Отговори
# 630
Ей за тази красота говоря 😍 съвършена е просто, поне в моите очи ❤

# 631
  • Кърджали
Този ребус неин ли е? В профила ѝ в Туитър не го виждам като че ли.. А и принципно е по-"многословна" в ребусите...

# 632
Редактирам се, мъжът ми е пипал настройките на телефона и ми е запомнил фалшив профил на Айшето. Много се извинявам, че ви заблудих ...

# 633
  • София
Момичета, аз се чудя следното, нека и нашата домакиня каже как е най-добре - дали да не изпишем темата до довечера, за да не се местим в новата къща баш по време на епизода? Че тогава Алекс превежда, коментираме си и да не настава объркване в коя тема да се пише и т.н. Simple Smile

# 634
  • Кърджали
Че колко му е да изпишем 7 страници за 4 часа? 😜😜😜😜😜

# 635
Аз съм съгласна Simple Smile
След като си оправих настройките - това ми попадна в Туитър, Феновете се надяват довечера отново да имаме целувка, имало последователност на епизодите Simple Smile

В края на епизод № 11 имало и чакат в края на № 18 също да има.

# 636
15 коментара са на страница, така че ..... 105 коментара и сме готови Simple Smile

# 637
  • София
Ах, дано феновете са прави! Какви теории на коспирацията развиват, шапка им свалям. Simple Smile

Попаднах на един много интересен пост аз. Само ще ми трябва време да скрийншотна всичко и след това ще ви го споделя. Да се посмеем заедно.

Междувременно ви оставям с една много хубава песничка:
https://www.youtube.com/watch?v=pESGaNdqV5c
Кадрите са подбрани много добре и има страхотни паралели с нашите. Heart

# 638
Сряда е, момичетааа Smiley

Вероятно няма да мога да гледам онлайн, но ще ви чета и по-късно ще наваксам и ще ви правя компания с Wine Glass!

Да ви мине бързо денят!

# 639
  • Кърджали
Да пуснат ребуса, днешния хаштаг и ето ви почти 100 поста, докато ги разкостим.

Иначе да Ви кажа, бях почнала да гледам Güneşi beklerken с малко пред убеждение, мислих че ще мк дойде прекалено тийн, Керем ( героя) ме дразнеше в началото... А сега... Не е честно, да му се не види, искам да не харесам нешо, което играе, да ме разочарова, та да си кажа - а, ето и той е човек, не може па да е чак толкова добър...

# 640
  • София
Готова съм! Малко бекграунд с пояснения - един фен на сериала си е поиграл с апп, който променя лицата и е направил мъжки версии на нашите героини. Има страхотни попадения! Много се смях. Споделям първата порция с вас.

Това е Хандун (и имена са им измислили Joy):

Всъщност Хандун не е никак зле. Дори е красавец. Малко на Джеймс Франко ми прилича.

Продължавам със СелиМ:

Който аз лично нарекох Селинджър Делукс. Joy Много е смешен. Прилича ми на ратайче от латино сериал. Така си го представям конярчето на Айдан. Joy

А това е Джерун:

И е шестото попълнение в Бекстрийт бойс. Joy

Нова порция след малко. Че 7 страници имаме да изписваме... Sunglasses

# 641
Честита сряда ! Нашият седмичен празник ! Вече нямам търпение за женското парти довечера и за новата серия.
    Е, вярно ,че е женско парти, но ако Керем ни се включи онлайн няма да го върнем предполагам Grinning

Алекс ,мога ли да те помоля за превод на сторита на Керем и Ханде .Нещо пак се заиграват нашичките . И предварително Chocolate Bar

# 642
  • София
Представям ви Мелхмет, който изглежда много добродушен:

Според мен е ай ти (има гийк вайб просто) и сто процента е в търсене на сродната си душа!

А тоз жабок е Айдун ефенди:

Не мога!!! Joy Прилича ми на иконом от латино сериал.

Айферин бей пък е толкова симпатичен, според мен е от Персийската империя:

# 643
От официалния акаунт на сериала Simple Smile

Бърборанке, доста добри попадения има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
  • София
И последно:

Този симпатичен ром е новият Аладин - Фифен.

Ето го и по-малкия брат на Ед Шийрън - Пърълдун:

И арабската версия на вълкът от Уолстрийт - Лейлотхан:

Както ви казах, много креативни фенове си имаме! Joy

п.п. mi_si, направо ме сърбят ръцете да си открадна тази снимка за аватар. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:19 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт