Отговори
# 330
  • Монтана
По повод прочетеното от коментара на neorum...
Ще споделя с всички вас нещо, което откакто влязох тук, ме вълнува!Не бях влизала в този форум, не бях писала тук по каквато и тема от далечната 2012 година, когато свърши първият турски сериал, предизвикал ме да споделям мнения и чувства, следейки го всяка сряда повече от година време...Няма да пиша името му, мястото му не е тук! Друга е целта ми! Покрай дебати, обменени мнения, чувства и мисли, завързах приятелства с дами, които пазя съкровено и до днес!Не едно и две, много са, не сме се виждали на яве, но между нас има някаква необяснима и съкровена връзка, която всички успяхме да запазим вече толкова години!...
Тук, в тази тема е толкова топло и уютно, спокойно и предразполагащо, че дори не мога да го опиша!...Отново се върнах след толкова много години, върна се желанието ми да пиша, да чета всеки ден написаното от всички ви и мога само да кажа едно:БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА ФЕН НА ТОЗИ СЕРИАЛ!
ХУБАВО Е, ЧЕ ВИ ИМА!

# 331
  • Пришълец
Чета ви, ама съм си пуснала освен това и музиката от фрага, в унисон с написаното
е Laughing Много ми харесва, слушам я от дни и не ми омръзва.Laughing

Алекс, ти хубаво си го похвалила момчето, ама да му мисли приятелката ти ако ѝ хареса колко безсънни нощи я очакват. И ще се чуди да ти е благодарна ли или да ти се сърди Laughing

Бърборанке, Елинор, Joy Joy
Половинките ни да свикват, че сме ценителки. Моя човек ме гледа, че се вълнувам в последно време и прояви желание да види какво ме е провокирало да вися в нета повечко. Ауу, хвана се за главата, вика пак ли сапунки Joy Показах му Ханде вместо Керем, видимо му хареса, ама преглътна веднъж и ми вика, че не е зле Joy Не го знам и него, вероятно му минават понякога нечисти помисли свързани с любимата му певица или актриса, ама му е простено Joy
По повод друг турски актьор много се шегувахме с едни дружки от подфорума за въздействието, което оказва - обобщихме, че е ходещ афродизиак Joy

# 332

Heart Eyes Heart
Споко, девойки! Sunglasses
Известните актьори не влизат в графа "изневери", успокойте мъжете си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 333
Моят мъж до 2-3дни заминава на плаване и няма да разбере за пристрастяването ми по Керем 😇❤ Сега зимата ще си направя Керем-маратон 😃✌🏻 ММ като е тук само се чуди какво го гледам този турски сериал по няколко пъти на серия на няколко езика.. 🤦‍♀️😃

# 334
  • Пришълец

Heart Eyes Heart
Споко, девойки! Sunglasses
Известните актьори не влизат в графа "изневери", успокойте мъжете си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Joy Joy

Замислих се покрай споделеното от Дари, че наложили глоба на Неверния, за какво беше не разбрах много, че имало извънбрачни връзки ли и се всява поквара у зрителя.
Нашия сериал също е с модерно звучене и ходят по тънък лед, чак да не повярваш,  показват нормалните взаимоотношения между влюбени без да се кандърдисват 30-40 серии, минават по същество Joy
Че и веднага съмнения за бебе Joy
Много нежност и романтика, малко целувки, 'начи всичко е точно щом СЕМ-а не ги е подпукал.Joy

