Как да спрем стареенето на кожата? Открийте 120-годишната рецепта за младост на Eucerin

• 15 442
  • 901
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Загуба на еластичност, отпусната кожа и нарушен контур на лицето.

# 91
Малките мимически бръчки за мен са най- големия фактор, който забелязвам.

# 92
  • София
Появата на малки мимически бръчки, по-сухата кожа, необходимост от повече грижи!

# 93
  • София/Търново
Ами... кожата ми все още има проблемите на младостта, та наблюдавам само тъмните петна, но тях ежегодно слънцето ги поправя. Сега, стареем си, няма спор Simple Smile

# 94
Бръчици около очите

# 95
  • Варна
Появиха се първите мимически бръчици на челото и около устата. Като цяло кожата стана по-суха и изискваща повече грижи от преди.

# 96
Мимически бръчки и отпускане на контура.

# 97
Мимически бръчки около очите и устата.

# 98
  • Велико Търново
Скоро видях малки бръчки около очите, че а уж смятах, че съм млада още за това 🙄

# 99
Някои хора имат късмета да остаряват бавно... в началото, едва забележими бръчици около очите.
Моите сякаш изведнъж се появиха по лице и деколте. Особено много и рязко изразени на челото. Ако може да се каже, че те бяха първи...

# 100
  • Бургас
Отпускане на  кожата, нарушен контур на лицето,загуба на еластичност и бръчиците разбира се.

# 101
Фини линии около очите, една доста голяма бръчка на челото, като цяло забелязвам отпускане на кожата.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:32 от ~Анджела~

# 102
  • На морето!
За съжаление и моята кожа вече си носи отпечатък на възраст и стрес. Тъй като съм експресивна натура, мимическите бръчици стават все по-видими с годините, освен това и кожата е по-суха и някак изтъняла.

# 103
Първият признак за стареене на кожата ми беше сухотата. След това се появиха пигментни петна. Мимически бръчки имам от ученичка, тъй като не спирам да се усмихвам.

# 104
Финни мимически бръчки около очите и на челото,както и липса на хидратация, въпреки грижите, които полагам...

Общи условия

Активация на акаунт