Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 243
  • 786
  •   1
Отговори
# 780
Ние днес ходихме на ПКК.С колектора не се справих,не съм го залепила хубаво и всичко беше изтекло.Трябва до 2 дни да отнеса нова проба.Много плака,като му боцнаха пръстчето,направо ужас.8,200 тежи,70 см.Следва да минем на Нефролог,ако имате препоръки за някой в София,моля споделете Blush
И при нас беше така. 3 дни се мъчих с тия колектори, изхабихме сигурно 5 или 6бр. Накрая намерих много хубаво обяснено с картинки как се слага, сложих го, оставих я по корем върху непромокаем чаршаф и станаха нещата. Като занесох пробата в лабораторията уж нямаше проблем, а ми се жбадиха след няколко часа, че не мога да ползвам направлението, защото го изтеглили преди няколко дни когато са и взели кръв, а носим урината след почивните дни и вече е нов месец. Платихме си 5лв и чакам резултати вече. То голям филм стана 1 кедмица се занимавам с тия изследвания Scream

# 781
Ние днес ходихме на ПКК.С колектора не се справих,не съм го залепила хубаво и всичко беше изтекло.Трябва до 2 дни да отнеса нова проба.Много плака,като му боцнаха пръстчето,направо ужас.8,200 тежи,70 см.Следва да минем на Нефролог,ако имате препоръки за някой в София,моля споделете Blush

Ние ходихме при Д-р Татяна Цанова.

# 782
И ние ходихме при нея. Беше много мила, обясни ми подробно и как да даваме урина.

# 783
  • София
Ние ходихме при д-р Кремена Димитрова. Много мила и внимателна. Останах доволна.

# 784
Ние ходихме при д-р Кремена Димитрова. Много мила и внимателна. Останах доволна.
И ние сме много доволни от нея.Много мила и отзивчива е.

# 785
Идвам да се оплача, че 4 или 5 дни вече Явор не иска да близне никакъв зеленчук и не знам какво да правя.. Всеки ден предлагам нещо различно, с или без месо, но няма успех. Пробвах и по различно време през деня, пак нищо. Най-много 2-3 лъжички и то с много мъка. Със следобедната каша с плод обаче няма никакъв проблем и се опасявам да не стане това, което майка ми се предупреждаваше..

И при нас беше така. Накрая реших да й дам оризова каша със зеленчук за обяд и я яде. Дадох и оризова каша с пиле и зеленчук - пак яде. Явно ориза тук е важното. Утре мисля да пробвам отново без ориз, но ще сложа картоф за повече плътност - може пък проблемът да е в консистенцията.

# 786

Общи условия

Активация на акаунт