Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Ужасна спирала ..страхотно ронене като панда съм в очите 😁

# 646
Аз съм на противоположно мнение. Страхотна спирала. Не изсъхва дълго време, ползвам и с други четки. Чудна.
Туша е страхотен. Четката може би не винаги, но туша е добър, много добър.

# 647

Ужасна спирала ..страхотно ронене като панда съм в очите 😁

И при мен беше същата ронлива и гадна. Много съфорумки я харесват.

# 648
И при мен е ронлива и ме прави панда. Добре че цената е символична, иначе щеше да ме е яд. На Есенс при мен поне се държат по-прилично.

# 649
  • Пловдив
Аз съм на противоположно мнение. Страхотна спирала. Не изсъхва дълго време, ползвам и с други четки. Чудна.
Туша е страхотен. Четката може би не винаги, но туша е добър, много добър.

Точно, много хубав туш - наситен, лъскав и ефектен. Това ми хареса най-много в тази спирала.
Само, че четкатта явно не е съвсем ОК, защото в началото ми слепваше миглите, но пък като се разработи, нещата се промениха и миглите ми бяха добре разделени. Не помня да се е ронила. мисля, че пак ще си я купя и ще я ползвам с четката на Лаш сеншейшънъл.

# 650
За ронене не съм обърнала внимание тъй като я ползвах всично на всичко 2 пъти, четката не е за фини мигли и по-малки очи, цялата се омазвах с нея.

# 651
Извива ли ги? На моите очи няма спирала, която да не се рони. Има ли някакъв трик да  се избегне това?

# 652
  • Бургас
За всички разбира се,но за Фрау Скитница специално:

# 653
На Доори съм ползвала само шампоана и маската от златната серия. Не ми хареса. Много по-бързо ми се омазняваше косата, много се заплиташе и много, ама много ми раздразни скалпа.

# 654
А за каква коса се е водела златната серия? Колко време я ползвахте? Да не е реакция, с която се напасва скалпа и после да премине. Чувала съм такива реакции и после всичко се нормализира. Аз нямаше да купя нещо да доори, специално серума, който имам, виждала съм го към 20 лева в лили, но ми го подариха и съм страшно доволна. Икономичен ми е  на влажна коса слагам, почти изсушена със сушоара.

# 655
  • Сливен
аз също си докарах сърбеж от златния на Доори,води се за косопад,изхабих почти цялата опаковка,ми не съм доволна и при мен имаше по-бързо омазняване.

# 656
  • София

RebelHeart, това е Серум. В никакъв случай не е крем!!!
Серумите се използват на почистена кожа преди кремовете. Много ясно, че ще ти изсуши кожата.
Иначе, този серум е със супер отзиви! Да беше прочела, преди да го хвърлиш.

Ще знам занапред, благодаря! Само на немски беше описанието, затова не съм разбрал точно какво е. Но е глупост да изхвърля, вместо да подаря, права сте.
Използвам поста да ви помоля за помощ - LA ROCHE POSAY Lipikar Baume AP+ може ли да се използва като крем за ръце?
Baume Relipidant
Antiirritation, Antigrattage
Espece les pics de secheresse severe ?

# 657
аз също си докарах сърбеж от златния на Доори,води се за косопад,изхабих почти цялата опаковка,ми не съм доволна и при мен имаше по-бързо омазняване.
Така, явно е индивидуално, зависи от косата. Взех си няколко продукта на Доори, ще ги пробвам, пък ако не ми понесат добре, няма да повтарям.
Само че първо имам да изразходя два-три отворени шампоана. Моята тактика е да ги редувам, имам чувството, че така косата изглежда по-жизнена.

# 658
И аз да споделя впечатления за Doori. Моята коса също се омазнява по-бързо,(с тънка коса съм, дължина до раменете (използвам златния и червения).  И двата ш-на миришат на билки, аромата на златния ми е приятен, на червения не толкова). След измиване косицата ми е лъскава, обемна и по-плътна, на втория ден вече е права като праз (иначе е чуплива). За мен са супер икономични. За анти-косопад ефекта не мога да се изкажа категорично, всеки път в банята пада различно количество коса. Най големия плюс за мен е, че ш-ните не ми премиват дължините и не ми дразнят и пресушават скалпа.
Забравих да добавя - че заплитането с тях при мен е минимално

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 15:08 от mellina.

# 659
  • Чукарландия
Използвам поста да ви помоля за помощ - LA ROCHE POSAY Lipikar Baume AP+ може ли да се използва като крем за ръце?
Baume Relipidant
Antiirritation, Antigrattage
Espece les pics de secheresse severe ?

Може. Предназначен е за лице и тяло.
https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Lipikar/Lipika … -AP-M-p26206.aspx

Общи условия

Активация на акаунт