Отговори
# 645
А това е от Фокс

# 646
  • София
Това не ми харесва!!! Какво са я турили до нашите?? Къш, къш!!!

Добре ни подгряват обаче. Доста са активни. Харесва ми! А мен днес никой не смее да ме закача. От сутринта още е така. Ха-ха! Научиха се, че сряда е Денят и приеха моята лудост най-накрая. Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:17 от Бърборанка с розови очила

# 647
И добре правят..., довечера пак има мач и то играе националният им отбор срещу Хърватия и като сложим и конкуренцията ... , малко интрига няма да навреди на рейтинга Wink

# 648
Скрит текст:
Готова съм! Малко бекграунд с пояснения - един фен на сериала си е поиграл с апп, който променя лицата и е направил мъжки версии на нашите героини. Има страхотни попадения! Много се смях. Споделям първата порция с вас.

Това е Хандун (и имена са им измислили Joy):

Всъщност Хандун не е никак зле. Дори е красавец. Малко на Джеймс Франко ми прилича.

Продължавам със СелиМ:

Който аз лично нарекох Селинджър Делукс. Joy Много е смешен. Прилича ми на ратайче от латино сериал. Така си го представям конярчето на Айдан. Joy

А това е Джерун:

И е шестото попълнение в Бекстрийт бойс. Joy

Нова порция след малко. Че 7 страници имаме да изписваме... Sunglasses
[/spoiler]

Прилича на Тугай Мерджан (актьор)

Прилича на Джеди Осман (баскетболист)

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:51 от dariVale

# 649
  • София
Напоследък рейтингът въобще не ме вълнува, което е добре за нервната ми система. Joy Обвзели са ме добро настроение и романтика, потънала съм в магията на Еда и Серкан, тананикам си песента на Башак (Sen Çal Kapımı) и всичко е супер! Heart Eyes

Дари, този актьор хич не го харесвам. За първи път го гледах в Сега и завинаги, после във Великолепния век: Кьосем. Един такъв недоразвит ми е (има голяма глава, едно тънко вратле и малко тяло - ужасна колбинация за мъж) и ролите му все ми не ми харесват. Има нещо общо с наш СелиМ, права си! Joy

# 650
Представям ви Мелхмет, който изглежда много добродушен:

Според мен е ай ти (има гийк вайб просто) и сто процента е в търсене на сродната си душа!
и

Онур Бюйюктопчу (актьор Любов под наем)

Този симпатичен ром е новият Аладин - Фифен.

Джихан Ерджан (неповторимият Музафер Кая от Ранобудна птичка)

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:05 от dariVale

# 651
Явно цял епизод ще гледаме как Селин се опитва да се сближи със Серкан и ще ни лази по нервите.
Дано да не се ядосвам много в края на епизода. Още от сега се подготвям за напрегнат епизод и самоизмъчващи се Серкан и Еда.
Аз мисля, че Селин би могла да направи всичко, за да си върне Серкан. Той се раздели с Еда. Смята, че Селин е логичен избор за него.
Ако нещата тръгнат натам... може би ще се появи бабата, за да покаже, че Еда е дори по-логичен избор от Селин.
А и озлобена Селин би могла да направи мизерии в холдинга, за да скапе поне работната връзка между Еда и Серкан.

А за това дали ще има целувка в този епизод - мисля, че няма да има.
Ако имаше целувка щеше да има емотиконче целуващи се човечета.
А то дори сърца няма, освен онова празно или избледняло бяло сърце  (дори вече се чудя дали това сърце не е несподелената любов на Селин към Серкан). Кой ползва емотикон бяло сърце?

# 652
Аз на тая Селинката не мога да и се начудя - на главата си ли е седнала, че не вижда това което виждаме ние, т.е. колко Серкан обича Еда. Май освен нея всички са в час за голямата любов. Не мога да разбера мотивацията на такива хора да се опитват да си върнат нещо, което не са имали.
А относно сърцата, продуцентите някъде бяха писали, че като имало сърца феновете имали големи очаквания и после се сърдели.   
Така че розови очила+вино+шоколад +очаквай неочакваното.

# 653
Кукличка а де?? Никога не съм  си представяла сърцето с друг цвят освен червен къде ги мислят тези емотикони Joy
Аз все още вярвам, че всичко със Селин ще е едно голямо недоразумение  , както се случи с бебето , но този път заблудената ще е Еда Blush

Габи , то наистина е така , като сложат сърце и очакваме нещо,  но пък виновни ли са , че всеки епизод е пълен с любов , просто не я изразяват, както очакваме  Heart

# 654
Аз пък, точно като Еда, изобщо не се съмнявам в Серкан.
След признанието на път към вкъщи той й каза "Когато те има теб - си само ти!"
Серкан не се е отказал от Еда, само я пусна на свобода, за да не й причинява болка с миналото си.
В първите епизоди, когато трите грации го видяха да говори в ресторанта със Селин нали накараха Еда да се разправя с него. На терасата в нейната къща тя му каза, че момичетата мислят, че й изневерява. Той се обърна като ужилен към прозореца на стаята и им хвърли невероятно убийствен поглед. (4 еп. около 13:33 мин.) .
За Серкан няма друга освен Еда, няма логичен избор, Селин изобщо не е на радара по никакъв начин.
Не случайно ни разказаха историята на лекаря с единствената любов.  Серкан е точно такъв.
Друг е въпроса какво си мисли Селин. И понеже Серкан не си прави труда да я опровергава, като всеки небрежен гений, бръмбарите си се джуркат наволя под русата й перушина.

# 655
И понеже Серкан не си прави труда да я опровергава, като всеки небрежен гений, бръмбарите си се джуркат наволя под русата й перушина.

Не могаааа , падам от смях Joy небрежен гений Joy

# 656
Малко фенско творчество Simple Smile

# 657
  • София
Аз се чудя - Керем и Ханде няма ли да ни зарадват с лайф скоро?? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 658
  • Кърджали
Честита сряда ! Нашият седмичен празник ! Вече нямам търпение за женското парти довечера и за новата серия.
    Е, вярно ,че е женско парти, но ако Керем ни се включи онлайн няма да го върнем предполагам Grinning

Алекс ,мога ли да те помоля за превод на сторита на Керем и Ханде .Нещо пак се заиграват нашичките . И предварително Chocolate Bar

На сторито на Ханде пише " Време е да избухне архива",  Керем в неговото е добавил " време да избухнат архивите. Сигурна ли си"

# 659
Ами ето ви и един Керем като Тайлър Суифт, тъй като само него не видях като противоположния пол 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт