Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Така е, това не е много, аз имах 1-2-3дни плюс или минус, сега се радваме на детенцето ни.
Желая сбъднати желания и здраве, и искрено съжалявам за лошите новини...

# 676
  • София/Севлиево
Ще навакса, спокойно.Важното е,че е там.Мен в какъв филм ме бяха хвърлили като бях бременна със синът ми-главата му или вървеше или изоставаше около 10 дни сравнено с другите части.Направо откачих.И все ми казваха,че ще се роди малък.А той се роди 3,850 и 54 см.И разбира се нищо му нямаше,а замалко да го уморят,но това е друга тема.Сега е по-висок от мен и често ме питат дали ми е брат(доста си приличаме и винаги го водя за ръка).

# 677
Мили момичета, колко дни след трансфер отдавате на релакс, ако може така да се каже, казвал ли ви е нещо доктора след трансфер, защото на мен нищо не са ми казвали до сега. Предните 2 пъти след трансфер по 10тина дни сигурно много се пазех, повече съм лежала, гледах да не пътувам, каму ли да кихна или да се изкашлям /шегичка/ JoyJoyJoy
Таа..мисля на следващия трансфер да си почивам около 2 дни и дори да си ходя на работа.
Аз  при втория трансфер три дни вкъщи ( с деня на трансфера ) и  на 4 ти ден на работа. Док след трансфера ми каза нормален начин на живот. Резултат - биохимична бавно нарастващо и ниско ЧХГ. ( все пак е имало имплантация ) .
При първия трансфер - си седях вкъщи, но ходих на разходки - отрицателен резултат.
Дори се бях притеснила, че пишках малко след трансфера 😁, но и това няма значение.
Според мен другите фактори имат по - голямо значение, като качество на ембриони.
Успех момичета 🍀! Аз на следващ или по - следващ цикъл ще правя замразен, дано имам по - голям късмет.

# 678
Здравейте, минавам само да се отчета 😥 за жалост опита ни приключи без успех, дори не е имало имплантация. Сега ще се по съберем малко емоционално и продължаваме. Честито на всички с двете положителни чертички, на останалите кураж 🌺🌺❤️❤️

# 679
Уххх, днес втори член от семейството е с положителен резултат на ковид в рамките на една седмица, а на мен утре ми предстои трансфер... Тъкмо се бях успокоила малко психически, че всичко ще е наред и днес тотално пак се бъгнах... Не знам вече какво да правя..хем няма как да кажа на доки, че няма да го направя, хем много се притеснявам да не се заразя и аз в следващите дни и всичко да се провали.. Cry

# 680
  • София
Ех, Портокалче, внимавай и се пази. И си направи трансфера!
Тези дни положението е много рисково и аз си мислех, че най-голямата гадост е да се зарази човек преди пункция, така че да пропадне цялата стимулация.
В Щерев, където съм аз, в деня преди старта на стимулацията правят антитела за Ковид, а 3 дни преди пункцията - ПСР.
Бая му треперих на този ПСР, така че те разбирам, но ти си пред трансфер и аз ти желая да е благополучен в дългосрочен план Heartpulse

# 681
Благодаря за подкрепата! Дано всичко мине спокойно и да има щастлив финал! Желая го на всички! Ии най-вече да сме здрави! Иначе не знам защо не правят тестове и преди трансфер, реално това също е важно за една успешна бременност.

# 682
Уххх, днес втори член от семейството е с положителен резултат на ковид в рамките на една седмица, а на мен утре ми предстои трансфер... Тъкмо се бях успокоила малко психически, че всичко ще е наред и днес тотално пак се бъгнах... Не знам вече какво да правя..хем няма как да кажа на доки, че няма да го направя, хем много се притеснявам да не се заразя и аз в следващите дни и всичко да се провали.. Cry
Здравей, аз бях с положителен резултат на ковид у положителен резултат на чхг, но се обадих в болницата и съобщих за двата положителни резултата, и лекарската ме успокои. Каза да си продължавам с Лекарствата и да слагам капки, че бях с хрема и това беше сега ми предстои преглед на видеозона да видим има ли бременност. Не се притеснявай, но е хубаво да уведомиш, че си имала контакт с ковид заразени.

# 683
Благодаря за подкрепата! Дано всичко мине спокойно и да има щастлив финал! Желая го на всички! Ии най-вече да сме здрави! Иначе не знам защо не правят тестове и преди трансфер, реално това също е важно за една успешна бременност.

Зависи от клиниката. В моята изискват ПСР тест преди трансфер. Аз правих тест м. юни, но отложихме заради полип, после правих пак м. юли няколко дни преди трансфера.
А този месец трябваше да замразим ММ и той си прави.

# 684
  • София/Севлиево
Май и аз съм с отрицателен резултат,поне според Престото.Сега чакам за кръвен тест,но не тая големи надежди.Чувствам се емоционално съсипана.Това ми бе 6-ти трансфер,и 10-ти опит.

# 685
Елислава, изчакай кръвния, за Престо май не съм много убедена ...Прегръщам те, бъди силна. Защо казваш 10-ти опит, десето инвитро ли?
Бебетата ще дойдат, само трябва да сме търпеливи  (Hug)

# 686
Еееее Ели така съм ти стискала палци. Все пак изчакай кръвния. Но имаш и още две замразени точици.

# 687
  • София/Севлиево
Ами 4 инсеминации и 6 трансфера са има-няма 10 опита.За всеки един организмът се товари с лекарства,от които после трябва да се изчисти при неуспех.Имах притеснения,защото беше на ден 4,а според двата ми ЕРА теста трябва да е на ден 5 от почване на прогестерона,но нищо.Поне имам две снежинки.А и все още докато не видя кръвния резултат тая малка надежда, въпреки че знам,че Престо дава фалшиво положителни,но не и отрицателни резултати.Не го харесвам много,но в аптеката той беше с най-висока чувствителност.

# 688
Ще споделиш резултата, това с лекарствата ми е най-брутално, имам чувството, че черния ми дроб ще започне да стачкува, а моя док не е да не обича лекарства ...
Моето чхг  започна да пада днес, така че аз смело започвам да се подготвям за ЗЕТ.

# 689
Ели, стискам палци все пак да ти се сбъдне коледно чудо!!!

Общи условия

Активация на акаунт