# 335
Мали никакво време минавам да ви пусна това което съм направила от дни и отивам да спя защото съм гроги....

# 336
Добър вечер, момичета,
Тази тема стана магия като сериала...
Ninika, и аз съм голям фен на Еylem Aktas. Невероятна е. Има един албум с филмова/dizi музика и го слушам доста често. Постът ти за есента е страхотен, направо поезия 🍂🍁.
megi teo, колко хубаво, че си срещала Туба. Много я обичам. Тя е една от любимите ми турски актриси.
mikipoli😂😂😂. Ами Керем е направо Тентен с перчема. Ще направя още някой колаж, когато имам време.
Благодаря много за разкошните цитати от книгите.
Mira07, аз съм огромен фен на архитектура и вътрешен дизайн. Ще споделя нещо лично, когато бях студентка работих за един интериорен дизайнер във Франция. Бях една от неговите асистентки, ама не като Лейля или Ердем 😂.  Научих адски много с него и от него, защото е невероятно ерудиран, талантлив, перфекционист и истински артист.
Много ми хареса този цитат на Suzi_a:
“Погледите на Керем са по-силни и разтърсващи и от целувките му”. Толкова хубаво си го описала.😍
 neorum, благодаря ти за поезията и магията, която ни поднасяш с всеки един твой пост💙.
А този пост на s...v, ме пренесе в London, любимият ми европейски град. ❤
Цитат
B света на фантазиите ми има епизод, в който Серкан сюрпризира Еда и Айдан с екскурзия до Лондон. Представете си Айдан – бързаща, емоционална, нетърпелива да покаже, разкаже всичко в любимия град. Обикаляме всички луксозни магазини, кафенета, ресторанти и завършваме в Ковънт Гардън или Кралския Шекспиров театър. Серкан - на опера? Виждате ли лицето му? Можете ли да преживеете историята от постановката с него?
       На следващия ден от сутринта сме в Хайд парк. Айдан тича боса по тревата, танцува с пеперудите, лежи в тревата с разперени ръце и прегръща лондонското небе. Еда, щастлива като дете, с най чистата радост се оставя да бъде въвлечена в тази игра. Серкан – буря от емоции - смее се, мръщи се, вълнува се, очарован от тези две луди, прекрасни, любими жени.
       За г-жа Кутлу в този епизод няма работа. Просто трябва да ги остави да се вихрят.
       (В турско дизи няма такова нещо. Само в моята глава.)
Аз също виждам Еда в Kew Gardens как обяснява значението на всяко едно растение и цвете и се възхищава на невероятната им архитектура: https://www.kew.org/

Как Серкан я глези с красиви рокли от магазините по Regent Street или в Harrods, нищо че тя не си пада по лукса... После следобед пият чай и си хапват scones... Как Еда се удивлява на галериите в Victoria and Albert Musem или е омагьосана от паяжината на Норман Фостър в British Museum.
Между другото един от любимите ми певци, James Bay имаше лайв от Shakespeare’s Globe в края на октомври:

Пускам и един негов лайв от London Eye това лято:

И за последно две нови видеа на любимата ни двойка:
Обожавам тази песен на Sia, Breathe me:

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 23:31 от druon77

# 337
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден Hug

Wink

# 338
  • Кърджали
Добро утро от мен!
Снощи до 3 часа гледах Güneşi beklerken и сега още страшно ми се спи. Докараха до края на 6та серия и хем все още ни иде да ударя един шамар на Керем, хем почнах да го опознавам...
Днес ще съм по - малко активна. Ще ходим на село и едва ли ще ми остава време за писане. Но ще ви хвърлям по едно око...

# 339
Мадами, утре ще пуснат ребус, поне така видях снощи, че са писали в Туитър.
По-назад бяхте комвнтирали, че искате повечко епизоди, а някоя от вас каза, че и  100 вършат работа 😂 аз предпочитам дори един мини "Дързост и красота" да направят 🤭😏 винаги ми е било адски гадно като гледам последната серия на някой сериал, за това не ми се иска този да идва, пък било то и когато и да е 😒

# 340
Добро утро, мили момичета,

Пожелавам ви много красив неделен ден с една любима песен:

Текст и превод:
Скрит текст:
From the hot strobe lights and the spiked punch bliss
And the long walks home in the dark we'll miss
Nobody teaches you how to reminisce
Nobody teaches you to hurt like this
Then we slide into the arms of someone else
Yeah, we slide into the arms of someone else

No more coked up, broke, nocturnal kids
Was that ever even us? Do we know what we missed?
Nobody teaches you how to win big
Nobody said there's no reverse on this
Yeah, we slide into the arms of someone else

