Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 979
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Саня,във Варна поне ги има,до касите седят.
Кърпите за очила на ДМ са много хубави,но лидълските повече ми харесват,ако не си ги пробвала ,препоръчвам.На тяхната марка W5 са,седят при препаратите.
Аз пък съм доволна от ДМ -ските .
Лидл даже ми е по- удобен - но веднъж половината кърпички в кутията от там бяха сухи .
В ДМ пък съм ги срещала на промоция  и бях се заредила с 4 кутии.  Но не затова съм доволна от тях. Струва ми се не ми замазват толкова стъклата. Предишните бяха с uv защита и имах чувството те се замазваха повече . Сега съм нарочно с обикновени стъкла / щото онези не знам каква им беше защитата - но диоптъра е скочил двойно и четвърт за нула време .
В нашият ДМ няма на касите и са чак в дъното при - салфетки и т.н.
Когато ги търся даже служителки нямат идея къде стоят.

# 661
На мен лидълските кърпички за очила не ми харесват, замазват ми много грозно стъклата. Ползвам спрейове за почистване от оптиките.

# 662
А за каква коса се е водела златната серия? Колко време я ползвахте? Да не е реакция, с която се напасва скалпа и после да премине. Чувала съм такива реакции и после всичко се нормализира. Аз нямаше да купя нещо да доори, специално серума, който имам, виждала съм го към 20 лева в лили, но ми го подариха и съм страшно доволна. Икономичен ми е  на влажна коса слагам, почти изсушена със сушоара.

Бяха ми ги подарили шампоана и маската против косопад са. На косопада изобщо не помогнаха. Ползвах около месец и половина може би, мия си косата 3 пъти в седмицата. В началото си виках явно се напасва скалпа ще им дам още няколко пъти шанс, но не.

# 663
Хвърляй ги, не се мъчи тогава. Явно просто не действат при теб и не са твоето.

# 664
На мен лидълските кърпички за очила не ми харесват, замазват ми много грозно стъклата. Ползвам спрейове за почистване от оптиките.
Тъй като в тукашната оптика , в която ползвам няма такъв спрей / че даже ми препоръчаха да съм ги чистела с ракия Rolling Eyes / даже не и спирт . Баш с ракия .../
Бихте ли споделили какви точно са тези спейове .
Питах в още една оптика и там нямало . И съм с кърпички от ДМ / в краен случай Лидл или една микрофибърна кърпа за прах - но тя е голяма и не мога да я мъкна все с мен /

# 665
Спрея е в едно малко шишенце с пулверизатор,марка не помня.Как пък да не си чистя стъклата с ракия,сефте го чувам това.
На мен спрей и кърпичка не ми е нещо удобно,някак си само с другите кърпички свикнах

# 666
Аз ползвам ето такъв:

# 667
Спрея е в едно малко шишенце с пулверизатор,марка не помня.Как пък да не си чистя стъклата с ракия,сефте го чувам това.
На мен спрей и кърпичка не ми е нещо удобно,някак си само с другите кърпички свикнах
Ами оптика в която има рамки за 600 и кусур лева и да не продават спрей за очила ми беше странно .
Ракията ме закопа ...
А инак кърпички за очила имам - но не ми вършат работа .
Но определено стъклата с UV защитата се замазваха отвратително. Сегашните са нарочно прости за проба . Някак са по- дървени - но не се наклепват така. Засега съм и с двата вида кърпи - ДМ и Лидл . И около мен вечно има поне 4 кърпички за очила микрофибърни и онази голямата от ДМ - тя си е за прах - но върши работа .
Мислех си че може би само аз съм с такива мърляви очила и все ги чистя

# 668
Доколкото знам продуктите на Доори, заради билковия и натурален състав, се налага да бъдат използвани доста повече от месец-два, за да се види ефект към косопада.
По-скоро някой от серумите за растеж, които се нанасят по скалпа ще имат по-бърз ефект.

# 669
# 670
  • София
Здравейте, момичета. Бихте ли ми препоръчали детски шампоан за коса. Дъщеря ми е на 11г.и вече започна да и се омазнява косата. Последно ползва на Нивеа. Може и да не е дрогериен.
Благодаря

# 671
Клоран с праскова. Страхотен е.

# 672
Клоран преди години имаха един бебешки сапун с невен . Не го откривам из сайтовете . Та има ли го още ?
Беше си голям - около 250 г. или 200

# 673
Кloran с коприва е за мазна коса. Добра е марката, а на промоция може да купиш 400мл. на изгодна цена.

# 674
Спрейовете за почистване на очила после лесно можете да си ги пълните сами. Спирт и вода са основно. Това с ракията е брутално. Аз съм оптик по първа професия с 10 годишен стаж и такова нещо като чистене с ракия изказано от колега е чиста обида дори и за мен.
Кърпички за очила има хубави по оптиките, но са доста скъпи. Вече от доста време не практикувам и не знам точно в момента как е, но преди имаше хубави и свършваха за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт