Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 563
  • 786
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата темичка!🍂🎉💛
Дано да сме все така активни!

# 1
  • София
Благодаря за темата, Мими!

Днес сортирах дрешките на Гого. Извадих повече бодита с дълъг ръкав и ромпъри и напълних две големи торби с омалели дрешки. Повечето даже не са обличани... Нямам на кого да ги дам, но ще се ослушвам.

# 2
Момичета, баткото се разболя, зарази и мен, бебчо също е с температура но нищо му няма, лекарката каза че може да вдига температура защото аз имам и от кърмата да е топла.. направо не знам къде се намирам много ми е зле всичко ме боли 😢

# 3
Ох, бързо да се оправяте и тримата! 😕

По предишната тема - аз го мамосвам Явката от началото, но май чак наскоро мозъка ми осъзна напълно, че това бебе всъщност ми е син и аз съм му майка. 😂

Мими, благодарим за новата тема!

# 4
  • София
Бързо да се оправяте и тримата!
Застудява и започват вирусите. А тепърва предстои зима... И моят мъж изкара някаква настинка, но се оправи за 2-3 дни. Но спа в хола и беше с маска около детето.

# 5
G.H., дано мине бързо и леко! Мен много ме е страх от предстоящия грипен сезон. По време на бременноста три пъти боледувах и беше кошмар.

# 6
G•H• скорошно оздравяване.Попитай личната лекарка какво можеш да пиеш.Повече течности,чайчета.Дано се оправите бързо Heart

# 7
Момичета, баткото се разболя, зарази и мен, бебчо също е с температура но нищо му няма, лекарката каза че може да вдига температура защото аз имам и от кърмата да е топла.. направо не знам къде се намирам много ми е зле всичко ме боли 😢

И ние сме така... ужасно е. 😔

# 8
Моля момичета💛

И аз снощи събрах една торба найлонова ама прелива с малки дрехи,имаме едни като контейнери мисля, че ги рециклират...пак е нещо...Гери е най-малка от нашите познати и решихме директо там да ги пускаме дрехите...направо ме е яд, здрави дрехи,някои почти не носени😃нищо.

Бързо оздравяване и моята е последен ден на градина и пак ще я спра малко,че съм на тръни всеки ден...даже мислим на село да я пратим за няколко дни да се разнообрази....идва грипен сезон мисля това да й е единствената пълна седмица🙂 ....вече ще я пускам последните дни с надежда ако има болни да ока
пят дотогава. 😃Някаква си моя логика.🤷

(Иначе давам резиста мечета мн са скъпи, но какво да правя похвалиха ми ги, на някой може да са полезни тук с две деца 😃)

И аз боледувах три пъти като бр (ест
от каката)и един стомашен....направо беше ужасно....

# 9
Моля момичета💛

И аз снощи събрах една торба найлонова ама прелива с малки дрехи,имаме едни като контейнери мисля, че ги рециклират...пак е нещо...Гери е най-малка от нашите познати и решихме директо там да ги пускаме дрехите...направо ме е яд, здрави дрехи,някои почти не носени😃нищо.

Бързо оздравяване и моята е последен ден на градина и пак ще я спра малко,че съм на тръни всеки ден...даже мислим на село да я пратим за няколко дни да се разнообрази....идва грипен сезон мисля това да й е единствената пълна седмица🙂 ....вече ще я пускам последните дни с надежда ако има болни да ока
пят дотогава. 😃Някаква си моя логика.🤷

(Иначе давам резиста мечета мн са скъпи, но какво да правя похвалиха ми ги, на някой може да са полезни тук с две деца 😃)

И аз боледувах три пъти като бр (ест
от каката)и един стомашен....направо беше ужасно....

Mими, има 2 вида контейнери - за рециклиране на дрехи и за даряване към червения кръст. Ако са здрави ги пусни към червения кръст - ще отидат при деца, които имат нужда. Simple Smile)

# 10
Привет момичета, бързо оздравяване на всички болни!!

При нас нещата се стабилизираха, баткото е по - добре, вече си хапва, че 3 дни изкара на мляко и малко супа. Страшна гадост е херпангината ..

Да попитам дечицата, които не се будят нощем да ядат, по колко мл хапват през деня? Явко нещо започна да се буди отново по два пъти на вечер за мляко.

# 11
Моят син яде по 130 мл през деня на 4 часа.Понякога и на 3 и половина.От време на време се буди през нощта за едно хранене,но все по-рядко.

# 12
  • София
Моето момче яде 5 пъти на ден по 160 мл. От известно време не се буди нощем, става към 6-7 сутринта.

# 13
Аз се чудя защо не пишете, а то имало нова тема. Grinning
През деня яде 160 мл на 4 часа. От скоро почна пак да се буди праз нощта около 3-4 часа, за да яде. Става сменяме памперс, яде и веднага заспива и след това към 8 става. Много странно. 2 месеца беше без да се събужда тук около седмица-две пак започна. На какво ли се дължи не ми е много ясно. Дано пак да отпадне това будене.

# 14
Същата работа и при нас с буденето. Преди заспиваше в 21:00 и ставаше чак към 05:00 - 06:00 да хапва, заспиваше веднага след това и се събуждаше окончателно към 08:00. От около седмица обаче се буди към 03:00 сутринта и после в 06:00 пак. Абсолютно нищо не съм променяла по режима. През деня хапва по 100мл през два часа, а на хапването в 05:00 ядеше 120мл. Надявам се и аз да е временно явление и да се върнем към стария режим. Ако не, ще взимам някакви мерки, но какви, все още не знам. 😄

Общи условия

Активация на акаунт