Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 24 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Честито рождество Христово! Много здраве на вас и семействата ви Sparkling Heart

За закуска хапнахме баница, чай и плодове.
Обяда - дояждахме от снощи.
За вечеря - свински пържоли с гъби и топено сирене, супа от пуйка, домашна руска салата и домашен сух таратор с много орехи, шопска салата и пържени картофки

# 556
И аз да се похваля - днес нищо няма да готвя. За обяд мъжът ми направи пърленка, вечерята ще е пак шопска салата и боб яхния (това, което вчера не успях да напъхам в чушките). Мезетата висят на верандата - домашен телешки суджук и пастърма. Малко туршия имаме и хубаво сирене. Домашно вино. Почивка.

# 557
  • Някъде по Дунава
З коледни сладки с кафе и прясно мляко
О вчерашен боб и пълнени чушки
В печен свински джолан, агнешка плешка, зелева салата, питка, баница, баклава, английски коледен кейк

# 558
  • Под звездите
Честита Коледа! Много здраве и късмет на вас и семействата ви.
За бъдни вечер имаше постна питка,туршия,боб на фурна с ориз,пълнени чушки с праз и картофи,лозови сърми с лук,гъби,ориз и маслини,тиквеник и плодове.
На Коледа свински пържоли с гъби,топено сирене,сметана и картофено пюре.
Тези дни ще се дояжда.

# 559
Закуска -баница с праз,извара и майонеза
За обяд от вчерашната капама +салата цвекло,царевица ,маслини и копър
Вечеря - пиле по киевски,картофено пюре,задушен в масло грах ,мариновани цели домати

# 560
Днес закуска купен кроасан.
Обяд паста с морски дарове - мъжът ми готви, вечеря шопска салата, зелеви сарми и салата нарязано кисело зеле, каквото е останало от сармите. 2 пърленки с шарена сол, печени на фурна.
Аз се включих само със забъркването на тесто в хлебопекарната.

# 561
Вчера бяхме по гости и не съм готвила.
Днес - Добруджански бюрек + добавки,
Зеленчукова крем супа със сирене, Бъркани яйца със сирена и бекон, Туршия, Кисело мляко със сладко от боровинки + коледни сладки.
Панирани калмари и бяла риба, Селски картофи, Зелена салата с краставица, риба тон и царевица, Мезенца, ядки и плодове.

# 562
З. Гофрети с течен шоколад и банан
О. Домашни дюнери
В. Свински хапки с лук, салата с кисело зеле и червен пипер, пърленки с чесън и шарена сол

# 563
  • Някъде по Дунава
Пържени кюфтета, зелена салата с краставици и репички.

# 564
Закуска - препечени филии с масло,сланина,чубрица,червен пипер и червен лук ,чай
Обяд-варено в зелева чорба свинско руло с праз,млечна салата
Вечеря-картофи и македонски наденици на фурна с кашкавал ,шопска салата

# 565
Закуска няма, всички спят до последно, скумрия на фурна, картофена салата, довечера гювечета от всичко което е изостанали, кисело зеле с червен пипер, крем ванилия

# 566
  • Някъде по Дунава
За закуска и обяд доизяждахме каквото има. За вечеря пържен толстолоб, картофено пюре и туршия

# 567
Боб със зеле и дояждаме каквото е останало от Коледа.

# 568
  • София
Имаме още много за дояждане, особено месо, но направих телешко шкембе, витаминозна салата и пикантни картофи на фурна- да си допълваме. 😀

# 569
Днес за закуска омлети със сирене, на обяд само една картофена супа, че имаме за дояждане още, за вечеря баница с праз, утре ще преценявам според останалото в хладилника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт