Отговори
# 735
# 736
Такаа ...Селин ми дойде малко множко на лайфаа ,ама карайй .Готова съм за сериалчетоо , само си чакам мезето Grinning

Приятно ни гледане и да ни залеят с много положителни емоции Heart Eyes

# 737
  • Кърджали
Любимата сцена на Керем от новия епизод била как Ердем седи сам в заседателната зала и си фантазира нещо. Ханде очакваше да каже я разходката вв парка, я  библиотеката... И те му били харесали, ама на Ердем много се бил забавлявал..
Ханде казва нв отговор на един въпрос от девойката че като снимат някои сцени са по-равълнувани на други са п-спокойни и не забравят че снимат... Такива неща... Толкова запомних от тази сладка усмивка

# 738
Ужасно сладки бяха. Включиха фен към лайфа /уж щели да пробват да го правят често/ , момичето ги пита дали са двойка и в живота..VV Засмяха се и Керем каза "А въпрос свързан със сериала имаш ли"

Хахха, Stuck Out Tongue глътна си граматиката девойкта, ако имаше три дена време за разговори може и да и дойде на акъла да пита, ама за три секунди - онемя

# 739
  • София
Много харесвам Биге за разлика от Селин. Лошата новина е, че е в апартамента на Серкан с нашите. Явно имат общи сцени там. Тъпо!

Нашите включиха в лайфа едно момиченце - фен, много мило беше.

Някой явно попита Керем дали обича Ханде. По отговора му, колкото и да ми се иска да са двойка, съдя, че наистина са само добри приятели и колеги. Някак си така го усетих, интуиция. Удрям се през устата и дано греша!

Ама колко ни е хубав Керем. Прекрасен мъж. Това си мислех през целия лайф, докато му гледах усмивката. Heart Eyes

Алекс, ще споделиш ли какво казаха накратко?

# 740
Много мило и сладко се държаха с момичето от лайфа. И двамата раздават щедро усмивки, поздрави, комплименти. Като надрусани със щастие са.
Да не им е уроки така да откарат дълго време, че и ние да ги погледаме като Серкан и Еда.

Общи условия

Активация на акаунт