In disguise, we get a little better at controlling ourselves around midnight
Nobody wants to, nobody wants to
Nobody wants to, nobody wants to
Nobody wants to wake up alone
Then we slide into the arms of…

От горещите стробоскопни светлини и прободено от острие блаженство
И дългите разходки по тъмно до вкъщи, които ще ни липсват
Никой не те учи как да си спомняш
Никой не те учи да те боли така
Тогава се плъзгаме в обятията на някой друг
Да, ние се плъзгаме в обятията на някой друг

Вече няма прикрити, счупени, нощни деца
Дали някога дори сме били? Знаем ли какво сме пропуснали?
Никой не те учи как да печелиш блестящо
Никой не каза, че няма връщане назад
Да, ние се плъзгаме в обятията на някой друг

Прикрити, малко по-добре се овладяваме около полунощ
Никой не иска, никой не иска
Никой не иска, никой не иска
Никой не иска да се събуди сам
Тогава се плъзгаме в обятията на ...

Allen Ginsberg

“The weight of the world
is love.
Under the burden
of solitude,
under the burden
of dissatisfaction
the weight,
the weight we carry
is love.
and so must rest
in the arms of love
at last,
must rest in the arms
of love.

Бремето на света
е любовта.
Под товарът
на самота,
под товарът
на недоволствотo.
Бремето,
Бремето, което носим
е любовта.
И така почивай
в обятията на любовта
най-накрая,
почивай в обятията
на любовта.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 19:23 от druon77

# 341
В коя ли от двете спални ще спи Серкан, май в тази на втория етаж, другата изглежда е за гости...

Пак четох описанието на апартамента на Серкан, но забелязах, че няма място за Сириус? Animal Dog2 Ще ми е мъчно за Сириус:

Апартаментът на Серкан е около 450 м2, на два етажа с хол, кухня, и две спални, баня за гости на първия етаж, баня на горния етаж, вана и тераса на горния етаж. Намира на около 4,5 километра от университета на Еда, на около 10 километра от офиса, на 11 километра от магазина за цветя, на 16 километра от къщата на Еда и на 39 километра от къщата на родителите му.

# 342
  • Пришълец
Какво агънце е Керем в Слънцата, проспала съм го и този сериал, но доста коментираха химията и с онова Ханде.

А нашата приказка признавам си предпочитам да е по-кратка, но съдържателна. Главите на сценаристите раждат големи глупости понякога с цел запълване на епизоди, до един момент историята се разгръща, героите израстват пред очите ни в емоционален план, преодоляват препятствията по пътя към щастието, стават по-силни... Главната героиня вече не изглежда на моменти инфантилна, превръща се в жена... Намираш смисъл и логика в действия и поведение, близко ти е до реалността, образите са пълнокръвни.... И като тръгнат отведнъж назад, става мазало. Почват да вадят скелети от гардероба, изменят характери на героите... И приключват безславно.
Тц, не искам да ми остава горчив вкус след цялото това вълшебство, ама кой ме пита мен... Размишлявам си само Stuck Out Tongue Winking Eye
Едни 30 серии ги намирам за достатъчни.

Хубав есенен ден и от мен Flowers Fallen Leaf
Обичам го този сезон. Ниника много точно го описа, че той съчетава в себе си едновременно меланхолия и очакване за нещо ново...

Едно валидолче няма да ми е излишно Joy

# 343
Flowers Hibiscus Добро утро  Flowers Hibiscus
Kukli4ka, аз също си мислех за Сириус, сигурно ще го остави в ранчото, ох милия как ще страда за Серкан Disappointed Relieved

От сторито на Ханде, каква красота Open Mouth

Дали снимат на това място......

# 344
Сетих се, че един от най-хубавите подаръци, които съм получавала е този.
Бях в абсолютен екстаз...

British Museum -  Great Court

Скрит текст:
The Gherkin

Trafalgar Square

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 11:39 от druon77

Общи условия

Активация на акаунт