго! Имай предвид, че при предишната ми бременност преди 15 години се скъсах да повръщам до петия месец, така че всяка бременност е различна и не ти трябват никакви симптоми, а търпение от преглед до преглед. Желая ти на датата да видите плоден сак и дори да чуете сърце и всичко да завърши нормално ❤ Момичета, Направете си усилията Да прочетете темата назад ще видите колко хора са споделили много полезни неща, които ще разсеят съмненията ви.

# 624
Miroslava Yonkova,има жени,при които първите симптоми за бременност са към 20 г.с - ритниците на бебето 😁
Успех.

# 625
  • София/Севлиево
Рени,чхг ти е чудесен.Тихичко честито и лека бременност!
Шуър чека на мен ми засече биохимичната със стойност 8 след ЗЕТ и без инжекции с чхг...
Деси,много съжалявам.Със сигурност има успели момичета със сходни на твоя случай.Аз имам три миседа,но след първия забременях със синът ми,вторият се случи заради това,че не знаех че имам тромбофилия,а кръвта ми се сгъсти неимоверно много от лекарствата,а третия-там бяха три бебета,едното не тръгна добре още в началото и повлече и другите след себе си.Сега съм след шести трансфер (имам три неуспешни след двата аборта).Смених си докторът и той ми каза,че ще имам бебе, щом се появи сърдечна дейност ще стигна и до раждане на здраво дете.Но първо теста ми трябва да е положителен,а това ще разбера другата сряда.
Мисля че една консултация със  Сигридов ще ти е от голяма полза.

# 626
Момичета благодаря за подкрепата!
При мъжът ми нещата са добре. Яйцеклетките са хубави, защото вече сме с донорски. Правила съм биопсия на матката точно в Надежда. При д-р Стаменов са ми 3 от абортите. Накрая и той вдигаше рамене и не знаеше какво става. Сега съм в клиника в чужбина, там се сменя донорката на всеки опит, но и там вече имам 2 аборта. Взимам кански дози лекарства: фраксипарин всеки ден за всеки случай, нищо че нямам тромбофилия. Прогестерон на инжекции и вагинално, правиха ми вливки преди трансфера за сваляне на имунитета/НК клетките са ми в норма/ и какво ли още не, но не се получава. Ходих и при Сигридов, той ме накара да правя някакви допълнителни изследвания, които се правят с кръв от цикъла, но и там беше всичко наред.
Просто няма обяснение. Всички доктори, с които съм се консултирала казват, че не се знае от какво е. Ще ми се да знам, че има момичета като мен, които са успели за да знам дали да продължавам или да се отказвам вече.
Знаете ли за някоя тема, която се обсъждат случаи като моя?
Съжалявам за негативния пост.
Дано всички, които чакате да се похвалите с положителни тестове!

# 627
Здравейте, пак съм аз, писах с ЧХГ 4.68 на девети ден на 2 бластоциста. Днес на 11 ден ЧХГ 5.58. Не разбирам, хем расте хем е изключително мега ниско.....

# 628
Момичета, на някого случвало ли се е да му дойде цикълът още докато е на лекарства?
Днес и е 11 ти ден след пункция и цикълът ми дойде. Според мен дори не е имало време ембрионите да се имплантират, лигавицата вече е била започнала да се преобразува.

# 629
Здравейте 😊 да се включа и аз с чакането... Първи опит на 26 ми беше трансфера на на 3 дневно ембрионче със средно качество(което много ме притеснява) с тубарен при мен и с тежък мъжки фактор сме 😒. Датата на теста ни е на 12,но дотогава има реалната опасност да се побъркам. Имах много къса стимулация, само няколко дни и ми изкараха само една яйцеклетка... Дано всичко да е наред...
Стискам палци на всички, които чакат и честито на успелите 🌺🌺🌺🌺

Общи условия

Активация на акаунт