Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе ! ~бебеправене 381~

• 32 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ането добре дошла отново, дано да си за малко както и ние! 🙏
Локо аз вчера се свързах доста лесно с Надежда и декември записах час за СГ на ММ. Радвам се че сте добре, това е най-важното! 🤗
Аз пък до сега не бях имала зацапване, но този път лелката свърши и от два дни забелязах, че имам много малко почти незабележимо кафяво зацапване. Дано успея този месец да нацеля да пусна прогестерон, че не знам от какво може да е друго. Също и усещам леки болки ниското, все едно при овулация, ненормална работа е това моето 😂 (БТ е 36,8 изключвам О а и е рано 7ми ден)

# 346
Диди , радвам се , че вече сте си прибрали и втория герой Blue Heart Взимам си от памперсите им.
Ели и Кристи , как върви стимулацията при вас? Стискам ви палци момичета за добра реколта и положителен резултат.
Локо ,бързо да се възстановявате и да се включвате в играта, че след тази корона за инвитро искат да са минали поне 2 месеца.
Ането , добре дошла отново и да не се задържаш много!
Този месец се заех сериозно с тестовете
Скрит текст:
Като в петък и неделя се обичахме и за първи път ползвахме и от вълшебното гелче, а в понеделник ММ пак замина. Като цяло е малък шансът да сме хванали яйцето, ама каквото е станало.
Аз утре съм на преглед в нова клиника , да видя там какво ще ми кажат и кога евентуално мога да стартирам нова процедура. Днес се обадих за час и ме изненадаха повече от приятно, че още утре мога да се консултирам с доктора, а не като в клиниката , в която съм сега , да дават часове за след 4 месеца. Стиснете по едно палче , да си е струвало утрешното пътуване!

# 347
Believe, при мен често се случва ден два след края на цикъла да получавам странни зацапвания - примерно кафяви еднократни зацапвания или нишки. Не мисля, че е нещо притеснително Simple Smile

Ирен, мисля, че на 15.11 е супер тестчето и там бякъде след него ден два е била О.
Дали във всяка клиника имат това условие за 2 месеца след ковид ? Не виждам логиката. Нали даже се изграждат антитела срещу вируса и не си заразен, а самите антитела стоят 4-5 месеца уж и биха излизали на тестовете. Ние с Мм не сме правили пср , така че ни няма като част от статистиката, но януари може да светнем с някое Антитяло преди процедурата Grinning

# 348
Не знам , Локо . В някоя от гупите го четох, май в тази за турските клиники. Останах с впечатление , че идеята е да се възстановят пациентите, а и от всичко прочетено, не е задължително да се изградят антитела при всеки, затова и може да повтари ковидът.
А за тестовете ми, да, на 15 е положителен, ама  ние правихме само него ден  по-късно вечерта и затова много не се надявам.

# 349
Иренче, аз пък ти стискам палци, докато се консултираш с лекаря и чакате цикъл изобщо да не ти дойде и да сте хванали яйцето този месец Flowers Four Leaf Clover

Локо, браво, че ви се е разминал леко, това е най-важното. Мои близки го карат много тежко и много дълго време. Важното е да сте здрави и да няма последващи последствия за здравето, дайте си време за възстановаване.

# 350
Здравейте, момичета! Само да кажа, че не съм ви забравила! Следя, доколкото мога, доста ми е заето покрай работата (която напускам март) и децата!

Честито на Борн, Кийп и Диди за бебенцата. Ако пропускам някого, моля да ме извини Flowers Hibiscus

Рейвче, Ив, Мариянка - чакаме добри новини и от вас!

Честито на всички с 2 чертички, на другите - има още време до края на 2020, действайте Smirk

На момичетата с Ковид - бързо възстановяване! Много ми е мъчно, че нещата още не са добре, ще стане година, откакто бяхме в България и видяхме приятели и роднини и не е ясно кога пак ще ни се случи... Frowning

Моят статус относно бебеправенето е: "отказала се с тайни надежди"Simple Smile))

Хубав ден на всички!

Редакция: Ели - стискам палци! Ането - добре дошла обратно при нас!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:25 от Анонимен

# 351
"отказала се с тайни надежди"Simple Smile))
Grinning Grinning аз пък съм с явни надежди за теб Simple Smile

Марианка е родила на 17.11. дано ни пише скоро Simple Smile Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Ането добре дошла отново, жалко че не е станало вече ей тъй между другото, но много се радвам че писа пак.
Ирен палци.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:03 от Одри

# 352
  • София/Севлиево
Надявам се Марианка и бебо да са добре ❤️
Аз се връщам от преглед-нещата вървят добре,и аз съм добре,вървя към свеж трансфер.

# 353
Ели Страхотна новина.

За Марианка и аз прочетох в другата тема. Шпионира момичетата там 😁 Дано всичко е наред с двамата.

Аз съм затаила дъх и чакам резултатите от СГ на половинката, както и SDI.

# 354
Ели , радвам се за хубавите новини.
Одри , благодаря за палците. "Прегледът" за мен беше пълно разочарование. Първо преглед изобщо нямаше, докторът беше прекалено зает да си цъка вайбъра и само отгоре-отгоре погледна документите ни. Прати ме да си взема списък с необходимите изследвания, като даже не си направи труда да види , че част от тях ги имам. За друга част се опита да ме убеди, че само в София, Пловдив и Варна ги правели, което абсолютно не е вярно и като му казах , че имаме клон на Геника в нашия град и там ще ги правя и остана леко изненадан. Определено това не е моят доктор. Не знам само с клиниката какво да правя, така или иначе взех документи от тях , че са съгласни да ме вземат за пациент, но съм в голяма дилема.

# 355
Ели , радвам се за хубавите новини.
Одри , благодаря за палците. "Прегледът" за мен беше пълно разочарование. Първо преглед изобщо нямаше, докторът беше прекалено зает да си цъка вайбъра и само отгоре-отгоре погледна документите ни. Прати ме да си взема списък с необходимите изследвания, като даже не си направи труда да види , че част от тях ги имам. За друга част се опита да ме убеди, че само в София, Пловдив и Варна ги правели, което абсолютно не е вярно и като му казах , че имаме клон на Геника в нашия град и там ще ги правя и остана леко изненадан. Определено това не е моят доктор. Не знам само с клиниката какво да правя, така или иначе взех документи от тях , че са съгласни да ме вземат за пациент, но съм в голяма дилема.
След като при първа среща е толкова незаинтересован, какво ще ви даде занапред??
Аз бих се насочила другаде.. Успех 🍀🤞

# 356
Момичетааа, здравейтее,бях си обещалаа този месец да не следя никакви овулации ,но много ме боли кръста днес и реших е така да пусна... Бях пускала на 18 ден и се чудя сега не е плътно тъмнаа а и много не мога да се доверявам заради ПКЯ,но все пак какво мислите за теста за О от днес? Благодаря ви!

# 357
В клиниката има още доктори, не е само той. Така или иначе аз друг бях си харесала, но той е на работа следващата седмица, а аз почивам тази. Тъй като следващата седмица заминаваме малко на рехабилитация и спа, вариантът е от там да отскочим пак , ако ММ е съгласен да се видим с другия доктор.
Хариом , може следващата да е по-наситена, ама нали при ПКЯ  не са особено показателни.

# 358
Именно, ако не се насища деквмври ще пробвам с мерене на БТ и каквото стане 😊🍀
А какво стана с едно момиче Роксии май бешее дали е родилааа ... Вчера се сетих за нея ..

# 359
Здравейте, мили дами.
Влизам да се похваля. Със спешно събран екип за секцио на 16.11 късно вечерта се роди нашият прекрасен син Мартин в 0:07 мин на 17.11.
Не съм го виждала още на живо. Надявам се това да стане утре. Показаха ми снимки и клип. Има невероятни бузи и маникюр, за който му завидях Blush
Това, което знам е, че е 3730 г, 52 см. Тази сутрин трябваше да му правят PCR.
Аз съм изолирана в отделна стая в отделението. Нямам никакви оплаквания от Ковид, но нали имах +PCR на 6.11 и карантината ми изтича утре.
Иначе успях до голяма степен да се развдижа днес. Има какво да се желае още, но с времето ще се справя.
Чакам утрешния ден с нетърпение.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:03 от m-angel

Общи условия

Активация на акаунт