Отговори
# 300
Боже, mi_si, какви неща само си ни донесла, сърцебиене получих, без това си имам екстрасистоли....., а сега се получи туп-туп безброй пъти, направо сърцетуп Stuck Out Tongue Winking Eye
Започнах да си представям разни неща, едва ли ще се случат, но си помислих за моменти от "Хубава жена", ах това пияно и тоз Серкан, , ужасни са, какви помисли  ме връхлетяха Joy

# 301
  • София
Не видях някой досега да го е споделил, затова ето линк към видеото, което ни представя на MADDnext събитието > https://youtu.be/WAJeROZAWU4
Превеждам ви любимата ми част от описанието на сериала ни: “Този сезон ще си припомниш какво е чувството да си влюбен, да си жив. Ще поискаш повече... повече любов, повече страст.” Наричат ни буквално “най-добре изпълнената романтична драма на годината” или просто “най-добрата романтична драма на годината”. Heart Да ни върви по вода, момичета! И по-дълго време да се радваме на нашите сладури. Hug

Иии се редактирам, за да споделя с вас един много несполучлив колаж. Много се смях, та реших и вашите лицеви и коремни мускули да раздвижа:

Главата му е тоооолкова голяма. Joy

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 16:34 от Бърборанка с розови очила

# 302
На нашия симпатяга всичко му се отдава Gift Heart

# 303
Момичета , тъй като и аз не гледам турски сериали по тв , сега случайно видях , че в момента дават Дъщерите на Гюнеш (слънчеви момичета) с Ханде по Диема фемили. Който не го гледал да навакса Grinning драма е , но не от тежките и ролята на Ханде е много хубава Blush

Бърборанка сега видях колажа, това си е гавра с Керем, как може да му сложат тялото на Буура Гюлсой Joy нищо против човека , но физиката им е съвсем различна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
Снимка от Туитър със заглавие: "С леля и зетя" Wink

# 305
  • София
Благодаря, mi_si! Има много добри туитове понякога. Този е един от тях. Смея се с глас! И в мрежата вече му се носи прякор “енище”. Joy

А аз пък споделям с вас снимка с другата ми любима Керемова прическа:

Не знам дали от снимката се вижда много добре, затова обяснявам - късо подстриган отстрани, а отгоре по-дълга коса, оформена небрежно с гел.

# 306
  • Варна
Поздравявам ви с тази песен- https://www.youtube.com/watch?v=Co0vbD7gbqA

# 307
Бърборанке, потренирах и аз мускули Stuck Out Tongue Winking Eye, каква глава, ама и какъв перчем, аааа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Предният ти пост, много ти благодаря за него Hug
mi_si, така е всичко му отива на Керем Blush
Маргарита, веднага ме съгласи, няма да издребняваме за един перчем, в никакъв случай, погледа да гледаме Kissing Heart
mi_si, разбиваш ме, не мога да спра да се смея със  "С леля и зетя". Точто в десятката  Flushed

# 308
https://www.instagram.com/tv/CGcQFqIpKEo/?igshid=ffjvhjezspag
Някой може ли да преведе това или поне за какво говорят🙏🏻

# 309
# 310

С тази прическа е супер🤗😍

# 311
  • София
Ето тук го има цялото интервю със субтитри на английски език: https://youtu.be/7GvEX1tQNjA Гледах го преди време и много ми допаднаха думите му по адрес на Ханде. Личи си, че я уважава като човек и партньор в сериала. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 17:23 от Бърборанка с розови очила

# 312
  • Кърджали
[/u]
Бях гледала интервюто, ако имаш малко търпение може гл прегледам пак.и поне да ти дам озет( както казват комшиите).
Ааа това е само откъс, аз мислех че е цялото интервю

Едит. Накратко
Говорят за Ханде. Казв че е невероятен човек, усмихната, приятна, не мрънкаща,отдадена, вика - работи повече от мен, разбираща се добре със всички. Казв, че при нея няма егоизъм, че е очаквал от нея друго (да е мрънкаща, капризна), а е останал изненадан.
Говорят си за това как по време на снимки почти забравят къде живеят, прекарват повечето време на снимачния терен и съответно е някакво богатство да иаш партньор, с който да се разбираш добре, да ти е приятен и забавен

