Отговори
# 690
Аз вече съм заела позиция Simple Smile

Пожелавам на всички безпроблемен нет и една вълнуваща серия изпълнена с нежност и много любов Sparkling Heart

П.С.
Напредваме - Чили и Италия - вече са наши Simple Smile

Всички бързат понеже мачът започва 19.45 ч

# 691
  • София
Ясно. И аз знам, че винаги има озет, но скоро някой сериал беше започнал без такъв. Май Дума на честта. Това, може би, е стратегически ход за по-висок рейт. Но си права, че поне биха го обявили. Ами на старта съм - чакам. Вече съм си пуснала Фокс. Обратното броене започна, момичета! Приятно гледане и положителни емоции ви пожелвам!!! Hug Heart

# 692
Ново от продуцентите:

# 693
  • Кърджали
Идвах и аз с тази снимка. Надписа към снимката гласи "Всеки обичащ да се усмихва на любимия си като Серкан Болат "

Някой дали подготвя тема, че тази бързо ще се изпише след малко....Аз не съм много добра в тази част...
Сега па реклами..Пфу...

# 694
  • София
Ах, много ми е смешен този диалог, когато Еда казва на Серкан да оригне бебето. “Потупваш го така лекичко - туп, туп.” И Серкан й отговаря: “Ами ако туп-туп стане пат-пат??” Joy

С темите и аз не знам как става - не съм правила. Черна розичка по-рано днес пусна клип, предполагам, че има готова тема. Ако не - Галка. Хммм, момичета? Thinking

# 695
Сериалчето ни не започваше ли в 21 часа?

# 696
  • Кърджали
На мен любимата реплика си ми остана тази на Енгин : Дано не се метне на теб по характер. Защото нали на вид - бива, ама ако прилича на теб по характер , седем поколения ще страдаме от това"... И реакцията на Серкан "Вай бе, какъв добър приятел си бил"
Страшно ме забавляват такива остроумни закачки...

Butterfly:3, вече озета почва в 19, а новата серия в 20 по наше време. Турците не сменят часа и си останаха на лятното часово време.

# 697
Невероятни сте момичета! Всичко има тук красота, смях, любов, любов, любов, музика... Heartpulse Чета ви и се радвам на вашите мисли, споделени песни, цитати, прекрасни кадри, клипчета. Flowers Rose Hearts
Керем и Ханде превърнаха "Почукай на вратата ми" в едно чудо в световен мащаб, а всички ние, които гледаме живеем в приказката, сякаш е истина! Flowers Hibiscus
Невероятна сцена в библиотеката!!! Направо на мен ми пърхат пеперуди в стомаха, като ги гледам двамата!!! Heart HeartHeart

# 698
  • София
Заради часовата разлика при нас часът се промени. В Турция си започва по принцип в 20 часа. С лятното часово време и при нас започваше в 20. Сега със зимното - един час по-рано, в 19 часа. Simple Smile
Сериалчето ни не започваше ли в 21 часа?

# 699

Няма начин тая усмивка да остане без къще, девойки Blush

Ако Диди Purple Heart закъснее, аз ще се включа с новата тема Hands V

ПП. Редактирам се да кажа, че Диди вече е готова.
Пишете смело, да влезем в новия епизод и тема навреме Yum

# 700
Алекс , в бг превода нямаше израза "седем поколения ще страдат", а беше преведено  "много ще страдаме". Също така беше "малко живо същество", а не "малко живо нещо" Joy нямаше как да не забележа това , защото са любимите ми сцени . Не критикувам преводачите в никакъв случай,  защото смисълът се запазва,  но обичам да чета твоите преводи Heart

# 701
Тука съм правя темата!

# 702
Момичета, вече има нова 47-ма тема. Който не. Е забелязал - да я потърси по заглавието.

# 703
  • Кърджали
mikipoli като съм преглеждала сериите със субтитр /защото исках да го препоръчам на приятелка/ забелязах че има такива разминавания. На човек, който не знае езика няма да му направи впечатление, но мен ме дразнят леко, защото понякога се губи цялата идея на израза /както с това малко живо нещо...то цялата забава е точно в думата "нещо"/, а сцената ннапример с мотивационния камп беше тотално скапано преведена... Обяснявам си го с това, че на моменти се ползва помощ с превод на друг език и се получава като развален телефон.
По принцип избягвам да коментирам това, защото все пак имам представа какъв труд е...Просто на мен си ми правят впечатление...

# 704
  • София
Тази трябва да я изпишем до 50 страници, нали така? И после се местим в новата.

Благодаря на Диди за труда! (Позволявам си на малко име заради общата ни страст и време, прекарано в темата, нищо че не се познаваме.)

Само аз ли смятам, че Пъръл е прекалено мрънкаща и черногледа? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт