Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 911
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Каква тренировка?

Аз много искам на танци да ходя, ама с тоя ковид нещоооо... не знам.

Аз започнах да ходя на тренировка, гледам поне два пъти седмично за един час. Това определено ме върна към живота, иначе и аз нещо се бях сдухала.
И да ви кажа страх ме е от ковид, но няма точно сега да спра когато започнах да се чувствам добре.

# 166
  • Белгия

Такава е сушилнята. Аз принципно правя 2-3 пранета и тогава я пускам с всичко (освен някои деликатни неща). Пълня я доста и ползвам програма за 3 часа. Експресно има за около час, но трябва да е доста по-празна.

И аз бях тръгнала на фитнес, но заради локдауна всичко е пак затворено. Cry

Опитвам се да правя около 10 хиляди крачки на ден и ям от 11 до 18 часа само (intermittent fasting). Пия по 4 литра вода на ден. За сега свалих 4 кг, още 15 остават Disappointed Relieved

# 167

Такава е сушилнята. Аз принципно правя 2-3 пранета и тогава я пускам с всичко (освен някои деликатни неща). Пълня я доста и ползвам програма за 3 часа. Експресно има за около час, но трябва да е доста по-празна.

И аз бях тръгнала на фитнес, но заради локдауна всичко е пак затворено. Cry

Опитвам се да правя около 10 хиляди крачки на ден и ям от 11 до 18 часа само (intermittent fasting). Пия по 4 литра вода на ден. За сега свалих 4 кг, още 15 остават Disappointed Relieved

Да се включа и аз Simple Smile
Нашата сушилня е същата, изключително доволна съм! Препоръчвам я! 😊

# 168
BMR и аз първо тръгнах на народни, обаче да се държим за ръцете с някакви потни лелки нещо не ме изкефи. Сега ходя на Табата или Функционална тренировка, понякога когато не успявам да ги хвана ходя на фитнес. Хубавото е че на груповите тренировки се събират много малко хора 3-4 -ма. И аз гледам да седя далеч оттях колкото ми е възможно.
Все пак риска е голям. Обаче ми се ходи, ще полудея само с бебето в нас, в пандемия и т.н.

Някой замисля ли се вече за Март месец за кандидатстване е ясла?

# 169
BMR и аз първо тръгнах на народни, обаче да се държим за ръцете с някакви потни лелки нещо не ме изкефи. Сега ходя на Табата или Функционална тренировка, понякога когато не успявам да ги хвана ходя на фитнес. Хубавото е че на груповите тренировки се събират много малко хора 3-4 -ма. И аз гледам да седя далеч оттях колкото ми е възможно.
Все пак риска е голям. Обаче ми се ходи, ще полудея само с бебето в нас, в пандемия и т.н.

Някой замисля ли се вече за Март месец за кандидатстване е ясла?

Направо ти завиждам аз отдавна исках да почна да ходя на нещо такова, но просто няма кой да гледа Виктор (ММ работи на смени, ада ходя през седмица не ми е окей).

Тогава ли трябва да се подават документите? Аз го мислех, но не знам кога трябва и ако е март месец ще ходя да подавам и се надявам да тръгне на ясла. Смятам дори септември месец като тръгват всички и него да го пусна.

# 170
И аз ще го записвам на ясла защото така или иначе трябва да се върна на работа но никак няма да е лесно тръгването особенно като е бил залепен за мен две години ...

# 171
Ние още ще си се погледаме, особено в тази обстановка. И с голямото детенце се гледахме по-дълго и когато тръгна на градина, беше осъзната и узряла за тази крачка и не е имало никакви ревове и драми.
Момичета, какво приложение използвате за записване на менстр. цикъл? Аз досега го карах по първобитния начин с отбелязване в джобно календарче, ама все ги губя и е време да мина и аз в 21. век 😜

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 13:59 от Novichka1

# 172
Моля който е правил малката питка която се търкаля между крачетата на дечко да напише как я направи?

# 173
Моля който е правил малката питка която се търкаля между крачетата на дечко да напише как я направи?

500гр брашно (при мен дори по-малко отиде)
50гр захар
1/2 ч.л сода
2 с.л олио
150гр кисело мляко
1 яйце
Става наистина много малка питка, достатъчна за да се търкули между крачетата.

# 174
Да, март се подават и аз ще кандидатствам пък ще видим какво ще стане и дали ще ходи.

И при мен е сложно с гледането, карам майка ми да тича след работа да го гледа, за да ходя аз. Не знам кога ще ми тегли една...

Аз използвам My calendar - period tracker. Доволна съм и бременност следи, килограми, изпита вода, овулация и т.н.

# 175
Аз не знаех, че се търкули между крачетата, по различно е при нас, но ето какво успях да направя 😄 .

# 176
Браво, Мими, страхотна е!

# 177
  • Белгия
Мами, някой имаше ли опит с Нани, нани бебе или Мамо, спи ми се? Дали е много късно на този етап да търся помощ със съня? Можете ли да споделите някакви мнения?

# 178
Не е късно. Аз лично предпочитам Нани, нани, бебе. Другата ми е много надута и няма много опит.

Елена от нани, нани, бебе беше казала, че работи най-много с деца на възраст между 12-18месеца и това като цяло е труден период да съня.

Преооръчвам нея.

Мами, някой имаше ли опит с Нани, нани бебе или Мамо, спи ми се? Дали е много късно на този етап да търся помощ със съня? Можете ли да споделите някакви мнения?

# 179
Да, март се подават и аз ще кандидатствам пък ще видим какво ще стане и дали ще ходи.

И при мен е сложно с гледането, карам майка ми да тича след работа да го гледа, за да ходя аз. Не знам кога ще ми тегли една...

Аз използвам My calendar - period tracker. Доволна съм и бременност следи, килограми, изпита вода, овулация и т.н.

Ти си добре при нас тези тренировки започват всеки ден в 18 часа. Майка ми абсурд да дойде (тогава се оправя да ходи на работа, че работи нощно време). Свекървата пък е до 18:30 и докато дойде ще стане 19 и тренировката ще е свършила. И няма как просто да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт