Отговори
# 675
В единия лайф Керем казва че ще има лайф. Ханде му се кара че пак кара екипа да го чакат, а той едно невинно - аз, никога.... На второто стори Керем я закача като я пита коя серия ще дават тази вечер, 28ли, вика ѝ виж и ти не знаеш. Ханде му казва 18, аз ли няма да знам.. Керем продължава да спори, не май 19та била.
Нали Керем по принцип никога не знае коя серия излъчват и какво се случва (сам казва че никога не гледа сериите), а Ханде помни всяка подробност

dariVale, днес изтрих факла дето съм превеждал интервюто. Ако седи в кошче то ще го погледа Хвалеше я че е много искрена, работлива, без капка его и капризи, казваше че работи повече от него. Очаквал бил да е някакво мрънкало ( не я познавал предварително), та останал много изненадан и очсрован
Наистина ще съм благодарна. Или ако се сетиш по кое време си го качвала тук, ще потърся темата.

# 676
Дари, затова интервю ли питаш? Thinking
https://youtu.be/7GvEX1tQNjA

# 677
https://www.youtube.com/watch?v=ItN1JF-R8Ek
Алекс, намерих интервюто, при това с руски субтитри. Невероятно е! Страхотен Керем!

Мики - да това е, аз си го изгледах на руски, че ми е най-понятно.
Който прави новата тема, ако има време и мерак може да сложи линковете.

Този коментар на Керем - "Съфр его" по отношение на Ханде, при това повтори как изобщо не е очаквал е невероятен комплимент от толкова видял човек и актьор.

# 678
Здравейте, Flowers Hibiscus прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
наминавам да ви кажа благодаря на всички за прекрасната музика, за клипчетата и снимките, колажите и сценариите, и на Алекс за преводите. Колкото пъти вляза тук се смея, на моменти на глас даже. Невероятни сте. Пожелавам на всички прекрасни моменти в киносалона днес и безпроблемен интернет. Заредете шоколада и питиетата, и дано са ни приготвили прекрасен епизод. Доскоро от мен Sparkling Heart

# 679
Flowers Hibiscus Едва сега успях да се включа в този прекрасен ден сряда  Flowers Hibiscus

Много обичам да чета как Миси ни организира женско парти Wine Glass, но няма да върнем Керем, ако се включи онлайн  Stuck Out Tongue Winking Eye

Обичам тази тема, така се обогатявам с вас Purple Heart
Цял ден си тананикав и съм в ритъма на чудесната музиката, която споделихте Blush  Headphones Wear Dress, испанските страсти ме завладяха.

mikipoli +1 за любовта към сладоледа и неговото похапването  във всеки сезон от годината, така при мен е и с бялото вино.
Ах, този "Уви", това "сърдито старче", толкова му се ядосах в началото на книгата, но по средата до където съм стигнала вече го обикнах. Бях в неговата компания да 3 ч. сутринта и трудно станах за работа Stuck Out Tongue Winking Eye
mikipoli, моля те ако има линк за сваляне за онлайн четене на другите книги на Бакман, пиши Hug

Ооо, Ханде е толкова нежна и красива, дано Керем да не може да ѝ устои Hug

Много ми хареса поста на Дари:hibiscus:
Скрит текст:

[quote author=dariVale link=topic=1267116.msg41725712#msg41725712 date=1605104536]
Аз пък, точно като Еда, изобщо не се съмнявам в Серкан.
След признанието на път към вкъщи той й каза "Когато те има теб - си само ти!"
Серкан не се е отказал от Еда, само я пусна на свобода, за да не й причинява болка с миналото си.
В първите епизоди, когато трите грации го видяха да говори в ресторанта със Селин нали накараха Еда да се разправя с него. На терасата в нейната къща тя му каза, че момичетата мислят, че й изневерява. Той се обърна като ужилен към прозореца на стаята и им хвърли невероятно убийствен поглед. (4 еп. около 13:33 мин.) .
За Серкан няма друга освен Еда, няма логичен избор, Селин изобщо не е на радара по никакъв начин.
Не случайно ни разказаха историята на лекаря с единствената любов.  Серкан е точно такъв.
Друг е въпроса какво си мисли Селин. И понеже Серкан не си прави труда да я опровергава, като всеки небрежен гений, бръмбарите си се джуркат наволя под русата й перушина.
[/quote]
Скрит текст:

# 680
"Поздравявам ви с една любима песен на испански - "Historia de un Amor", изпълнена от славея на съседна Гърция - чаровния Марио Франгулис. Видеото към песента е с участието на друг любим актьор - Колин Фърт."

Mira07, Благодаря! Това е най-любимата ми песен! Слушала съм я във всички възможни изпълнение, които съм изровила в нета.
И понеже нашият прекрасен филм е за историята на една любов, ви предлагам едно различноизпълнение на същата песен от ZAZ ps://youtu.be/0GMcL2nkp4E

# 681
И понеже Серкан не си прави труда да я опровергава, като всеки небрежен гений, бръмбарите си се джуркат наволя под русата й перушина.

Не могаааа , падам от смях Joy небрежен гений Joy

🤣😂🤣😂🤣😂

# 682
  • Кърджали
Ninika, по принцип всички книги на Бакман ги има за сваляне (аз въпреки че ги имм на хартия съм си ги и свалила, че понякога ми е по-удобно на четеца да чета). Ще яид дали ще намеря линк набързо и ще ти пиша.

# 683
  • София
Момичета, предполага се, че ще имаме озет и епизодът ще започне около 20 часа, както всеки път, нали? Simple Smile

# 684
Влязохме в трендовете Simple Smile

# 685
Озетът на Дома го пуснаха много рано...атакуват, горките...

# 686
  • Плевен / София
Озетът на конкурентите вече върви по TV8
линкове за гледане...
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.netotv.com/foxtvturkiye-1
http://canlitvizle.com/canli-fox-tv-3
http://www.canlitv.legal/fox-tv-izle

# 687
Озетът на Дома го пуснаха много рано...атакуват, горките...
Редактирам се Simple Smile
Италианките пак играят и за двата, харесват си Деметката и това е ...

Елчин днес е била на снимачната площадка Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:45 от mi_si

# 688
  • София
А възможно ли е тази вечер да нямаме озет? Защото преди 20 мин. са публикували в Инстаграм следното: "В 20 часа продължаваме оттам, където приключихме." И клипчето е с финалната сцена.

Редактирам се - след 9 мин. ще разберем. Grinning

# 689
  • Кърджали
Едва ли ще минат без озет. Това е такава досадна традиция на всички сериали. И ще е лоша изненада ако не го пуснат, лоша в смисъл, тези които знаят че има озет, а не им се гледа, тъй или иначе ще пропуснат първият половин - един час... Да не се окаже че са изтървали половината флм... Та и екипа не би рискувал. И поне биха го обявили

Общи условия

Активация на акаунт