Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
m-angel честит син!! Веднага минавам да си взема от синичките памперси Heart
Желая ти леко и бързо възстановяване и скоро да го гушнеш този прекрасник с това много хубаво име което сте му избрали. Hug
Темичката напоследък е тиха и тъжна, точно такава новина ми трябваше. Kissing Heart

# 361
  • София/Севлиево
Марианка,ще е добре бебо.И ти ще си добре.Така се радвам за теб ❤️

# 362
Честит,син,нека расте жив и здрав и да има безгрижно детство, всичко ще е наред,сигурна съм 🍀🍀🍀🍀😊

# 363
  • София
Честито,ейнджъл 😁 Да сте здравички и усмихнати с Мартин ❤❤❤

# 364
Честито и от мен! Много, много късмет на Мартин, и бъдете здрави!

# 365
Марианка, честит син Heart Да бъде здрав и борбен като мама и тати, които не се отказаха от целта си да го имат и спечелиха най-голямата награда - наакани от него памперси !!! Бъдете здрави и скоро всички заедно вкъщи под елхата на топло Heart

Hariom, пробвай утре с нов тест, този е почти положителен, но все още не е Simple Smile

Ирен, нещо не ми звучи ок тоя доктор. Според мен пробвай с друг в клиниката, щом има такъв вариант.Ама в крайна сметка, ако нямате друга алтернатива на клиника, остава или да стискате зъби да ви се получи въпреки отношението, или да се насочите към Турция. Знам, че при вас няма как да отлагате и да си губите времето, но все пак си е свързнано и с доста финанси едно такова дълго гости на комшийте Simple Smile

# 366
Честита рожба "адашке" 😁
А малкия е адаш на ММ (какво съвпадение) 😏😍
Да сте живи и здрави, взимам си аз прашец и памперс 🍀❤️
Всичко ще е наред, ще чакаме снимки на чорапки ☺️

# 367
Ех, че е хубаво тези дни, с четири броя близнешки креченца и един чисто нов от вчера младеж Simple Smile Да са живи и здрави бебоците и да радват своите мами и тати Heart

# 368
Марианка, честит да ви е Мартин, едно дълго чакано и от мен бебе! Blue Heart Бъдете здрави, а не теб бързо възстановяване и опознаване с бебчо!
Диди, честит пълен състав и на вас, дочакахте я пълната къща! Blue HeartBlue Heart
Ели, Кристи, силно стиснати палци от мен за успешни процедури!
Анетоо, Wild boys momm, хем се радвам, че се обаждате, хем е тъжно, че още е актуална темата и при вас.

Желая успех на всички и не губете надежда! Аз се опитвам в момента всячески да държа главата над водата, последните дни ни нанесе съдбата много удари един след друг и не съм на себе си, та темата с бебеправенето ми е на заден план.

# 369
Марианка, май си сгрешила една цифричка в мерките Hug

Ирен много трудно да попадне човек на доктор, но този определено не е твоят. Triumph

Ели, Кристи редя се за добри новини от вас!

# 370
Maрианка , честит да е Мартин! Не е ли 3780 или грешно съм запомнила? Голям юнак е и борбено момче, появило се след много перипетии. Нека му е лек пътят от тук нататък!
Марго бързо да изплувате Hug
Тикълс , Локо определено не го почувствах като моя доктор и продължавам да се чудя какво да правя. За Турция пари така или иначе събираме и до пролетта трябва да сме готови с нужната сума. Не са малко парите там , ама и тука , ако сметнем, колко хиляди левове сме дали за изследвания и лекарства, а уж сме по фонда...

# 371
Съпругът ми беше казал 3750 г или поне аз така съм запомнила като излязох от упойка, но на снимка, която имам от болницата си пише 52 см, 3730 г.
Затова и в другата тема има разминаване в грамовете Grinning

# 372
ааа аз не за тия мъничките, горе в еуфорията и бързината е 1730 пък аз бях запомнила, че е отгледан мъж Heart

# 373
Марианка, момичетата имаха предвид, че горе написа 1780, аз като стара свекърва да обясня Grinning

Да не е само спам, да кажа, че си поръчах преди месец в пристъп на лудост 44 теста от Чичо Али на one step  и вчера като ги получих, на 21вия ден от цикъла ми дадоха изпарителна чертичка. В последно време нацелих и на Clear и на Ladys изпарителни в един и същи ден. Пак добре, че не им се впечетлявах, че на следващия ден си ми дойде миналия месец. Но пък важното е да сме в играта, де ! Grinning

# 374
m-angel, Честито! Жив и здрав да е, и голяям мъж да порастне! Heartpulse
hariom, рокси е към 4-5 месец някъде според мен, има време още Grinning

Общи условия

Активация на акаунт