Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 18 977
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
На мен ми трябваха 9 години, за да се реша на второ, вие какво говорите! 😁😝🤗🤯🤯🤯

И на мен!!
Нашата разлика също е точно 9 години. Супер е. Хаха . Представям си да беше по-малко колко розови хапчета са нужни Simple Smile)

# 301
Нашата е осем, и въпреки че имаме батко, много я пази и обгрижва. И я мачка като играчка понякога, де Simple Smile))

# 302
Идеално ми звучи разликата от 6-9 години, лошото е че след 9 няма да мога да съм бременна и да родя хахаах.
Все повече съжалявам, че не съм родила по рано първото.
Някой ден ще казвам на децата си по рано да действат.

# 303
Идеално ми звучи разликата от 6-9 години, лошото е че след 9 няма да мога да съм бременна и да родя хахаах.

Спокойно те тогава няма да те слушат 😂. Честно казано аз като бях малка казвах че и аз като мама на 21 ще имам вече дете и ще съм омъжена. Е да ама не. Забременях на 22 родих на 23 и се омъжих след това и то с триста зора 😂. И ако не е ти е проблем ти на колко си, че казваш след 9 години няма да можеш да родиш второ.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 21:52 от calibra1829

# 304
Америкас, ако не е тайна, на колко години си, че така категорично го раздаваш? Thinking

# 305
  • Пловдив
Америкас ме разби..моята приятелка във Виена е първескиня на 48, с идеална и нормална бременност. Даже нормално е искала да роди , но и във Виена не са й дали. Но масово са първескините тук на 40...в на голямата класа й, като си дойде и почва...майко ти си най-младата майка. На еди кой си майката е на 55, на еди кой си на 49..и прочие. Вярно се чудя и аз мама ли е или баба. Имаме едни в квартала милички - млада женичка и пенсионер с 2 деца на 2 год и 1 год. И викам оо колко мило, баща й помага за внуците..да, ама не. Млящат се в устата.
Хахаха мда

# 306
Хахахах сега на 34, след 9 на 43. Не че е невъзможно, но е много малко вероятно да стане тогава.
Джозефин направо нямам думи, първескиня на 48. Уау!
Все пак нека напомня, че съм със сложно инвитро и сложна бременност - та плюс тази гледна точка 40+ ми се вижда невъзможно.
Ама знае ли човек.... шефа от горе знае само какво ще стане. Може пък случайно да ми се получи и на мен, тогава няма да го върна дори и на 50 да е. Grinning

# 307
  • Пловдив
Ох ама и ти..на 34! Имаш време за всичко. Секцио ли го роди като е инвитро или разрешават и нормално? Извинявай за любопитството. И мнг хубаво, че вс е станало и си имаш сладурчето!

# 308
  • Белгия
Майка ми е родила мен на 40, а брат ми на 42. Всичко е възможно. Кофти беше само, че всички непознати мислеха директно майка ми за баба. И сега майка ми малко съжалява, че е на 70 и не може на 100 процента да е инвестирана във внука си. Но пък въпреки всичко е била страхотна майка, а сега без нейната помощ с Виктор щях да полудея..

# 309
Хахахах сега на 34, след 9 на 43. Не че е невъзможно, но е много малко вероятно да стане тогава.
Джозефин направо нямам думи, първескиня на 48. Уау!
Все пак нека напомня, че съм със сложно инвитро и сложна бременност - та плюс тази гледна точка 40+ ми се вижда невъзможно.
Ама знае ли човек.... шефа от горе знае само какво ще стане. Може пък случайно да ми се получи и на мен, тогава няма да го върна дори и на 50 да е. Grinning

Имам една колежка тя с мъжа си доста време не можеха да имат дете, подложи се на инвитро и забременя с близнаци и когато те бяха на 3 години тя забременя пак (нормално). На ММ майка му има една приятелка, която дълго време са опитвали да имат дете с мъжа си. Забременя инвитро на 48 години горе долу (първо дете им е и на двамата). Така че не мисля че има такова нещо като прекалено късно е. И само да вметна че нейните приятели са ходили на изследвания напред назад и всичко е било наред, всички изследвания са показвали, че няма причина да не могат да имат дете.Не знам ти дали си имала някакви проблеми и за това е инвитро, но винаги се случват чудеса 🙏.

# 310
Амврикас, това е моят случай хаха. Момченце на 34, момиченце на 43. И ние сме инвиттро и мм не искаше дълго време  се втурваме пак в приключението.  После се отказах и аз след един неуспех и накрая й дойде времето на момата.

# 311
Здравейте,
И аз искам 2 или 3 деца, но искам и да работя, да имам личен живот, да тренирам, да излизам. Ние живеем сами и никой не помага дори за 5 мин, та не знам как бихме се справили. Имах лека бременност и бързо раждане това не ме плаши изобщо, но кърмене 13 месеца, първите 3 залепена на гърдата през 2 часа направо ме втриса 😁😁😁
Иначе малката ходи супер уверено, остана само кърменето за приспиване. Както беше писала Америкас - страшно е в нашите глави. Мислех че няма да се справя, но бях упорита и постепенно махнах дневните и остана това вечерното. Вече яде доста неща, но тези два дни я мъчат три зъба и само препечени филии с масло и едни домашни бисквитки иска. Тя е още с 4 зъба.
Аз имам брат с 9 години по-голям, ами страхотно е, голям брат е ❤❤❤❤ Майка ми ме е родила на 40 и все ми повтаряше да не раждам и аз “на стари години” 😁 аз родих на 29 де.

# 312
Аз първото дете на 24, второто на 33. Ама да ви кажа, възрастта е твърде относително нещо.
По-ранната възраст крие може би по-малко рискове за майката на бебето, но пък има толкова много примери за по-късни раждания без никакви проблеми и същевременно имам приятелка, която на 23 беше бременна с бебче с Даун и трябваше да вземе много тежко решение... Божа работа!

# 313
Здравейте и от мен!
Нашият ходи от почти 4 месеца вече, даже наскоро започва леко да си тича вкъщи, като цяло виждам голяма промяна. Ходим всеки ден навън по 2 пъти, стига да не вали. Всичко друго преживяваме. От 1-2 седмици излизаме следобяд около блока и без количка за ръка. Получава се понякога, понякога не, ако е разсеян от някоя улична лампа или кола.
Исках да ви питам - вашите мъници навън отчитат ли като им кажете "ела","ела при мама" и т.н. МОят се прави, че не ме чува и си ходи където иска.. Аз ли не правя нещо както трябва.. СПоделете как е при вас Simple Smile

# 314
Моят и вкъщи не се отзовава какво остава пък навън яко се прави на разсеян и си прави каквото иска ..всеки ден имаме три репертоара ..не пипай копчето на пералнята,не влизай в тоалетната на котката,не пипай купичките на котката и тези сценарий се разиграват до откат ..като прясно проходили все още редуваме лазене и ходене като второто преобладава но навън отказва да ходи явно се чувства несигурен но и в количката не иска да седи и реве да го нося ...

Общи условия

Активация на акаунт