Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 278
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Ох и аз съм купила риба ама не мога да се осмеля да дам…

# 736
Защо какво те притеснява?

Аз пак да се оплача от количката ....евтиното излиза скъпо, преди се оплаках,че забива и трудно се трансформира открих проблема мм де....чантата е пречела 😁
Сега обаче задната ми гума е много раздрана...като на грайфери е и на няколко места направо е отчекнато ...пазя на каката,ще дам да я почистят някъде,че докато изсъхне вкъщи.
Някой има ли опит,давал ли е на химическо,видях че почистват в Бургас,само се надявам да няма после проблеми да е специално с бебешки препарати.Някой има ли опит?

# 737
Мими, не знам дали е до евтино, защото и моята Сайбекс е с ужасно изтрити предни гуми вече. Балиос е, не е от скъпите, но не бих казала, че е евтина. Ние много се разхождаме, като гледам на телефона почти нямам ден под 15 000 крачки, но не я виждам до втората година евентуално на какво ще прилича.

# 738
Когато бях бр. още с каката и търсихме количка,наши приятели имаха на сайбекс някаква и също им беше на ремонт,върнаха я да им я оправят...то за тези пари,да...
Иначе на каката пак беше Чиполино не мн скъпа под хиляда,но повече от тази на бебето и не е мръднала,две г почти, вече накрая само за прегледи и до мола да кажем.
Не знам може би и късмет 😁

# 739
Мими,нашата количка също е на Чиполино,комбинирана,за 300 лв.Здрава е все още,лека е,маневрена.Понякога едната гума скърца,но установих,че е от влажното време навън.Понеже е от тънък плат я изпрах в банята с мека четка с препарата за дрешки Бочко.Изсъхна за 2 дни и нищо и няма.

# 740
Браво🙂🤍

# 741
Нашата е на Лорели. Пълен потрес, отвратителна количка. Напролет ще купуваме нова, че нервите ми се изпилиха. Повече на Лорели няма никога нищо да взема.

# 742
А нашата е Нуна и е като нова, а сме по три пъти в деня навън и тук все е мокро, кално, каменисто. Много съм доволна.

Ох, днес дадох ябълка. Същата реакция, направо ще се гръмна. 😃 Вече не знам. Повече от 2 лъжички не яде, с много зор и едвам отваря устата. Щом и плодове не иска, отчаяна съм.

Ние още си чакаме зъбчето, а спането е направо невъзможно. Сто пъти се буди и през деня и през нощта. Кърменето е нон стоп…

# 743
Пробва ли я тази ябълка в каша? Моята дъщеря също не яде само така плод, мръщи се.

# 744
Дадох плодово пюре с извара много го хареса

# 745
Момичета, а от кашите с добавено плодово пюре пак ли давахте в началото по 2/3 лъжички? Аз гледах указанията на кашата, че пише 100 грама пюре.
Така я направих и детето с голям апетит ядеше, беше ми съвестно да му дам 2/3 лъжици, защото само си отваряше устата да хапва и си я изяде.

# 746
Не, каквото ѝ хареса директно си ѝ давам, нищо ѝ няма. Но не съм взимала такава каша, моите са чисти и аз си добавям пюре.

# 747
Аз не се изразих добре. Взех оризова на Хип, направих я с вода и добавих пюре от круши.
С плодовите пюрета как следите за алергии? Давате ли да кажем по 2 дни от един вид, за да видите има ли нещо?

# 748
Аз всяко нещо въвеждам по един и същи начин.Първо 2,3 лъжички и увеличавам с всеки ден по още 3.Зеленчук,плод,каша,месо.Аз не бях сигурна за месото,затова взех заготовки само да добавям към зел.пюре.После ще взимам готови със зеленчуци и месо.Затова сме и назад със захранването,бавно въвеждам нещата и по много време карам за вкарването на един продукт,по няколко дни.На 150 гр пюре сме,вие по колко давате?Дали да увеличавам дозата?АМ също сме на 150гр.Утре сме на консултация и ще питам.

# 749
Аз давам към 150 пюре, а млякото 180. Моята дъщеря стана на 6 месеца на 18, минахме на Аптамил 2 и с него увеличих на 180.

Общи условия

Активация на акаунт