Отговори
# 660
  • Монтана
Аз пък, точно като Еда, изобщо не се съмнявам в Серкан.
След признанието на път към вкъщи той й каза "Когато те има теб - си само ти!"
Серкан не се е отказал от Еда, само я пусна на свобода, за да не й причинява болка с миналото си.
В първите епизоди, когато трите грации го видяха да говори в ресторанта със Селин нали накараха Еда да се разправя с него. На терасата в нейната къща тя му каза, че момичетата мислят, че й изневерява. Той се обърна като ужилен към прозореца на стаята и им хвърли невероятно убийствен поглед. (4 еп. около 13:33 мин.) .
За Серкан няма друга освен Еда, няма логичен избор, Селин изобщо не е на радара по никакъв начин.
Не случайно ни разказаха историята на лекаря с единствената любов.  Серкан е точно такъв.
Друг е въпроса какво си мисли Селин. И понеже Серкан не си прави труда да я опровергава, като всеки небрежен гений, бръмбарите си се джуркат наволя под русата й перушина.

Абсолютно подкрепям!

# 661
Сега ми хрумна какво може да гледаме в следващите серии , щом сега Еда ще излекува Айдан , време е Серкан да излекува Еда от клаустрофобията й . Нали беше изявил такова желание,  време му е , просто да й върне жеста , фобия за фобия, разбира се , нищо лично , не че иска да е с нея постоянно ,не, не,  нищо такова Wink
Ден 1- Еда и Серкан в асансьор Grinning още не сме гледали това клише тук , а и целувките в асансьор имат едно предимство ... няма как да се снимат от 10 метра Wink Joy

# 662
Сега ми хрумна какво може да гледаме в следващите серии , щом сега Еда ще излекува Айдан , време е Серкан да излекува Еда от клаустрофобията й . Нали беше изявил такова желание,  време му е , просто да й върне жеста , фобия за фобия, разбира се , нищо лично , не че иска да е с нея постоянно ,не, не,  нищо такова Wink
Ден 1- Еда и Серкан в асансьор Grinning още не сме гледали това клише тук , а и целувките в асансьор имат едно предимство ... няма как да се снимат от 10 метра Wink Joy
Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
Няма ли, няма ли. Ще изберат сградата да е онзи небостъргач с форма на диамант, ще спрат асансьора между гаража и партера, ще отворят таванния панел в акция по самоспасяване и ще нагласят камерата на вратата на панорамната сладкарница. Може да пуснат и две три пердета за разкош ...

Може да отидат двамата да оправят водопровода на Селин и да се заключат в банята заради повреда на бравата Wink

# 663
Хаштагът на епизода тази вечер е : #çokseviyorum ("Много те обичам")

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 17:15 от mi_si

# 664
Здравейте в нашия ден, мили момичета, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Влизам в темата и все едно съм на кино, концерт, изложба, литературен клуб с любими приятелки! Направихте деня ми радостен, емоционален, цветен и красив! Как се радвам, че споделяме общи интереси!

Първо искам да благодаря на druon77, Бърборанка и mikipoli за прекрасната музика! Напълнихте ми сърцето и душата с красота!

druon77, много благодаря за страхотните предложения за екскурзии в Белгия! Само живот и здраве, непременно ще се възползвам!

mikipoli, цитатът от Бакман е прелест! Дано сме ти добра компания и ние! Обожавам сладолед, особено лимоново сорбе!

Алекс, благодаря за превода на инстасторитата на Ханде и Керем. Малиии, тези черепи, тези закани за снимковия архив. Какво ли крият там? Как само се заиграват с нас!

Бърборанка, дано да имат лайф тази вечер, че да ни дадат още една доза ХанКер! Това го прочетох при рускините: "Ханде лайкнула твит, намекающий, что эфир будет. Да и админ япымов утверждала, что они сегодня на съемках. Более прямых подтверждений не было, если я ничего не пропустила))))".

mi_si и Бърборанка, страхотни находки! Смях се с глас, особено с приликите на dariVale!

mikipoli, страхотно предложение за лечението на фобиите! Ех, Дари, колко си права за нашите съседи! Големи моралисти се извъдиха!

mi_si, хаштагът е великолепен! Значи ще имаме признание отново! "Много те обичам!" - дали и двамата ще си го признаят? Дали ще имаме сдобряване?

Не мога да изброя всички момичета, които ме накараха да се замисля, помечтая, усмихна докато ви четях!

