Октомврийче чака право под елхата Дядо Коледа да дойде на вратата.Тема 9

• 19 455
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
И ние излизаме всеки ден, поне за малко. Студът не ме притеснява, по-скоро на мен ми е студено, а не на нея 🤣

# 631
  • Белгия
Днес ходихме на разходка с влака до съседен морски град. Имайки предвид ситуацията, това ми се стори като цяла екскурзия, въпреки че дестинацията ни беше само на 15 минути път.

На Виктор това му беше първото возене, много се радваше. Гледаше в захлас и бърбореше непрестанно.

От работата на ММ имаме безплатни билети за първа класа и при положение, че миналогодишните ги хвърлихме всичките, заявих, че тази година просто трябва да се използват, дори и за малки разстояния.

Влакът е доста популярен транспорт тук, не е като в България. Понеже Белгия е плоска, влаковете са много по-бързи от колите например, а гарите са на централни и лесно достъпни места.

# 632
Аз съм се заканила лятото да го качвам на теснилинейката за Велинград. Много ми се вози в нея, сигурно и на него ще му е интересно.

# 633
  • Пловдив
И в Австрия влаковете и обществения транспорт са на ниво. Даже на челните позиции в света, обаче...от година и половина не съм се качвала на нищо. Гони ме страх. Поне имам кола и с нея ходим , като решим. Иначе обожавам влакове....в Бг се возех преди и без причина. С другото ми дете. До село и прочие. Сега...доста вода има да изтече преди да стъпя на влак с още хора при нас.

# 634
Диди и твоя Виктор има много коса като моя, даже на Виктор е по-дълга😁. Мене много ме кефи така с коса, защото всеки ден е с различна прическа след като е станал или след шапката 😁. ММ казва че в момента в който се стопли и веднага ще го подстриже, че не можел да го търпи с такава коса 😀.

Amerikkas и аз съм се заканила да го качвам на теснолинейката. Дано тази година успеем да идем.

# 635
  • Белгия
Във вагоните първа класа почти няма хора.. На отиване имаше само един мъж, а на връщане една двойка. Втората класа си е редовно пълна и съм много благодарна, че билетите ни не са за там.

Калибра, Виктор имаше много по-дълга коса, но го подстригах сама с машинката отзад. Не знам ако помните, бях качвала несполучливата снимка и на бретона... Но отзад се е получило прилично. На всичкото отгоре, той има няколко темета (не знам дали това е думата, която търся) - има няколко "центъра", около които косата расте в произволна посока и аз, каквото и да правя, не мога да го променя. Cry На руски думата е макушка, и леля ми твърди, че колкото макушки има, толкова пъти ще се жени Flushed Joy

# 636
Във вагоните първа класа почти няма хора.. На отиване имаше само един мъж, а на връщане една двойка. Втората класа си е редовно пълна и съм много благодарна, че билетите ни не са за там.

Калибра, Виктор имаше много по-дълга коса, но го подстригах сама с машинката отзад. Не знам ако помните, бях качвала несполучливата снимка и на бретона... Но отзад се е получило прилично. На всичкото отгоре, той има няколко темета (не знам дали това е думата, която търся) - има няколко "центъра", около които косата расте в произволна посока и аз, каквото и да правя, не мога да го променя. Cry На руски думата е макушка, и леля ми твърди, че колкото макушки има, толкова пъти ще се жени Flushed Joy
Ох, забравих как се казваше на български тази завъртулка, но аз пък знам, че ако имаш 2 или повече, лесно се палиш 😁😁😁

Никол пък едвам й връзвам косата на кукуригу. След НГ почнах упорито всеки ден да я връзвам, а тя всеки ден го маха поне по 5 пъти и пищи до откат докато я вържа пак, ама косата й влиза в очичките и много й пречи. А и е тооолкова сладичка с кукуриго, направо се разтапям като й подскача косичката. Има и къдрички, като мама 😁😊😊😊

# 637
Диди ако говориш за въртоли Виктор има 2, което означава че ще е много инатлив. Доктора като го видя и вика а така мама ще трябва да слуша детето а аз му отговорих да си му мисли баща му и аз съм с 2 и той каза нека му е зле с толкова инатливи в къщи 😂😂.

# 638
  • Белгия
Калибра, май е това, да. Виктор има 4... Какво да си мисля аз... Или още от сега да почвам терапия за моите нерви Joy

# 639
Аз дори ни знаех, че може да има повече от 1 заврънтулка! Heart Eyes
На мен заврънтулката на бебчо ми е любимо място за целуване! А някои си имат 4!

# 640
Не си ли личи темперамента на децата ви от сега ?

# 641
Ох, не знам, надявам се да са зъби, а не темперамент, че лошо ни се пише. Много кисела, мрънкаща и изискваща внимание е нашата хубавица. Разбирате ли, постоянно мрънка за нещо. Това да се самозаграе с нещо... случва се, но повечето време иска ние да сме с нея нон-стоп. Не знам вече, може и да е нормално, ама знам, че има и по-кротки деца, които не мрънкат непрекъснато. Вашите деца изисват ли такова постоянно внимание от вас?

# 642
Как да не личи! ОгИн е моят!
Grinning

# 643
Мрънка за всичко дето види и чуе ли Не става страшно едно тръшкане,един рев до откат.На моменти не се издържа просто явно сега изпитват повече емоции и като не могат да ги изрязят е така обаче едвам се търпи

# 644
  • София
Здравейте, момичета, много се извинявам, че нахлувам така в темата ви, но се надявам да ми помогнете с информация.
Имам си и аз едно вечно кисело и мрънкащо октомврийче. Дано и зъбите му имат пръст в тая работа, но кой знае...
Та на въпроса. Вчера бяхме при педиатърката. Тя ме попита дали детето сочи с пръст разни неща и дали донася нещо като го помолим.
Той не го прави и аз много се притесних, защото прочетох какви са вероятните за това причини.
Вашите деца посочват ли вече с пръстче, изпълняват ли команди? Смятате ли, че имам повод за притеснение?

Общи условия

Активация на акаунт