Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета Simple Smile
Имам въпрос към тези, които са приемали Преднизолон. До коя седмица го пихте и по каква схема го спряхте?
Поздрави

# 601
Здравейте момичета Simple Smile
Имам въпрос към тези, които са приемали Преднизолон. До коя седмица го пихте и по каква схема го спряхте?
Поздрави
Назначиха ми Преднизолон Ф, спряха ми го на трети ден след трансфер.

# 602
А аз го пих  само 4 дни преди трансфер

# 603
Здравейте отново и от мен. Понеже не намерих нищо в нета разчитам на вас 🙏Та в 5с+3 бях на преглед. Докторката каза, че ЧХГ и прогестерона са супер и видяхме плоден сак, но до него имаше малко събрана кръв в матката. Отговорът на докторката беше, че това е нормално и не било опасно. Според вас нормално ли е и има ли за какво да се притеснявам? ( за сега нямам кървене) Благодаря предварително ❤️🙏❤️
Здрасти аз съм 20 ден след трансфер с положително чхг на 14 ден направен, имала ли си някакви симптоми аз нищо не усещам само леко в яйчниците като лека болка нищо особено нее, но абсолютно нищо нямам никакви симптоми за да усетя бременност.

# 604
Мили дами имам въпрос към вас понеже неиздържах днес направих кръвен на 9 ден след ембриотрансфер  резултата е 26.62
А преди два дена направих шуарчек който излезна положителен
Кажете ми как ви се струва този резултат за тези дни след 2 дена ще пусна и друг да видим дали расте но все пак кажете ми какво мислите

# 605
Мили дами имам въпрос към вас понеже неиздържах днес направих кръвен на 9 ден след ембриотрансфер  резултата е 26.62
Кажете ми как ви се струва този резултат за тези дни след 2 дена ще пусна и друг да видим дали расте но все пак кажете ми какво мислите
На колко дневни ембриони ?

# 606
На колко дневни ембриони ?
2 дена разделени по на 4

# 607
Резултата за този ден е супер, но ми е съмнително как е имало положителен тест на Шуър чек преди 2 дена. Това е било все едно 4 ден от трансфер на петдневни ембриони. Да не би да имаш бит Овитрел, Прегнил, Хориомон или нещо от този род?

# 608
Резултата за този ден е супер, но ми е съмнително как е имало положителен тест на Шуър чек преди 2 дена. Това е било все едно 4 ден от трансфер на петдневни ембриони. Да не би да имаш бит Овитрел, Прегнил, Хориомон или нещо от този род?
На 24.11 Овитрел но тогава ми беше и деня на трансфера

# 609
Овитрел 250мг се чисти за 10 дена, затова е бил положителен уринарния. Питах, защото Шуър чек хваща при минимум 25 единици ЧХГ и ми беше странно преди два дена да ти е положителен. Сега дали има бременност ще разбереш само, ако след два дена се вдига ЧХГ.

# 610
Здравейте,
Моят пореден опит приключи с мисед в 10-та седмица. Това ми е 5-и аборт.  Знам, че въпросът ми не е точно за тук, но има ли някоя от вас, която е успяла след няколко аборта?

Поздрави и успех на всички

# 611
Привет, другата седмица живот и здраве ми е трансфера ако всичко е наред. Днес обаче доки ми каза, че антигенен или pcr тест не са необходими... Някой правил ли е скоро трансфер и дали сте правили такива тестове?

# 612
Привет, другата седмица живот и здраве ми е трансфера ако всичко е наред. Днес обаче доки ми каза, че антигенен или pcr тест не са необходими... Някой правил ли е скоро трансфер и дали сте правили такива тестове?
Моят трансфер беше на 24.11 и правихме антиген на 20.11    2 дена преди пункцията

# 613
Здравейте,
Моят пореден опит приключи с мисед в 10-та седмица. Това ми е 5-и аборт.  Знам, че въпросът ми не е точно за тук, но има ли някоя от вас, която е успяла след няколко аборта?

Поздрави и успех на всички

Правила ли си някакви изследвания? Тромбофилия, имунология?

# 614
Благодаря! И аз очаквах поне антигенен, но не.. Ще се направя пак на луда и ще питам отново преди това. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт