Отговори
# 675
Софи, аз пък все още се надявам и чакам Джихан Адабейли да продължи да се влюбва в  Есра. А аз да се радвам на една завършена, съвършена приказка...

# 676
Здравейте, момичета!

Трикът е да се наслаждавате на живота си днес. Недейте да го размивате в чакане на по-добри дни.

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Чакам интервю с Толга
в което да каже за нов проект скоро..
Софи, аз пък все още се надявам и чакам Джихан Адабейли да продължи да се влюбва в  Есра. А аз да се радвам на една завършена, съвършена приказка...
    Чакаме ... и аз чакам, но дали търпението ни вече не се е изчерпало от дългото чакане?! Да се радваме днес, пък ще видим какво ще ни "сервира" утрешният ден! За потърсим малките радости, да се отърсим от негативизма и да продължим смело напред ... да чакаме!

# 677
Здравейте!

Едно сърце ли разби? Трябва да плачеш.
Ако не можеш да се извиниш, от теб не става приятел, не става любим.
А ако Господ обича сърцето, което си наранил и разбил?

Мевляна

# 678

Ааа, не, няма да плачем и да говорим за разбити сърца. Настроение ни трябва, настроение... Слагайте розовите очила - да се забавляваме и с усмивка да приключим деня.

Фемиии, къде изчезна? Хайде идвай, че Толга пристига със сватбената рокля! Stuck Out Tongue Winking Eye
     Много ми е сладък Ийт Козан. Какъв надут петльо е, преминавайки през коридора, с огромната кутия в ръка. Иска да убеди себе си и околните, че е категоричен в решенията си. Време е Нур да го приземи, а Исра да грабне сърцето на гордия собственик на остров Адабейли!

# 679
Емиии , настроение липсва Smirk
Давайте коктейлите  да няма празни чаши

какви ли подаръци се  крият тук ще разберем в нашия сценарии  . Да си събера мислите и ще го напиша.

Мечтите се сбъдвали искам и аз така.    Нищо че сЪ права на отворена , пред него ще Онемея.
Така съм му набрала.... герой съм че го  чакам още.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:05 от femmi2

# 680

Феми, ти наистина си герой, търпеливо чакаш твоя герой да се появи. Поздравявам те! Истинска фенка си. Пожелавам ти мечтата да видиш Чачо да се сбъдне, да се снимаш с него, пък аз ще ти изпратя валидол, Kissing Heart за да не трепериш и да се насладиш на мига.

Коктейлите ще чакаме от Софи, а Цеце да ни зарадва с някой комикс или продължението на приказката "Дума на честта".

# 681
Еми, комикса ми е по- лесен, разглеждаш снимки и ти идва на ум някакъв текст... Приказката трябва да потърся, до къде съм стигнала, че забравих.

# 682
Някой знае ли какво се случва с този сериал?Случайно попаднах на него преди една седмица и търсейки епизод 5 ,разбрах че последният епизод е 4.Тъй като гледам сериалите си онлайн понеже съм в чужбина и наистина не мога да разбера дали ще има продължение?Благодаря!!

# 683
Някой знае ли какво се случва с този сериал?Случайно попаднах на него преди една седмица и търсейки епизод 5 ,разбрах че последният епизод е 4.Тъй като гледам сериалите си онлайн понеже съм в чужбина и наистина не мога да разбера дали ще има продължение?Благодаря!!
    Пламена, за сега не се очертава продължение на сериала "Дума на честта". Официалната версия е, че сериалът е спрян заради нисък рейтинг. Не можаха да ни убедят, защото в You Tube излъчените 4-ри епизода се радват на милиони гледания. Дали ще разберем истината - не зная, но продължавам да се надявам, че пролетта ще подновят снимките.

Ето и откъс от статия, публикувана на 23.01.2021 г. в TelevizyonGazetesi.com

Екранното приключение на поредицата Şeref Sözü, което се появи на екрана след месеци на подготовка с голямо производство, големи усилия и труд, беше много кратко в разрез с очакванията. Остров от 480 хиляди м2 е превърнат в гигантско плато за поредицата, което създава впечатлението, че идва продукция, която може да отбележи сезона!
Това беше първата в историята на турските сериали. Започна със силен актьорски състав. Със своето великолепно имение Адабейли и всички негови места, подготвени със специално проектирани картини, мебели и предмети, не бяха спестени разходи за сериала, но сериалът получи много ниски оценки.
Тази ситуация за пореден път подчерта важността на сценария. Направени бяха коментари, че историята на гигантския бюджетен проект остава слаба.

Категорично не съм съгласна с извода за слабия сценарий, но мнението ми няма значение. Такива бози се въртят в момента из турските канали със скалъпени сценарии, бозави актьори и рейтинги от 1 до 3, а стойностни продукции бяха занулени. Но да не забравяме, че това е Турция! Там всичко може ...

# 684
Момичета искам да видя Толга ей така... Това са кадри от ''Вятърничав'', но не ми пречи да си представя Джихан и Есра на тяхно място

Скрит текст:

Да ''летят'' из цялата тази красота... Нещо май много романтично се размечтах...

# 685
    Пламена, за сега не се очертава продължение на сериала "Дума на честта". Официалната версия е, че сериалът е спрян заради нисък рейтинг. Не можаха да ни убедят, защото в You Tube излъчените 4-ри епизода се радват на милиони гледания. Дали ще разберем истината - не зная, но продължавам да се надявам, че пролетта ще подновят снимките.

Ето и откъс от статия, публикувана на 23.01.2021 г. в TelevizyonGazetesi.com

Екранното приключение на поредицата Şeref Sözü, което се появи на екрана след месеци на подготовка с голямо производство, големи усилия и труд, беше много кратко в разрез с очакванията. Остров от 480 хиляди м2 е превърнат в гигантско плато за поредицата, което създава впечатлението, че идва продукция, която може да отбележи сезона!
Това беше първата в историята на турските сериали. Започна със силен актьорски състав. Със своето великолепно имение Адабейли и всички негови места, подготвени със специално проектирани картини, мебели и предмети, не бяха спестени разходи за сериала, но сериалът получи много ниски оценки.
Тази ситуация за пореден път подчерта важността на сценария. Направени бяха коментари, че историята на гигантския бюджетен проект остава слаба.

Категорично не съм съгласна с извода за слабия сценарий, но мнението ми няма значение. Такива бози се въртят в момента из турските канали със скалъпени сценарии, бозави актьори и рейтинги от 1 до 3, а стойностни продукции бяха занулени. Но да не забравяме, че това е Турция! Там всичко може ...

______________ 🌷
Благодаря ти!Силно се надявам,да има продължение към сериала,защото ми хареса много!Ще следя и тук,ако случайно сте разбрали нещо преди мен.Дали причината може да е “COVID” ,и да не са заснели повече епизода.(но ако е така,защо да не кажат тази информация като вариант)😔

# 686
______________ 🌷
Благодаря ти!Силно се надявам,да има продължение към сериала,защото ми хареса много!Ще следя и тук,ако случайно сте разбрали нещо преди мен.Дали причината може да е “COVID” ,и да не са заснели повече епизода.(но ако е така,защо да не кажат тази информация като вариант)😔
     Не, причината не може да е “COVID”, защото целият екип беше изолиран на острова и достъпът за външни лица беше забранен. Голяма загадка е историята около спирането на сериала. 5-ти епизод е заснет, но не е излъчен. Снимали са 6-ти епизод, когато са казали на актьорите, че продукцията е спряна.
     Пламена, появи ли се някаква информация за "Дума на честта" веднага ще я отразим и коментираме. Ти също можеш да се включиш при нас с информация, коментар и снимки. Винаги си добре дошла. Спокойно можеш да споделиш мнението си.

# 687
Здравейте!

Кажи на някой такава дума, че или го накарай да живее,
или го убий, но никога не го оставяй ранен...

Шемс Тебризи

# 688
Здравейте, момичета!

„Да бъдеш щастлив никога не излиза от мода.“
Лили Пулицър

Бъдете щастливи и усмихнати, наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Приятен почивен ден!

Фотографът Джем Талу сподели тази снимка на Амине, направена през 2014 година
Цитат
💥 Турската преса съобщава, че Амине Гюлше е получила няколко предложения от продуцентите да работят в сериали, но съпругата на Месут Йозил ги е отхвърлила. Официалната причина е нежеланието да се рискува здравето по време на пандемия.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 10:55 от Emiliya

# 689
Еми, това тук говори ли говори...

Общи условия

Активация на акаунт