Пожелавам на компанията разкошна вечер с любимия ни сериал!

Поздравявам ви с една любима песен на испански - "Historia de un Amor", изпълнена от славея на съседна Гърция - чаровния Марио Франгулис. Видеото към песента е с участието на друг любим актьор - Колин Фърт.

https://www.youtube.com/watch?v=_OIbReavK1U

# 665
  • София
Току-що Керем си качи стори в Инстаграм. Снимат заедно с Ханде. И Биге е с тях. Значи Селин още свети на Еда и Серкан. Rolling Eyes

Линк към сторито за тези с Инстаграм > https://instagram.com/stories/thebursin/2440138004128542991?utm_ … gshid=t8g3ppiff9e

Има второ стори само с Ханде:

Керем май пак не знае кой поред епизод ще дават. Ханде му казва 18-ти. Алекс може да преведе по-точно какво си говорят. Simple Smile

# 666
Дари Joy Joy Joy смея се , защото  е смешно и в същото време ми е тъжно , защото си права , могат го Joy тцъ отидоха ми всички фантазии за целувка в асансьор Joy

Миси страхотен хаштаг Heart на втората снимка обаче мисля, че виждаме Керем и Ханде зад кадър, нашичките няма да се смеят така на тази сцена Disappointed

# 667
  • Кърджали
Супер хаштаг "Много те обичам" (без толкова)... Надявам се и серията да си отговоря на хаштага

# 668
На нашия перчемът този път на другата страна е "килнат" Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1326542879238467590

Алекс , благодаря, редактирах го Simple Smile

# 669
Прекрасни HeartHeart EyesHeart

# 670
Офф, защо Селин е в апартамента на Серкан. Какво снимат тримата заедно. Явно Селин не само в епизода днес, ами и в този следващата седмица ще ни лази по нервите.

# 671
Току-що Керем си качи стори в Инстаграм. Снимат заедно с Ханде. И Биге е с тях. Значи Селин още свети на Еда и Серкан. Rolling Eyes

Линк към сторито за тези с Инстаграм > https://instagram.com/stories/thebursin/2440138004128542991?utm_ … gshid=t8g3ppiff9e

Има второ стори само с Ханде:

Керем май пак не знае кой поред епизод ще дават. Ханде му казва 18-ти. Алекс може да преведе по-точно какво си говорят. Simple Smile
Аййй Ханде как му се кара, че се мотае, а на сета го чакат.
Която има под ръка едно от първите интервюта на Керем за сериала, да го постне - може и в новата тема. Искам да прочета как е нахвалил работоспособността на Ханде.
А във второто видео той се кефи, че Ханде не може да каже коя серия е довечера. Радостта му обаче беше кратка Sweat Smile

# 672
  • Кърджали
В единия лайф Керем казва че ще има лайф. Ханде му се кара че пак кара екипа да го чакат, а той едно невинно - аз, никога.... На второто стори Керем я закача като я пита коя серия ще дават тази вечер, 28ли, вика ѝ виж и ти не знаеш. Ханде му казва 18, аз ли няма да знам.. Керем продължава да спори, не май 19та била.
Нали Керем по принцип никога не знае коя серия излъчват и какво се случва (сам казва че никога не гледа сериите), а Ханде помни всяка подробност

dariVale, днес изтрих факла дето съм превеждал интервюто. Ако седи в кошче то ще го погледа Хвалеше я че е много искрена, работлива, без капка его и капризи, казваше че работи повече от него. Очаквал бил да е някакво мрънкало ( не я познавал предварително), та останал много изненадан и очсрован

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 17:32 от Aлекcандрa

# 673
  • София
Благодаря ти, Алекс! Hug Значи довечера ще имаме лайф. Йеее! Blush
В единия лайф Керем казва че ще има лайф. Ханде му се кара че пак кара екипа да го чакат, а той едно невинно - аз, никога.... На второто стори Керем я закача като я пита коя серия ще дават тази вечер, 28ли, вика ѝ виж и ти не знаеш. Ханде му казва 18, аз ли няма да знам.. Керем продължава да спори, не май 19та била.
Нали Керем по принцип никога не знае коя серия излъчват и какво се случва (сам казва че никога не гледа сериите), а Ханде помни всяка подробност

# 674
  • Кърджали
Да съм по-точна, а и постове да минават, най-точния превод на хаштага е Много обичам, ама то е ясно кой кого обича много..

Общи условия

Активация на акаунт