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 17:27 от Aлекcандрa

# 313
[/u]
Бях гледала интервюто, ако имаш малко търпение може гл прегледам пак.и поне да ти дам озет( както казват комшиите).
Ааа това е само откъс, аз мислех че е цялото интервю

Едит. Накратко
Говорят за Ханде. Казв че е невероятен човек, усмихната, приятна, не мрънкаща,отдадена, вика - работи повече от мен, разбираща се добре със всички. Казв, че при нея няма егоизъм, че е очаквал от нея друго (да е мрънкаща, капризна), а е останал изненадан.
Говорят си за това как по време на снимки почти забравят къде живеят, прекарват повечето време на снимачния терен и съответно е някакво богатство да иаш партньор, с който да се разбираш добре, да ти е приятен и забавен

Благодаря много🙏🏻
Прекрасно се е изказал за Ханде.
Толкова съм се пристрастила към тази група,че нямам търпение да отворя да видя какво сте писали,действа ми успокоително и ме пренася в някаква паралелна реалност.Благодаря ви момичета❤❤❤

# 314
С кого можеш да споделиш магията на един отминаващ есенен ден?
       - С приятел? С любим? С човека, който взриви сетивата ти и те накара да се чувстваш жив?
       С кого можеш да споделиш носталгията по неслучилото се?
       - С човека, който докосна и съживи душата ти, който ти даде очи за света.
       С кого можеш мълчаливо да се разхождаш в дъжда?
       - С този, с който ще научиш, че тъгата по отминалото е чудо. Чудото на едно ново начало.

Нереално красива сцена. Въздуха е напоен с нежност, доверие, взаимност, копнеж. Витае някакво вълшебство. Усешане за безкрайност. Сякаш отново се откриват, опознават и влюбват. Сякаш е възможно да се влюбиш повече? Любовта има ли граници?

- х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-

Най-хубавият фраг досега. Изключителна композиция. Сякаш разказва нова красива приказка.

-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-  

Ах, тази щура, опиянена от свободата Айдан! Играе като змей Неслихан. Мисля, че Айдан ще е проводника на истината за раздялата между Еда и Серкан.
        В света на фантазиите ми има епизод, в който Серкан сюрпризира Еда и Айдан с екскурзия до Лондон. Представете си Айдан – бързаща, емоционална, нетърпелива да покаже, разкаже всичко в любимия град. Обикаляме всички луксозни магазини, кафенета, ресторанти и завършваме в Ковънт Гардън или Кралския Шекспиров театър. Серкан - на опера? Виждате ли лицето му? Можете ли да преживеете историята от постановката с него?
       На следващия ден от сутринта сме в Хайд парк. Айдан тича боса по тревата, танцува с пеперудите, лежи в тревата с разперени ръце и прегръща лондонското небе. Еда, щастлива като дете, с най чистата радост се оставя да бъде въвлечена в тази игра. Серкан – буря от емоции - смее се, мръщи се, вълнува се, очарован от тези две луди, прекрасни, любими жени.
       За г-жа Кутлу в този епизод няма работа. Просто трябва да ги остави да се вихрят.
       (В турско дизи няма такова нещо. Само в моята глава.)

-х-х-х-х-х-х-х-х-х-х-

Влизам тук като в любим дом, нашия дом. Присядам в ъгъла и попивам емоцията ви. Радвам се с вас, усмихвам се, вълнувам се. Понякога по лицето ми се стичат сълзи, понякога се смея с глас. Уютно е. Близки сте ми. И сте най-хубавата част от деня ми.
        Ако някой преди 4 месеца ми бе казал, че ще имам регистрация в която и да е социална интернет мрежа, щях да кажа, че вероятността клони към нула. Не само имам регистрация, не само споделям, чувствам се прекрасно с вас.
                                      Прегръщам ви, мили момичета!

Желая ви здраве!  Бъдете все така търсещи, вдъхновени и позитивни!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 18:15 от s...v

Общи условия

Активация на акаунт